Pepenasi de iulie-august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
diarux spune:
TECKY mie pediatra mi-a recomandat tot eurespal la telefon cand am intrebat-o de tusea lui andrei, dar pt ca dr de familie e dr in medicina homeopata...am ales sa ii dau prospan...na..acu om vedea. la mine era o tuse seaca, dar tusea de mai multe ori odata, asa ca am decis ca nu e un tic sau un moft, ci are legatura cu raceala mea. si i-am dat si oscillo preventiv, adik juma de doza seara , jumate dimineatza.
multumim pentru urari fetele. sa ne traiasca bebelushanii si bebelushancele!!!!!!
deci..noi nu prea mai avem tzitzi...asa simt...si se pare ca si el cere din 2 n 2 ore sau mai des. acuma o fi si cum zice SUNU, ca i-o fi placand la piept sa stea mai mult. asa ca de ieri am trecut pe mar, azi dim i-am dat mar cu cereale. se pare ca ii place, deschide gura maaare si se face ca un purcelush. da e fun deocamdata. aseara m-am chinuit sa ii dau lapte praf, doar doar nu ma mai trezeste din 2 in 2 ore. lua cate 3 inghitituri, apoi urla si isi facea greatza, il pacaleam iar , acelasi joc. asa ca...daca ma lasa tzitzili brusc si instantaneu...nush ce ma fac!
ieri a facut un kk mai...inchis, sa fie de la mar? si dimineatza, l-a facut de culoare obisnuita, dar mult mai tare, sa fie de la cerealele de aseara, cate o fi mancat el???e normal? joi am programare la pediatra sa il mai vada ca luna trecuta nu am fost decat la dr de familie.
aaa...si dupa fiecare masa, ca e mar, ca e mar cu cereale...mai merge oleak de tzitzi...![]()
azi cred ca ma incumet sa il scot afara putin. sa vedem ...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
am vazut niste pozeeeeeee, care mai de care...:SARA de CARISSMA, ILINCA la petrecere (am vazut si io pe sora geamana a CAPRI?????tu ziceai ca ai sora???sau vad io aiurea), ALI BEN FILIPAN cu tot cu parintii dementi, MAYA de VICKY,cucapul descoperit afara, XENIA care este o duuuulce,imi vine sa ii pap obrajorii aia !,frumusetea de IRINA lui GINI, care e o fina, AIDA care rade mereu a lui DIDI...
Astea sunt de azi. in general nu nominalizez, desi ma uit in fiecare zi aproape, da am zis ca ar fi cazul...
ma duc sa ma mai uit.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Tecky spune:
Gata fetelor m-am mai linistit:i-am dat sirop Stodal si se pare ca nu mai haraie,a papat supica,a baut si lapte si acum doarme.Astept sa se trezeasca sa o mai urmaresc.Stodal tb sa-i mai dau si diseara.Nu are nici mucisori.
Va multumesc mult fetelor pt sfaturile date.
sursula spune:
TECKY-Dr a spus:Ambroxol de 3 ori pe zi cate 3 picaturi+supozitor cu paracetamol+oscillo-cateva bobite
Mi se par cam multe...Daca zici ca e mai bine cu siropelul ala...oricum ,cel mai bine e sa o vada un dr.Sanatate multa!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
mcoca spune:
Diarux
. In ciuda faptului ca era zapada era super cald afara, de tricou :).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ileanna spune:
Didididi Vladut doarme toata noaptea in afara de trezirea de la ora 3 - 4 pt masa.
Copilasul tau ce varsta are?
Kaka - fetelor 1 data pe zi inseamna contipatie??!! Ca vad ca unele din voi considera problema cand bb-le face 1 data pe zi.
BB care sta singurel - fetitelor, bb-ii vostri stau singurei??? Pt ca Vladut nu mai sta de vreo 2 luni. Am inteles ca e bine sa se invete si independenti. De fapt sta singur. Dar numai in balansoar, asha vreo juma de ora - 1 ora.
Kimmy spune:
V-am ajuns din urma
Tecky ma bucur ca se simte mai bine Ralucuta 
Mada de irl nu stiu ce sa zic,si pentru treaba asta ma simt super aiurea,din motiv ca atunci cand am fost eu disperata ca a mea nu manca,tu ai reusit sa ma calmezi.Sper din suflet sa fie doar o faza,cum a fost si la Timi.Nici acuma nu manca bine,dar mai bine ca atunci.
Nu vreau sa par naiva dar bebeloii astia ne fac fitze uneori,si sper din suflet sa fie o fitza trecatoara si la printesuca.Multa sanatate va doresc si va imbratisez tare!
Ile
,nici Timi nu sta mult singura,trebuie sa fim in raza ei,ceea ce e destul de usor avand in vedere ca deocamdata avem 1 camera ![]()
Vazut poze si cu Filipanski dulce ca o bomboana!
Ma duc in vizita la sora-mea(departe sta-in scara vecina)
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Didi81 spune:
dyanira, eu i-am dat Aidei suc facut dintr-un mar si un morcov; stiu discutia cu sucul ca fiind prea concentrat, dar ori ca bea putin suc facut dintr-un mar (nici nu i-l dadeam pe tot, doar jumatate), ori ca mananca un mar intreg... na, mie mi s-a parut ok si asa.
Are fiica-mea o foame in ea zilele astea! Azi-dimineata a mancat un mar copt intreg (si ar mai fi mancat ea dar na.. sa nu exageram) si 120 ml lapte completare! Dupa 3 ore ii era iar foame. I-am amestecat in piureul de mar si puuutin mango si a fost ok. Cred ca o sa ii amestec mar cu legume, ca alta varianta de a o face sa manance legume nu vad
. E vre-o problema daca amestec fructe cu legume?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Didi81 spune:
Ma agit si eu acum ca Ruxandra
:
Nu ma uitati cu intrebarea despre vaccin: e ok sa faca acum Infarix daca pana acum a facut Pentaxim?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Tecky spune:
Sursula multumesc mult de tot.Daca nu ii trece cu Stodal am sa ii cumpar si Ambroxol.Apreciez mult gestul ca ai sunat dr special pt noi.
Ileana sa stii ca Ralu a inceput sa stea destul de mult timp singurica.I-am creat un loc de joaca si sta si cate o ora sa se joace fara sa planga.![]()