Topic - concediul pt. ingrijirea copilului (CIC)-2

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

si inca ceva...

eu, pe langa servici [sunt contractual aici deci am voie], sunt si in consiliul director al unui C.A.R. membrii consiliului sunt alesi prin hotararea adunarii generale, deci nu cu un contract de munca...si totusi, banii care ii primim lunar sunt impozitati si s plateste si CAS si CASS.

POT ADUCE ADEVERTINA DE VENIT SI PT ACEASTA SUMA, LA CALCULAREA CELOR 85% ??? alaturi de salariu.....bineinteles

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 18

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

multumesc

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 18

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Monica, cum adica sa te creada pe cuvant?! Normal ca nu, DAR iti scoti la imprimanta tot ce te intereseaza ( normele vechi, cele noi), subliniezi cu rosu articolele aplicabile tie si le faci o vizita celor de la DGASPC de care apartii. Du-te luna asta sau maxim viitoare. La ce sector esti? Discuti cu ei intr-o prima faza....daca vezi ca nu inteleg le faci un memoriu in scris, la care sunt obligati sa-ti raspunda in 30 de zile. Vezi ce zic acolo ( dar IN SCRIS vor fi foooarteee atenti la ce raspund!!) si apoi mai vedem ce faci.

normal ca ar trebui ei sa stie ce sa faca dar asta se intampla intr-o societate normala, civilizata........nu e cazul nostru din pacate. :(

bafta.

Mami de fetita si de baietel 30+

Eseea, multumesc...
Stau in sectorul 1.
TReaba naspa...nu am variantele noi de legi, norme metodologice, mi le poate trimite si mie cineva, care le aveti? Am tot felul de documente, dar nu stiu daca sunt cele finale (legi oug-uri, norme etc).
Alea care contin "celebrele" articole 8 pct 1 si 2, art 30 etc...
Multumesc anticipat.
multumesc pt sprijin si amabilitate

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Monica. le gasesti pe toate pe mailul comun de la mamicile de noiembrie 2008.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Norma de hrana intra si ea in calcul atunci cand se calculeaza cei 85%?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaco

Buna...
nu am reusit sa citesc din urma prea atent, dar sunt tare nelamurita de o problema cu care ma confrunt si asi avea 2 intrebari referitor la recalcularea indemnizatiei:

1 - se iau in considerare si veniturile obtinute din bursele de doctorat urmat la forma cu frecventa?
2 - se iau in considerare si concediile medicale prenatale? (am nascut in august 2008 si am concediu medical toata luna iulie)

Si o alta intrebare :
- daca am depus deja actele de completare a dosarului cu recalcularea indemnizatiei, se poate reveni cu inlocuirea adeverintei in caz ca angajatorul imi da alta?

Multumesc anticipat....

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

La prima intrebare nu stiu ce sa iti spun dar la a doua raspunsul este DA, se ia in calcul si concediul medical indiferent de care tip este el.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri.
As mai avea o intrebare pentru cunoscatori.Am vazut ca i-ati raspuns lui Anaco ca se iau in considerare si veniturile obtinute din bursele la doctorat.
Oare se iau in considerare si veniturile din bursele de la master? (am facut masterul la stat,cu frecventa).
Multumesc tare mult.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy29 spune:

Buna tuturor,

am o intrebare pentru cele care ati depus dosarul de recalculare:aveti ideee daca se poate duce si sotul meu cu actele...?Mie imi e mai greu sa ma deplasez,n-am cu cine sa o las pe Maria.
Si stiti cumva cum trebuie sa arate cererea de recalculare?As completa-o de acasa si sotul doar sa se duca cu dosarul.

Va multumesc!

Roxana si Maria(25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

Am si eu o intrebare: normele specifica astfel: cei 85% se iau din:

Veniturile din salarii, din activitati independente si din activitati agricole prevazute la art. 1 alin. (3) din ordonanta de urgenta, denumite in continuare venituri, sunt cele definite la art. 55 alin. (1) si (2), art. 46 alin. (1)-(4) si la art. 71 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, si reprezinta valoarea obtinuta dupa aplicarea cotei de impozitare asupra venitului impozabil stabilit conform legii, corespunzator fiecarei categorii de venit."

Eu nu stiu legile alea, "art. 55 alin. (1) si (2), art. 46 alin. (1)-(4) si la art. 71 din Legea nr. 571/2003 plus modificarile," daca cineva le stie, imi puteti spune va rog frumos, salariile provenite din crearea de programe pentru calculator, care au impozit 0, se considera venit sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

stela, nu stiu ce sa raspund.

Citat:
citat din mesajul lui roxy29

Buna tuturor,

am o intrebare pentru cele care ati depus dosarul de recalculare:aveti ideee daca se poate duce si sotul meu cu actele...?Mie imi e mai greu sa ma deplasez,n-am cu cine sa o las pe Maria.
Si stiti cumva cum trebuie sa arate cererea de recalculare?As completa-o de acasa si sotul doar sa se duca cu dosarul.

Va multumesc!

Roxana si Maria(25.04.2008)

mie mi-a depus sotul dosarul.
legea zice ca tr aceleasi acte ca la inceput (fac trimitere la art 6) dar mie mi l-au primit cu mai putine: cerere, adeverinta, copie bultetinul meu si certif fetei.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput