Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
monicus spune:
Amalia felicitari pentru ca ati reusit sa il crestinati! Iti doresc din tot sufletul sanatate multa si zile linistite.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 3+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy
Ramo2007 spune:
Mirtha, nu alaptez.
Flowers merci de informatia cu caruselul, o sa caut la Brevi.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
loren@ spune:
Ramo inca nu m-am interesat de ursitoare ca mai e pina in martie...1000 ron mi se pare exagerat
Otiliav ai dreptate cu botezul, nici eu nu m-as simti bine daca as face diferenta intre fete in ce priveste organizarea botezului!
Lauramiron exact, si laptele matern e dulce..chiar foarte, dupa spusele sotului cind a dat mastita peste mine.
Cind ziceam ca e ultima zi de alaptat am reusit sa mai string o masa de lapte, asa ca, desigur, i l-am dat!
Bianca Andreea si Larisa Elena
mav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Si noi avem aceeasi problema si aceleasi manifestari. Si eu m-am panicat si ma gandesc daca e normal sau nu. In greutate ia, dar nu chiar atat de mult cat ar trebui. Te rog sa ma anunti si pe mine daca afli motivul sau modul de rezolvare. Mamica Teodorei (1.12.2008) |
si la noi aceeasi problema....... suge putin(adica 2,3 minute) si rar si de la vaccin nici nu mi-a mai luat in greutate

...scuze ca nu mai raspund, nu am citit cele 17 pagini din urma...
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
lauramiron spune:
Mai fetelor.....asta mica a mea, care pana acuma era campioana la kkcit, cu cate 10-12 pampersuri schimbate pe zi, n-a facut kk de aseara....oare ce s-o fi intampla asa, dintr-odata?? Ati mai patit careva??
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
monicus spune:
LA MULTI ANI!
Alexutza26, Ancaoradea, Darling, VonHelen, Mnarcisa sa fiti sanatoase si iubite.
Va pup
monicus spune:
vrabiutasanatate multa, multa... sa aveti parte de multe zile si noptti linistite. Sa treceti cu bine peste toate obstacolele. Sunt alaturi de tine. Te 
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrabiuta buna ziua mamici dragi nu am mai intrat de mult, ne luptam cu icter, colici, reflux gastroesofagian. vomita de cateva ori pe zi, chiar si in somn, in 3-4 reprize, pana cand scoate din stomac un fel de mucus. daca nu eructeaza, vomita. daca se strange de picioruse din cauza gazelor, vomita. daca ii schimb scutecelul fara sa o pun ridicata pe o perna, vomita... sta doar la mine in brate si in sling, iar noaptea o tin langa mine in pat. am fost la control si a luat un kg intr-o luna, asa ca deocamdata pediatra ne-a recomandat sab simplex si gripe water, plus regim pt mine. asa o sa incercam sa scapam de colici, ca sa fie mai putin agitata si sa reducem numarul episoadelor de voma. daca nici asa nu se reduc vom incepe tratamentul cu omeprazole, desi e recomandat pt copii peste doi ani. dar, cu toate problemele, a crescut frumos, zambeste voluntar si gangureste (mai ales cand e dra lia prin preajma). nu am pus poze in contul comun, dar avem cateva aici: http://good-times.webshots.com/photo/2258271820034520309uDtkUm mada - sanatate multa lui rares! te rog sa mai scrii pe forum despre cum va merge cu gaviscon. intreaba medicul si de omeprazole, pediatra de la medlife spunea ca este f eficient. se gaseste in romania, noi l-am luat sub forma de capsule. mami de 2 x ![]() |
monicus spune:
ginye55bravo ca bebe mananca mai bine....este oe drumul cel bun. Te-ai acomodat acasa? Cum este?
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, voua vi s-a intamplat sa gasit ceara in urechile bebeilor? Eu il curat in fiecare seara in urechi, dar aseara am gasit intr-una din urechile lui bb ceara, multa. E normal? Si inca ceva: sunt fericita ca bb a inceput sa manance mai bine. ![]() ![]() ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
anca_27 spune:
Lauramiron, Diana, Mirtha, multumesc! 
O sa incerc cu glucoza, deocamdata fiole pana gasesc praf, mi-a adus acum soatza de la marmacie. Cum sa bea ceaiul fara gust cand lapticul meu e dulceag, mi-a confirmat si Iustin
c-am avut nevoie de el intr-o zi cand imi pocneau sanii si-aveam duluri deja... Eu am o chestie cu prafurile.
dar pana la urma nici ceaiul din plic nu poti stii exact ce e....
Laura, oare n-o fi avand legatura cu `socul` cerceilor ,de la plans - o febra mica interna - constipatie - imi dau si eu cu parerea, asa am auzit.
Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei
_
Bazar pentru Andrei
mav spune:
Antet
Denumire angajator:
Cod fiscal:
Adresa:
ADEVERINTA
Se adevereste prin prezenta ca doamna ..........., C.N.P. ............. cu domiciliul īn ..................
este angajata societatii īncepānd cu data de īn baza contractului individual de munca nr. _ pe perioada determinata nedeterminata.
Īn perioada de la _ pāna la a realizat venituri cu caracter salarial.
Īn perioada de la _ pāna la au fost achitate toate viramentele la bugetul statului.
Stagiul de cotizare avut īn vedere la stabilirea indemnizatiei de crestere a copilului este urmatorul:
Nr crt Luna Nr. zile lucrate Venitul realizat
1 Octombrie 2007
2 Noiembrie 2007
3 Decembrie 2007
4 Ianuarie 2008
5 Februarie 2008
6 Martie 2008
7 Aprilie 2008
8 Mai 2008
9 Iunie 2008
10 Iulie 2008
11 August 2008
12 Septembrie 2008
13 Octombrie 2008
Contractul de munca (colaborare) a fost suspendat conform art. 51 lit. A din Codul Muncii la data de _.
Subsemnatul , avānd functia de _, declar ca datele cuprinse īn prezenta adeverinta sunt reale.
s.s. reprezentant legal
Edit: cine a nascut in noiembrie/decembrie, va declara venitul obtinut intre lunile noiembrie/decembrie2007 si nov/dec2008.
'Nr crt Luna Nr. zile lucrate Venitul realizat' reprezinta cap de tabel, dar nu aveam cum altfel sa postez...
Sper sa va fie de ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Eduard Stefan (12.10.2008)