Pepenasi de iulie-august 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Multumim frumos pentru urari. Sunteti niste scumpe.

Noi am fost azi la biserica, ne-am impartasit, apoi am fost la niste prieteni a caror fetita a implinit un anisor. am vazut si eu ce ma asteapta cand o incepe Xenia sa alerge. Astept cu nerabdare.

Am vrut sa vad pozele noi, dar merge netu rau de tot si picasa nu se deschide.

ELLA eu la supica pun asa: 1 morcov mediu, 1 patrunjel, 1 pastarnac, telina, 1 cartof mai mare + dovlecel sau ardei gras + carne de pui, c-am cat 2 linguri (fiarta separat). Asta imi ajunge pt 2 zile.
Ziceai ca Alex nu papa supica, adu-l la noi sa se molipseasca la papa, noi azi am papat 250 g si cred ca daca m-ai aveam inca papam.
Iar daca ramane ceva din legume, le pap eu, au inceput sa-mi placa si mie asa, numai ca in ultimul timp nu prea am noroc, papam tot.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Asa, multumesc de raspunsuri cu privire la vaccin

sursu, pai mie mi se pare mult, comparativ cu cat mananca Aidutza de obicei . Eram chiar in extaz ca am avut un asa succes la marul copt

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Ella, mie mi-a zis un prieten care lucreaza la Centrofarm ca au biscuiti fara gluten de la 4 (cred) parca de la nestle. eu nu am cautat si nu stiu precis. incearca la ei sa vezi poate ai o surpriza

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Fetelor, aveti idee unde pot gasi vreun articol legat de cezariana...si la cat timp dupa poti sa faci un bb???

...ma cam roade subiectul acesta..si eu singura nu am gasit nimic, iar parerile doctorilor pe mine ma buberseaza total!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Buna seara! Multumim pentru urari si va dorim asemenea! Salutam sarbatoritii si le uram si noi la multe lunitze! Noi am avut un miniparty in familie, cu matusica si unchiuletul, cu mamaia si tataia. Azi Toma s-a intors singur pe burta, dar la el in patut si nu la locul de joaca unde de obicei are ajutor. Tati l-a pus pe burta in pat si s-a intors si invers, ca nu-i placea asa! De doua saptamani ne tragem de picioruse, dar putzica nu am descoperit-o inca. De ieri si-a descoperit vocea si trage tzipete prelungi pana il lasa suflul, apoi o ia de la capat. E criminal!
Ileanna, eu ziceam de scremut. Sa stii ca s-ar putea sa fie ceva ce il satisface. Cred ca ii place sa faca asa. O sa renunte singur. Eventual atrage-l cu altceva cand face asa, ca sa uite.
Metoclopramid este periculos. Asta din experienta medicala va spun. Din cea proprie am doua exemple:
1. eu am reactii nasoale la acest medicament, somnolenta, fotofobie, ameteala
2. cand eram internata cu baietii cei mari in Budimex era o fata de vreo 15 ani care facuse convulsii si un fel de pareza de la el si medicii spuneau ca au cazuri destule la copii
Dyanira eu azi i-am dat prima oara cartof dulce din carref... Eu l-am fiert in supa, caci nu am avut timp sa-l pun la cuptor. O sa incerc la microunde, dar nu stiu cum. Supica a iesit dulceaga.
Gata, va pup!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

na ca ne-am plimbat de toti banii. a fost foarte frumos afara.
am fost si la bunici putoin.
azi, de 5 lunitze, am vorbit toata ziua cu mami, chiar si in carutz, am inceputr sa intindem mana dupa jucarii, poate e tarziu deja,m dar mamai e foarte incantat.de asemenea am ras toata ziua si am tras un pui de spomn la bunica...o sa vedem la noapte.

SUNULETZ da, cu cereale i-am dat si aseara lapticu, tot nu e bun.deocamdata bem vceai de la fares pana ni s-o apleca,doar doar o mai lungim cu lapticu.

DIDI si io stiam ca pentaxiomu e alta firma decat infarixu, dar nu sunt foarte documentata. (asa-i ca merge atragerea atentiei cum am zis??)

cu statul singur...hmmmm...nu prea...

intrebare: 1.vad ca toata lumea da aici friuctele coapte. am facut rau ca i-am dat maru crud???i-a forfotit prin burtik putin, dar nu l-a durut.

2.ce ii bag next? para? pot sa ii dau tot cruda? mentionez ca le fac cu cereale.

3. ma apuc si de legume? nu e prea mult deodata? eu am ineput cu masa de dimineatza ca sa il obisnuiesc pt cand o sa fiu la scoala.

am inceput sa iau ELEVIT. acumsa...ori e coincidenta ori chiar are efect, da nu imi mai cade parul asa de tare. ca deja ma vedeam cu mesa.m-am luat dupa nebuna de SOR'MIA care si-a luat si VIAREDIN pt acelasi motiv, decat ca nu pot lua din cauza de alaptare., oricum sunt multumita ca mai am par. acuma daca m-oi ingrasa de la elevit...aasta e...o sa fiu o grasa cu par.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

CAMY-tot am vrut sa iti scriu si ce mi-a spus dr .meu cand l-am intrebat de al doilea copil:mi-a spus ca dupa 6 luni uterul e vindecat,dar ca ma sfatuieste ca dupa 8 luni sa ma pun pe incercari.Eu am mare incredere in el.Cu articole poate te ajuta fetele!si Doamne ajuta sa iti aduca anul acesta miracolul in burtica!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

RUXI-mie d-na dr. mi-a spus ca recomanda marul copt pt inceput din cauza ca e mai putin acid si e mai bine tolerat de stomac.Eu dupa mar copt am bagat para coapta si ii place la nebunie(bine,lui cam toate ii plac,mai putin dovleacul!:) )Plus ca iese un pireu f fin si lung care cred ca merge bine cu cerealele.Acum ii amestec un mar copt cu unul crud...
Daca lasi cam 3 zile la un aliment nou introdus,nu cred ca e prea devreme sa bagi si legumele!
Mai,ce-am mai scris azi la pepenoase!Na ca am ajuns la cifra rotunda!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SURSU bun si io acum ce fac? ii dau incontinuare crud? are deja 2 zile de cand ii dau. plus aca i-l amestec cu cereale...zic si io...ms de sfat

CAMYmai caut si io, hang on...

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

SURSU bun si io acum ce fac? ii dau incontinuare crud? are deja 2 zile de cand ii dau. plus aca i-l amestec cu cereale...zic si io...ms de sfat

CAMYmai caut si io, hang on...

Dia, eu nu i l-am copt niciodata si nici celorlalti nu le-am dat copt. Al meu il mananca piure crud.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput