Pepenasi de iulie-august 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Sursu siiii ... te ... pui?!!! Pe treaba adika??? Daca da ... wow. Eu inca nu stiu ce parere am despre al doilea copil. Pana la 2 luni ale lui Vladut, de la oxitocina cred ... nu visam decat sa fiu gravida din nou. Si maine daca se putea.
Dupa aia am ajuns la faza 2: nu vreau sa ma distraga nimic de la Vladut si nu vreau sa-l privez de toata grija si atentia nici macar 3 luni (ca ma vad cum sunt acuma ... mai vb cu barbate-meu din 2 in 2, in rest numa' bb). Deci nu mai stiu cu bb2 ...
Apoi faza 3 concomitent cu 2: sa ma fac iar cat o vaca???!!! NUUUUU!! Inca NUUUU POOOOT!! Trebe sa ma desechelizez si sa vietuiesc o perioada ca femeie normala de 55 de kile. Si acea perioada s-ar putea sa ma coste "no bb2". Pt ca eu am 34 de ani. Si mai am si piticul cu varste apropiate ... Pana la urma chiar conteaza asta, ca poate ma blochez in cutume aiurea. Ma gandesc ca traiesti mai misto sa fie distanta mare si sa-ti fie dor de un bb-l. Si cel mare va fi mai intelegator si mai de ajutor. Sau nu?
Si acum faza 4: daca ar fi o fetita as vrea definetelly!!! Simtindu-l pe Vladut ... simt ca o fetita ar fi ceva cu totul diferit (nu mai bun, nu mai misto ... doar alt univers la fel de fascinant ca micul barbatzel in devenire). Si alt argument: mi-e taaaare teama sa nu primeasca Vladut prea multa atentie, sa fie persoana centrala in casa (si CUM sa fie altfel?!!!) iar asta sa nu ii dauneze lui ca persoana, ca om.
Deci ... NU MAI STIU!!!
Na, ca m-ai starnit la filosofii cu 2 vorbe pe care le-ai aruncat pe aici

Diversificare (am impresia ca am intrat in perioada "de ce"-urilor si "cum"-urilor ... incercati va rog sa ma suportati):
1. Daca e si suspiciune de dintisori si cupil agitat de 3 sapt ... cum imi mai dau io seama daca un aliment nou ii face pb??? Ca oricum se screme si are gaze de 3 sapt, si face kk de 2 ori pe zi si emereu nemultumit.
2. Ii scoateti noul aliment imediat ce vi se pare ca ii da neplaceri? Adica daca a facut un caca in plus si a fost mai miorlaicios gata?? Sau la ce fel de simptome? Ca eu am impresia ca asta micu ma joaca pe degete cu scremutu si alte chestii. Nu sunt sigura ca am obiectivitatea sa-mi dau seama ce si cum. Si nu vreau sa ma panichez din 2 in 2 zile si sa-l zapacesc de tot cu diversificarea. Deja i-am intrerupt-o 1 data si nu is sigura ca pe baze stiintifice. Si am dus si doi caci si doi pipi la Babes.
3. Cate zile stati la un aliment nou? Io 3.
4. Cum cresteti cantitatile??? Cat de repede?? Adica azi i-am dat 20ml de morcovel (piure). Maine vreau 40 si poimaine 60. E bine? Pot sa merg mai mult (20 - 60 - 100)??? Ca am impresia ca i-a placut si oricum lapte imi ia numai cate 80ml de 4 zile.

Asha
Sar'naaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani Xenia!

La multi ani Ileanna pentru maine, sa fi sanatoasa si fericita.Am vrut sa fiu prima ca maine am treaba si nu cred ca scriu.
Deci la mine inseamna ca nu ii prieste daca tipa fara explicatie, e agitata, nu se mai culca, se vede ca e deranjata si am patit doar cu marul crud.

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Diarux, eu i-am dat fructe doar crude. Prima data i-am dat mar dat pe razatoare (simplu, fara cereale). Apoi i-am dat para, tot cruda, pe razatoare si tot fara cereale. Mie asa mi-a zis doctorul.

Cu elevitul, da, si la mine functioneaza. O fi de la el, o fi de la tratamentul de la anaxena, nu stiu, dar nu-mi mai cade parul chiar asa de tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

dr_anca
In rest, ce ai descris tu, e Vladutul meu de 3 saptamani, cu diversificare intrerupta. Azi am inceput iar ... ce o da DD.

Morcov - care constipa si care da diarie??? Ca am uitat

Rux - vitaminele NU INGRASA. Iti zic io care is osedata cu silueta. Asa ca stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Ileanna, morcovul fiert este pentru scaunul moale. Strange la burta deoarece contine multe pectine, care sa umfla si fac un dop care impinge microbii si care protejeaza intestinul. Sucul crud este pentru iesit afara, grabeste tranzitul intestinal.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Deci sunt un car de nervi:am vazut la stiri cum o mama si-a izbit copilul de 3 luni de perete ca era suparata,deci eu as UCIDE-O cum poti sa faci asa ceva la un suflet nevinovat,Am un car de nerv ca daca ar fi in fata mea cred ca as stringe-o eu de git.Nebuna!!!Gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sursula iti multumesc inca odata pt gestul tau de a suna dr sa intrebi ce sa-i dau Ralucai pt tuse.I-am dat din nou sirop Stodal si mai tuseste rar si mai haraie un pic.Oricum maine ma duc cu ea la dr.
Ileana am pus o poza pe picasa cu locul de joaca dar nu e cine stie ce.Peste un covor moale am pus un cearceaf,perne de jur imprejur,ii pun multe jucarii si ea se joaca cu ele,se intoarce de pe burta pe spate si invers.Nici eu nu ma gandesc deocamdata la bebe 2.
Diarux eu i-am bagat dupa mar,para coapta.Am incercat si gutuie coapta dar nu i-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Sursula...si Diarux...VA MULTUMESC DIN SUFLET!!!!

Eu ma apuc de treaba!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Camy spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Metocloptramid nu e un medicament bun! la fel cum a zis si Mitzi, muulta lume are reactii urate la el. mie mi se face un rau ciudat de imi vine sa ma catar pe pereti, tremurat, un fel de convulsii. era singurul anti-greata care il puteam lua in sarcina si trebuia sa aleg: greata sau tremurat...
Motilium este mult mai bun dar atunc inu aveam voie si nu stiu cat de indicat e la bebei

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput