Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mirtha asa e, nu suna deloc bine ce zic eu de pozitia lui Strumficu cu caputzul si sunt destul de ingrijorata ...abia astept sa vad ce ne zice maine dr.

Diana mersi mult de info despre torticolis ...nici nu vreau sa-mi dau cu presupusul...dar, cam are simptomele prezentate acolo ...offff! ma lamuresc maine.

Si iritatia de pe fata tot nu trece...il tin infasat de 2 zile si urla ca nu-i place dar asa nu se mai freaca cu manutele pe fata...cred ca are dermatita atopica, dar si cu asta ne lamurim maine.

Lauramiron sa poarte cu placere cercelusii bebelina si sa scape de colici.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo eu ziceam de anticonceptionalele care-ti mai maresc sanii si dr mi-a prescris Desorelle. Inca nu au aparut efectele, abia intre a 2-a si a 3-a luna de administrare incep sa se vada...eu nu alaptez.

Mirtha iubita indiferent cat de ciudat suna sa stii ca nu sunt gogosi astea cu crescutul sanilor de la pastile antibaby. Inainte luam Diane 35 si chiar imi crescusera sanii de la ele, cand le opream iar scadeau...numai ca alea au foarte multi hormoni si nu sunt indicate pe perioade lungi.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui loren@
Mamiseli daca esti pe faza spune-mi ce acte imi trebuie pentru cic..eu nu pot sa bajbai acum dupa ele prin Monitoare!Daca am nascut pe 2 noi, adeverinta cu veniturile pe ultimile 12 luni priveste 1 oct.2007-1.oct.2008 ? Fetele din Bucuresti ce stiti, functioneaza sistemul de virare a banilor de cic pe card? Cica la agentia de asistenta sociala sector 3 i-au spus sotului ca nu si ca sa o faca prin mandat postal...atita bani eu as prefera pe card.

lorena- ca sa-ti vireze banii in cont, trebuie sa te duci la banca care ti-a emis cardul si sa ceri un extras de cont, semnat si stampilat de un reprezentatnt de cont. o atasezi in original dosarului. eu primesc alocatia copilului si indemnizatia pe acelasi cont de card.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Apropo stiti reduceri mari undeva la haine de seara? Caut rochia de botez, chit ca mai am 5kg de dat jos!Dar nu ma pot abtine la dulciuri ioc!

debenhams- mall vitan, et 1

pozele noastre

Mergi la inceput

vrabiuta- mamica de doua printese! mi-au placut fotografiile.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamkrys75 spune:

buna ziua!sunt mamica unei fetite de 2 luni si avem mari probleme cu regurgitatiile si colicii care sunt fff puternici...am inceput de vre o 2 zile sa i dau lactana,credeti ca voi avea un rezultat pozitiv?nu stiu ce sa mai fac...va multumesc!

kamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Mirtha asa e, nu suna deloc bine ce zic eu de pozitia lui Strumficu cu caputzul si sunt destul de ingrijorata ...abia astept sa vad ce ne zice maine dr.

Diana mersi mult de info despre torticolis ...nici nu vreau sa-mi dau cu presupusul...dar, cam are simptomele prezentate acolo ...offff! ma lamuresc maine.

Si iritatia de pe fata tot nu trece...il tin infasat de 2 zile si urla ca nu-i place dar asa nu se mai freaca cu manutele pe fata...cred ca are dermatita atopica, dar si cu asta ne lamurim maine.

Lauramiron sa poarte cu placere cercelusii bebelina si sa scape de colici.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Buna,

Daca ti se confirma dermatita atopica nu ezita sa folosesti Trixera, acum , dupa o saptamana de la folosire David are fatuca frumoasa si fina....imi era atat de dor de ea!

Succes!

Gabriela - mami de rechin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos mav, chiar voiam s ate intreb daca ne poti da un model de adeverinta.. mai ales ca ai reusit sa depui dosarul pt indemnizatie.

Citat:
citat din mesajul lui mav

[red]Antet
Denumire angajator:
Cod fiscal:
Adresa:

ADEVERINTA

Se adevereste prin prezenta ca doamna ..........., C.N.P. ............. cu domiciliul īn ..................
este angajata societatii īncepānd cu data de īn baza contractului individual de munca nr. _ pe perioada determinata nedeterminata.
Īn perioada de la _ pāna la a realizat venituri cu caracter salarial.
Īn perioada de la _ pāna la au fost achitate toate viramentele la bugetul statului.
Stagiul de cotizare avut īn vedere la stabilirea indemnizatiei de crestere a copilului este urmatorul:

Nr crt Luna Nr. zile lucrate Venitul realizat
1 Octombrie 2007
2 Noiembrie 2007
3 Decembrie 2007
4 Ianuarie 2008
5 Februarie 2008
6 Martie 2008
7 Aprilie 2008
8 Mai 2008
9 Iunie 2008
10 Iulie 2008
11 August 2008
12 Septembrie 2008
13 Octombrie 2008

Contractul de munca (colaborare) a fost suspendat conform art. 51 lit. A din Codul Muncii la data de _.
Subsemnatul , avānd functia de _, declar ca datele cuprinse īn prezenta adeverinta sunt reale.

s.s. reprezentant legal

Edit: cine a nascut in noiembrie/decembrie, va declara venitul obtinut intre lunile noiembrie/decembrie2007 si nov/dec2008.
[red]'Nr crt Luna Nr. zile lucrate Venitul realizat' reprezinta cap de tabel, dar nu aveam cum altfel sa postez...
Sper sa va fie de ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 3+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput