Topic - concediul pt. ingrijirea copilului (CIC)-2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy29 spune:

Multumesc,Elara!
Super,am scapat de un drum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

Buna!

Fetele care ati depus dosarul - spuneti-ne si noua pls cand aflati se ia in considerare luna dinaintea nasterii copilului de 2 ori (o data pentru luna in care s-a nascut copilul) sau nu??

Si... oare stimulentul de 100 de lei (pana la 2 ani) se ia in calcul?? eu ma gandesc ca da - pentru ca are acelasi regim ca indemnizatia de crestere a copilului, nu?

Multumesc mult!

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

acum cu noua lege daca te intorci la munca mai repede de implinirea a 2 ani se mai dau cele 3 mil. in plus?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

ramonika, se dau 100 lei doar. dar da, se mai dau. trebuie sa depui ceva dosar la primarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamecitta_C spune:

ce e cu stimulentul asta de 100 lei? eu nu stiu despre ce e vorba... imi spuneti si mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

stimulentul de 100 Ron il iei daca te intorci la serviciu inainte de implinirea a 2 ani a copilului. ( deci daca te intorci din CIC la serviciu).

Mami de fetita si de baietel 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Multumesc frumos pentru raspunsuri.
As mai avea o intrebare pentru cunoscatori.Am vazut ca i-ati raspuns lui Anaco ca se iau in considerare si veniturile obtinute din bursele la doctorat.
Oare se iau in considerare si veniturile din bursele de la master? (am facut masterul la stat,cu frecventa).
Multumesc tare mult.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Intre timp am elucitat problema mea, deci se iau in considerare si bursele de doctorat, si concediile medicale. Multumesc si de raspunsuri!

Stela, nu stiu ce sa zic sigur de bursa de master si daca e vreo diferenta intre bursa tmea de doctorat care e de studiu si a ta care e intr-un fel de merit. Insa in Cod scrie asa :
"i)bursele primite de persoanele care urmeaza orice forma de scolarizare sau perfectionare în cadru institutionalizat;"....astea fiind un tip de venituri neimpozabile care se trec pt indemnizatie.
Eu asi zice ca s-ar incadra si bursa ta, mergi sa intrebi si sa ceri adeverinta la univ. Succes!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

as mai avea si eu o intrebare .... sa zicem ca nasc in luna iunie si voi fi in concediul acela prenatal... ce luni ar tb sa calculez pt a face cele 12? se calculeaza inclusiv venitul lunii iunie si daca da..va fi un venit partial, .....se considera luna a 12a luna iunie? sau cum..k m-am zapacit de tot

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 18

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne-marry

as mai avea si eu o intrebare .... sa zicem ca nasc in luna iunie si voi fi in concediul acela prenatal... ce luni ar tb sa calculez pt a face cele 12? se calculeaza inclusiv venitul lunii iunie si daca da..va fi un venit partial, .....se considera luna a 12a luna iunie? sau cum..k m-am zapacit de tot

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 18

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Anne-marry, mie pe adeverinta de venituri mi s-a trecut pana in luna dinaintea lunii in care s-a nascut copilul, si este mentionat acest lucru cu steluta la explicatii in subsolul adeverintei. In cazul tau, se vor trece venituri pana in mai inclusiv.

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumesc frumos Elara,Anaco.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput