Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

lorellay pe noi ne intoarce docul pe toate partile, na cantareste, ne ia lunginea circumferinta capului si abdomenului se uita in gatutz, il asculta la plaman si inimioara ii palpeaza burtica se uita la buric si la fundulet si cam atata
alexutza mah ma enervat tipa cu menajul usor... mai bine lipsa decat asa

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli multumesc!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna mamici si La multi ani..!
Noi am fost plecati 10 zile din Bucuresti, de sarbatori, am bifat rotarixul si vaccinul de 2 luni si maine, din pacate, o intarc...daca acum 1 sapt. era Fulga cu lapte, in citeva zile a disparut probabil ca urmare aa stresului ca am avut-o pe mama internata in spital si inca nu e ok..off...as mai scrie, dar urla pitica ca e colicoasa..revin, daca pot!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

loren@ sa sti ca laptele il poti aduce inapoi cu pastile galafor, lichide multe bb-lina pusa cat mai des la san si muls intre supturi...functioneaza ai sa vezi..asta daca mai vrei sa continui...cat privete mama ta ii doresc multa sanatate si numai bine pe viitor va fi bine curaj
ginye
fetele no tocmai ne-am cantarim avem cca 7 kg , dar am scazut hainutele, pampersul si scutecul de era pus pe cantar (vechi de pe vremea lui ceausescu)..deci aproximam cca 6.600 g credem ...iar cm 62 mah ce ari crestem si ca sa fie treaba treaba ne-a incantat auzul cu ama, amaaaaa
am fixat si botezul pe 14 februarie cine doreste e bine venit la botez

si de

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

loren@ asa e cu galafor l-am adus si eu

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

diana am vazut pozicile cu Tudor ce mari v-ati facut imi place mult de tot cum sta Ianca cu fratiorul si cum impinge ea caruciorul ...sa nu dai cu pietre dar mi se pare ca seamana cu tati, iar cea din prosopul verde e super chiar reusita mai sa va bucurati de el si de Ianca si sa fiti fericiti cu toti
brie cum a decurs discutia cu draga ta fetita? ce a zis cu nenea marian

si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eu ma cert cu tata pe messenger mi-a trebuit sa insist sa-si ia calc, acuma ma sacaie toata ziua pe mess, ca de ce nu-i raspund, ca 3 cuvinte pe zi ce-s alea, ca de ce-o tin atata in brate... Incerc sa le explic frumos tuturor parintilor mei - am 2 perechi, nu tot timpul e asta un avantaj - ca are colici, ca orice i-as face, inclusiv tinut in brate, o doare tare burti. Ei nu, ca e ea smechera , le-am zis sa nu ma mai sune ca nu raspund, mai demult n-or fi fost copii colicosi de le e atat de greu sa inteleaga?
Of, scuze c-am rabufnit aici, fug ca plange......

Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Eu ma cert cu tata pe messenger mi-a trebuit sa insist sa-si ia calc, acuma ma sacaie toata ziua pe mess, ca de ce nu-i raspund, ca 3 cuvinte pe zi ce-s alea, ca de ce-o tin atata in brate... Incerc sa le explic frumos tuturor parintilor mei - am 2 perechi, nu tot timpul e asta un avantaj - ca are colici, ca orice i-as face, inclusiv tinut in brate, o doare tare burti. Ei nu, ca e ea smechera , le-am zis sa nu ma mai sune ca nu raspund, mai demult n-or fi fost copii colicosi de le e atat de greu sa inteleaga?
Of, scuze c-am rabufnit aici, fug ca plange......

_

Bazar pentru Andrei

cunosc ...cunosc...
A mea in schimb atat se maraie pana o iau in brate... si cum se vede sus ... tace si e multmita... Dar cum sa o las sa planga...
Noi am cam scapat de colici cu un tratament homeopat

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eli, deci si tu invatamant...stiam ca nu sunt singura da nu stiam cine... Mersic!

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Am pus si eu poze in contul de cozonacei:

http://good-times.webshots.com/album/569588638JLzHwt

Fug ca plange puiul. Azi a vomitat dupa fiecare masa. O fi de la ceva ce am mancat eu...

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput