LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (171)
Raspunsuri - Pagina 21
Miutza spune:
Shose, asa e, sunt norocoasa din pct asta de vedere dar am de patimit cu altele. legea compensatiei, deh! dar nu ma plang ![]()
dau stingerea. ne citim maine intr-un capitol nou probabil
noapte buna si linistita tuturor!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Ioanact spune:
Si acum ca a trecut de ora 12 (iar maine nu cred ca mai intru pe forum), urez si eu sarbatoritilor:
MARIA, DAVID ALEXANDRU, MIHNEA, DAVID
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi, cuminti si sa va bucurati parintii toata viata!
IOANA ECATERINA, DARIA MARIA, EDUARD CRISTIAN 
si bineinteles Puiului meu:
LA MULTI ANI, IOANA! SA FII SANATOASA SI FERICITA!MAMI SI TATI TE IUBESC!!!
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
Asa cresc eu
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
danybv spune:
Intru acum la miez de noapte sa urez si eu clopoteilor sarbatoriti azi
LA MULTI ANI !!!
pentru
DAVID ALEXANDRU 
MIHNEA 
DAVID
MARIA 
IOANACT
sa va daruiasca Dumnezeu multa sanatate , fericire si parintilor sa le faceti multe bucurii in viata
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Ioanact spune:
Miutza multumesc mult pt urare.
Noapte buna!!
Shose multumesc.

Ioana va trimite multe 

icuri..
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
Asa cresc eu
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Danybv iti multumesc si tie pt urare.[/flo]
ALBUM
Asa cresc eu
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
neataaaaaaaaaa
SUPER! asa a fost petrecerea evei ... nu am cuvinte, ne-am simtit minunat, eva a ras, a dansat, a mancat .. a fost jucaria tuturor. a rezistat eroic de la 17 la 22.
a ales banii (euro), cardul visa si fardul ..
poze, poate maine .. eu merg la job caci weekendu viitor mergem la munte, la ranca .. 
cu intarziere ..
IOANA
SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, SANATOASA SI DESTEAPTA, SA LE ADUCI BUCURII PARINTILOR SI SA AI NOROC IN VIATA!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Lala_D spune:

DAVID ALEXANDRU
MIHNEA
DAVID
MARIA
IOANACT

La multi ani si multa, multa fericire !
Elle hotarata fata ai
, stie ce vrea , nu te vad prea in roz ...auzi tu si cash si card , plus cosmeticale ...valeu ![]()
Am ras cu lacrimi cand am citit 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Eliza spune:
In primul rand:
La multi ani, sa cresteti mari, sanatosi sa-i bucurati pe parinti! pentru sarbatoritii de azi:
MARIA
IOANA
DAVID ALEXANDRU
MIHNEA
DAVID
Am reusit sa mai vad din poze: papusica de Maya, pozele super ale Biancai, pe "pletosul" de Andrei care e baietel in toata regula, pe Luca sarbatoritul, Daria care merge f bine in picioare, pozele pline de caldura ale lui Miri, frumusica de Stefi care a fost foarte cocheta la ziua ei si bineinteles pe Cretza mica si vesela.
Laura
si eu ma topesc dupa burtica si obrajorii ei grasuti, doctorita de aici ne-a asigurat ca o sa le ducem dorul in cateva luni cand o sa inceapa sa alerge.
Abia astept poze cu Eva care aud ca s-a distrat foarte bine la ziua ei(cum e si normal de altfel).
Noi o sa facem petrecere de un an, dar fara mot pentru ca nasii sunt in Romania
. Sper sa reusesc sa gasec un loc unde sa faca torturi comestibile pentru ca ce e aici imi aduc aminte de prajiturile cu margarina de cand eram mica.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
Eliza spune:
Stiam eu ca am uitat ceva: super clipul cu Razvanel
piciul dulcel.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
ramonab spune:
Neata!!!
Intru rapid rapid sa urez La multi ani! clopoteilor de azi:
DAVID ALEXANDRU, MARIA BUCURIA, DAVID, MIHNEA SI IOANA, multa sanatate, bucurie si tot ce isi doresc parintii vostri pt voi!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)