Pepenasi de iulie-august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
Marina_1609 spune:
aaaa
pai si Sofia a avut ceva timp in urma o moda de a nu mai papa, pur si simplu nu vroia din biberon....Asa ca vro 3 zile a papat cu seringa de nurofen de am tampit si io
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Tecky spune:
Sursula tuseste foarte urat,parca ar vrea sa si expectoreze si cand respira haraie.I-am cumparat sirop Stodal de la farmacie si i-am dat 2,5ml.Febra nu are si e foarte vioaie.Sunt cam speriata.
ileanna spune:
Aooooleeeeeuuu Marina ... ce ne mai asteapta nene??? Astia micii ne pun la incercare toti neuronii, de parca ar mai fi ramas multi
. Mai rau decat multinationalele neneeee!
ariadna - lasa nene fata in pace sa se impuna. Sa vezi ce inutile vom deveni noi pe la 13 - 14 ani cand ei vor sti totul si noi vom fi doar niste babete proaste ![]()
ariadnabr spune:
Tecky e posibil sa fie vreo viroza. Astea trec de la sine, daca papa bine si nu face febra incearca sa stai linistita, tine-o hidratata, daca refuza papa da-i un pic de paracetamol poate o doare in gat, daca face febra, mucisorii sunt verzi, e de dus la pediatru. Pentru linistea ta insa fugi la medic cu ea. Sanatate va urez 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
serbanica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky Sursula dr noastra nu raspunde inafara programului la telefon.Are cabinetul aproape de casa noastra si e foarte buna ca dr dar in weekend nu putem lua legatura cu ea. Mai rau e ca ma ia si pe mine raceala,am luat deja medicamente.Ralu doarme si vad ca in somn nu tuseste.Astept sa se trezeasca si merg la farmacie sa cer un sfar farmacistelor.Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
Tecky incerarca cu EURESPAL la Serban merge tot timpul cite 5 ml seara si dimineata!
dyanira spune:
Dragele mele,
Am vazut ca vorbeati de cartof dulce.De unde il cumparati???Si cum il preparati?Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Va urmaresc ca sa ma decid si eu cu diversficarea cu ce sa incep.Am incercat cu suculet dar cel de morcov il constipa iar cel de mar ii da crampe groaznice voi ati patit aa ceva cu marul???Plus ca el e cam constipat si are si reflux gastro esofagian....
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
serbanica spune:
Tecky cum ti-am raspuns la tusea fetitei tale merge Eurespal.
Febrascade si cu Supozitor cu paracetamol sau un pic de agocalmin supozitor si mai merge sosete in otet si o batista inmuiata in apa si otet pe piept.
Ieri nu mi-a mers net asa ca
sper sa recuperez azi.Am pus poze pe Picasa.Acum scriu cu Serban in brate asa ca imi cer scuze ptgreseli dar mai apasa si el pe taste.
pica1 spune:
Flo termosul de inox poti sa il cureti cu otet. Pui in el otet simplu sau diluat cu putina apa si il lasi ceva vreme si se curata. Eu asa curat chhiuveta de la bucatarie care e dintr-un inox mai ciudat decit cele obisnuite, iar oetul curata si petele care ramin pe ea si calcarul de la apa (noi avem apa foarte calcaroasa).
SEBASTIAN (31.07.08)
ankalaura spune:
MARINA - parca citisem ca se pun numai 3-4 picaturi de lamaie (eu nu am incercat); poate de-aia a iesit branzica prea uscata. Despre varianta cu calciu, mie nu mi s-a parut ca are gust aiurea, dar si la 200 ml pun tot o pastiluta de CA si nu doua...
CONGELATUL - cand era Eliza mica, mi s-a parut o tampenie fantastica atunci cand am citit la o mamica din Anglia ca facea papa si congela penrtu doua saptamani. Ulterior mi-am dat seama ca ea gandea logic si eu eram o tampita care ma sculam la 5 sa ii pregatesc fetei, ca sa am timp sa ajung la serviciu la 9....
Poate acum e simplu, dar cand vor mai creste un picut si nu vor mai manca un morcov fiert, congelatul va fi aur curat. Eu voi congela "materia prima" nepreparata, si dupa congelare termin mancarica, eu stiu, pun unt, patrunjel verde, sau ce pun ca sa fie gata...
COPILUL DOARME de la 9-10 pana la 8-9-10, uneori cu o pauza de papa, alteori cu doua, depinde de cat si cum mananca seara. Se mai foieste, pac suzeta... Cam asa se petrece. Dar sunt si zile cand la 6 jumate e fresh. Totusi cred ca e un copil din modelele alea rare... Eliza era in picioare la 5, si asta a durat pana pe la 2 ani, deci imaginati-va ce misto era...
TECK - daca iti da vreun siropel, o sa iti dea Eurespal sau Stodal probabil. Erikai i-am dat, dar avea si muci, iar la un moment dat m-am concentrat mai tare pe scos mucii ca altfel siropul e degeaba.
Daca esti ingrijorata, mergi cu ea la spital. Daca este o viroza, cum zic si fetele, nu prea ai ce sa faci decat sa ai rabdare si sa o hidratezi. Febra n-are da' muci are?
GALLY - sa va traiasca printesa cu nume deosebit! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Si eu sun maine sa vad cand ne cheama la vaccinul de 6 luni. Nu mi-e drag deloc...
ARIADNA - nu stiu nene ce sa zic cu ne-mancatul, ca a mea nu face chiar asa, greve extreme.... A ta e in grafic nu? Dar totodata, lipsa asta a poftei de mancare nu stiu daca e buna asa, in continuu... La noi sigur iti dadea niste vitamine, niste fier, treburi socoteli. Acuma na, a ta a fost si bolnavioara,
DYANIRA - sucul i l-ai dat asa simplu sau indoit cu apa? Eu nu i-am dat decat foarte putin suc, ca apoi au venit fetele cu pareri ca sucul e zahar curat si etc, si ca trebuie diluat, asa ca am trecut la piureuri, dar nu as putea spune ca s-a constipat sau ca a avut crampe... Cartof dulce nu am luat inca.
Gata cu leneveala, ma duc la treaba. 
Didididi spune:
Ileanna, noi am inceput deja diversificarea de la 4 luni, tocmai pt acest stresant reflux. Dr a recomandat numai piureurile din legume si fructe. Toate tb preparate (coapte, fierte). Am inceput cu cele din legume si la 10 zile cu cele din fructe. Vad ca bb se simte bine (ma rog,noi ii dam si Motilium in paralel). Nu are crampe si s a reglat si kk. Ca din cauza laptelui AR facea f greu si tare, max 1 data pe zi. Acum avem 2 3 scaune/ zi.
Al tau se foieste noapte intre mese? Ca al meu era tare nelinistit. Se trezea din ora in ora.
Didi