Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus

ginye55bravo ca bebe mananca mai bine....este oe drumul cel bun. Te-ai acomodat acasa? Cum este?

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 3+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Incercam sa ne acomodam. Bb e destul de agitat. Azi noapte nu a dormit maqi deloc. Probabil ca schimbarea de mediu e de vina. Sper sa isi revina repede. Dar ma bucur ca mananca bine.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Ramo2007 carusel pentru patut pliant gasesti pe c h i c b e b e . r o sau b u b u r u z a . r o de la firma babymoov

LA MULTE LUNITE bebeilor Remus si Stefanut

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

data mea de nastere pentru pentru prima pagina: 03.07

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

La multi ani pentru toti bebelushii care aniverseaza azi una, doua sau trei lunite!

Am trimis in contul comun inca un material al Dr. Culcer, un curs de babysitting, care are informatii interesante despre diversificarea alimentatiei, jocurile pentru diferite varste, legaturi emotionale, samd. Sper sa va fie de folos si acesta.

Ami, felicitari pentru micul crestin, sa va traiasca si sa fie sanatos!

Si noi am stabilit botezul pe 14 februarie, si vom avea "doar" vreo 80 de invitati. Este cea mai restransa lista ...Avem multi prieteni, ai mei, ai lui si ai nostri, plus cateva rude...si eu am o viziune mai discreta despre botez, dar am ramas cu viziunea in brate, pentru ca toata lumea ne-a sunat si ne-a intrebat cand o botezam...e-adevarat ca eu am limitat mult vizitele acasa, asa ca este cea mai buna ocazie sa o vada...locatia este intr-un hotel nou langa Manastirea Casin, unde vom avea si o camera pentru ea...asta pentru ca nu vreau sa o tin in fum si sa treaca din brate in brate...chiar citeam in cursul asta de care va spun al Dr. Culcer ca este bine sa nu lasam lumea sa pupe copiii pe obraz/gura sau manute (copilul duce imediat mana la gura...)...descopar o alta persoana in mine, nu am nicio jena cand vine vorba despre siguranta si sanatatea Soniei....

...nici mie nu-mi cade parul, insa eu folosesc acum un tratament profesional de par de la Kerastase (Age Recharge) - masca si fiole, pe care l-am folosit si in timpul sarcinii...scump, dar foarte bun, vi-l recomand daca aveti probleme...

O seara frumoasa va doresc,
Diana

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

....mai am inca de citit... ca sunteti tare harnicute la scris... si sigur nu voi apuca sa dau alte raspunsuri...
in legatura cu somnul si nu numai, am citit o carte foarte interesanta, pe care v-o recomand si voua:
www.librarie.net/carti/96713/CUM-SA-FACEM-FERICIT-UN-COPIL-IN-PRIMUL-SAU-AN" target="_blank">Cum sa facem fericit un copil in primul sau an de viata

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

am reusit sa citesc din urma... si am vazut ca deja ati primit info despre actele pt CIC. mamiseli, eli multumim!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (6)

Edit: Link corectat. Scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Mai fetelor.....asta mica a mea, care pana acuma era campioana la kkcit, cu cate 10-12 pampersuri schimbate pe zi, n-a facut kk de aseara....oare ce s-o fi intampla asa, dintr-odata?? Ati mai patit careva??

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Si bebelina mea a trecut de la kkacila la fiecare supt la scaune la 2 zile. De vreo 4 zile face 1 sau 2 pe zi.

Mamica Teodorei (1.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui nov-dec2008

Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (6)

Sigur a fost creat subiectul? Pe mine linkul ma duce in pagina principala de la scutece.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Pitika mea la fel dintr-o data si face la 3-4 zile sar nu se chunuie asa ca ai rebdare si nu te stresa...

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Mai fetelor.....asta mica a mea, care pana acuma era campioana la kkcit, cu cate 10-12 pampersuri schimbate pe zi, n-a facut kk de aseara....oare ce s-o fi intampla asa, dintr-odata?? Ati mai patit careva??

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput