Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Mirtha, pup

elilov, multumesc. Eu adun informatii acum. In codul muncii si in contractul colectiv de munca nu am vazut astfel de specifictii, legate de fonduri, dar mai analizez. (“Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007 – 2010. ART.66. - (1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.” ) Oricum, el nu a zis ca nu are fonduri, a zis ca nu are cum sa ma plateasca ca nu stie sub ce forma sa treaca acesti bani pe statul de plata. In alta ordine de idei...sa-ti traiasca uriasul. Vad ca Dimitrie e mai mic cu 2 zile decat David, dar are aproape 2 kg peste. david are aproximativ 5 kg, zic aproximativ fiindca azi ne-am fofilat si nu am apucat sa ne cantarim.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara!
Diana, bine ati revenit
Diamisha
Anes, la multi ani pt Remus....mama trecura deja 3 luni?! wow, cate de repede, parca ieri dechideai seria nasterilor
Mirtha...eu ma lupt cu dosarul ala pt recalculare...de fapt pt intocmirea lui, adica sa o conving pe tanti de la RU sa imi dea adeverinta cu salariile pe ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului (primului copil in cazul meu, ca pe urma va mege indemnizatia pana face bb2 2 ani)...ea cica nu si nu, ca ultimele 12 luni eu am stat acasa in CIC...Dar e vorba de ultimele 12 luni anterior naterii nu ultimele 12 luni date inapoi de la 1 ian...
In fine, ca cica tre' sa citeasca si ea legea bla bla bla....parca ar aplica-o ea, ea trebuie sa-mi dea doar adeverinta. In fapt, nu e o persoana rea, m-am avut ok cu ea cat am lucrat acolo, bine, nici nu pot zice ca am avut nevoie de multe adeverinte la viata mea...dar asa ca idee...
Ank83, la multi ani si voua pt maine, pt Cecilia. Cum e cu 2 copii apropiati ca varsta? Aveti diferenta ceva mai mica decat noi... Te descurci? Ai ajutor, nu? Ca si noi avem...
Locuiti impreuna cu vreu parinte/parinti , ceva, sau sunteti fiecare la voi acasa? Noi locuim singuri, e bine dintr-un anumit punct de vedere, dar mai incomod dpdv al persoanelor care ne ajuta, parintii adica, ca trebuie sa faca oarece drumuri...
Lorena, poate totusi nu e de intarcat...mai ales daca mai vrea sa suga si nu s-a obisnuit de tot cu bibe
Malinas..am fost si eu la Tutu.. nu am prins mare aglomeratie. Mi-a facut eco, si a rezultat ca sunt ok, uterul ok...
I-am dat o poza cu fetele..i-a placut si s-a bucurat.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Ank83, la multi ani si voua pt maine, pt Cecilia. Cum e cu 2 copii apropiati ca varsta? Aveti diferenta ceva mai mica decat noi... Te descurci? Ai ajutor, nu? Ca si noi avem...
Locuiti impreuna cu vreu parinte/parinti , ceva, sau sunteti fiecare la voi acasa? Noi locuim singuri, e bine dintr-un anumit punct de vedere, dar mai incomod dpdv al persoanelor care ne ajuta, parintii adica, ca trebuie sa faca oarece drumuri...

E destul de greu.. raul e gelos.. si cateodata ma simt eu vinovata ca nu ii acord destula atentie ..Ajutor am.. pe mama care e la noi... ea si asa statea singura ca tata e decedat si asa ma ajuta mai bine ... dar e acasa doar dupa ora 16.30 ca lucreaza inca.. E greu dar imi creste sufletul cand ii vad pe amandoi..

Azi de ex raul a fost cam morcovit ca ii iasa al doilea canin si a facut putina febra .. si venea tot timpul sa stea langa mine ... iar cand eram cu marmota mica sa ii dau tzitzi se uita asa trist la mine... ... Dar in general cand nu are nici un disconfort e bine... chiar darnic cu sorasa ..imparte papa cu ea ... l-am prins cand incerca sa ii vare marul pe care il rontaia el in gura Ceciliei... sau sa ii dea suc si ei de la el din canita cu cioc..si a umpluto pe toata fata .. E plin de bune intentii ... numai nu stie el cum sa faca fapte bune inca

La cat e de mancacios chiar ma mir ca are tendinta asta de a imparti mancarea cu ea

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Te mai intreb o chestie: cum faci cu iesitul afara al copiilor? Sau stati la curte? Ca la curte e mult mai usor.
Eu peste zi in general ma descurc cu ele, seara vine si sotul acasa, insa peste zi, am musai nevoie de ajutor cand e vorba sa iesim afara. Inca nu pot cu ambele.
Si atunci vine care poate sa ma mai ajute: mama, tata (care lucreaza pe cont propriu, deci au program flexibil, ca atare pot veni si peste zi) sau soacra care este la pensie. SI normal, in afara de iesit afara, orice ajutor de la vreunul din ei e binevenit.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Te mai intreb o chestie: cum faci cu iesitul afara al copiilor? Sau stati la curte? Ca la curte e mult mai usor.
Eu peste zi in general ma descurc cu ele, seara vine si sotul acasa, insa peste zi, am musai nevoie de ajutor cand e vorba sa iesim afara. Inca nu pot cu ambele.
Si atunci vine care poate sa ma mai ajute: mama, tata (care lucreaza pe cont propriu, deci au program flexibil, ca atare pot veni si peste zi) sau soacra care este la pensie. SI normal, in afara de iesit afara, orice ajutor de la vreunul din ei e binevenit.

asta e si marea noastra problema.Stam la bloc... deocamdata iesim mai mult dupa 16.30 cand vine mama... sau cand e tata acasa in timpul zilei... Nici eu nu prea pot singura.. si inca e frig si parca nu imi vine sa ma chinui atat singura pt 15 min de stat afara... asa astept dupa masa..
Mai incolo voi lasa carutul jos la scara acoperit sa nu se puna praful si vom iesi mai usor

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Andy,eu zic sa te linistesti,si bb mea regurgita si scotea lapte si pe nasuc(si inca o mai face dar mai rar) si eram tare speriata pentru ca la Andrei nu am patit asa ceva. Si vrei sa-ti spun ca Isa la 7 sapt si-a dublat greutatea?Are 6kg si e o mancacioasa si vomita pentru ca este lacoma dar ia in greutate chiar foarte bine.Deci,nu te agita si incearca sa-i scoti sanul din gura pentru cateva secunde asa cum te-a invatat asistnta.

Fetelor,vreau si eu parola si id pentru pozici ca sa va arat ce am muncit 8 saptamani.

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Lorellay,mie mi-a venit ciclul la 7 saptamani dupa nastere si alaptez la fiecare 3 ore.Nu am scos nici o masa,bb suge de cate ori vrea si cu toate astea m-am trezit cu menstruatie normala(7 zile).

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

eu nu mai alaptez si mi-a venit menstruatia. este foarte abundenta, neobisnit pentru mine.
si pentru prima data, dupa atatia ani, sunt atat de relaxata. nu mai trebuie sa calculez zilele pana la ovulatie (pe care eu oricum nu o aveam sau nu mi-am dat semana niciodata cand o aveam ), nu mai trebuie sa-mi iau temperatura in fiecare dimineata si sa fac grafice.... ani de zile am facut asta. apoi tratamente, injectii, emotii, sperante si apoi dupa o luna o luam de la capat.
acum sunt atat de relaxata.
diana- am vazut opera de arta a iancai. buna idee cu un perete gol pe care sa-i dai libertatea sa faca ce vrea. eu cand eram copil ma jucam x si 0 pe pereti.
btw, exista un tapet cu niste desene colorate dar si cu contururile desenelor, tocmai bune pentru copii sa le umple cu culoare.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am vazut cozonacei deliciosi: Sonia, Tudor, Andrei si Andruska.

Diamisha, unde-i cioara din tine. Fii serioasa ca Sonia e o scumpa, chiar nu stiu ce defect vezi la fata. Mie imi place ca nu-i asa bufleicuta ca a mea, are trasaturi bine conturate, pare de un anisor.
Si cei doi Andrei, niste ursuleti, tot sa-i smotocesti.
Diana, ce-mi plac pozele cu papusa langa el. A crescut bine de tot voinicul, chiar e pacat sa incepi sa te mulgi la cat de mult ti-ai dorit sa alaptezi.
N-am stiut ca Ianca e asa artista, e chiar pacat sa o privezi de pictura, poate cand incepe gradinita nu va mai suferi dupa lipsa peretelui de desenat.
Carmen, mi-am adus aminte ca tot ziceam de alaptat, tu nu mai ai laptic, ca am pierdut firul?
Dandusa, am luat-o si eu azi noapte pe burta, a tinut ceva vreme figura, a scos aerul bine, dar nu se poate intelege omul cu ea dupa aceea. Miroase ca-i lapticul aproape si grohaie ca un porcusor pe langa titi, baga nasul in tricou si se enerveaza . Dar tot m-am odihnit mai bine.

Am uitat sa spun, am adaugat doua mamici in lista, cozonaceii de la 1 decembrie, lista cu aniversari si inca ceva dar nu mai stiu acum exact.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Nup. Ma controlez sa nu pun Pitica pe cantar . De 2 ori pe luna imi este suficient. Si observ la hainute ca ii ramin mici , constat ca e mai grea cind ma plimb cu ea in brate etc.
Suntem pe alaptat exclusiv. Cu exceptia laptelui paf pe care i l-au administrat in spital in primele 3 zile nu am alimentat-o decit la san.
Nu am lapte praf in casa...... Nu am luat de teama sa nu ma tenteze . Singurul compromis pe care l-am facut pina acum este suzeta : pt. ca isi maninca mina , degetele si manseta. Oricum mai mult de 2 minute - maximum nu rezista cu ea .O scuipa si nici nu insist decit atunci cind observ ca isi molfaie mineca.

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Mirtha nu ti-e aiurea cu cantar acasa?Adica sa verifici mereu cat a luat in greutate si sa-ti faci griji?
Alaptezi sau lapte pref..ca a luat super in greutate....Diana ar trebui sa aiba vreo 4400 azi..marti merg la dr...si ma tot rog sa aiba atat...daca aveam cantar acasa cred ca ocantaream dupa fiecare masa...si o luam razna....

Sorana de Diana si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput