LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (171)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata, fetelor!

Credeam ca am cazut din pat dimineata asta, dar vad, Lala, ca erai pe la 6 pe-aici.

Eliza, voi trebuie sa rupeti turta, nu sa taiati motul!! Imi pare rau ca distanta e asa de mare, e o problema, dar poti alege o nasa "de imprumut", doar pentru acea ocazie. Ca nu o poti rupe tu.

Elena, auzi, se vede ca sunt rupta cu ne-somnul. M-am obisnuit cu binele, iar acum trezirile ei ma termina. Ma crezi ca habar n-aveam ca faceti ieri party-ul?? E clar: sunt varza!!!! Astept poze, si, ca sa ma revansez, daca pui 200, le voi vedea pe toate!!!!!

Biti a noastra scumpa... e tare rau!!! Ma gandeam eu ca va alege cel putin cardul sau banii, ca seamana cu mami, iar fardul... heeeeeeloooou!!!!!! Logic! Pup un obrajor de viitoare afacerista!!

Am de urat "LA MULTI ANI!!", ca avem niscaiva sarbatoriti astazi:

Maria si Ioana, in primul rand, ca sunt fetite!

Maria mea iubita, cu ochi mari si albastri, frumoasa de pica, desteapta si cu o familie extraordinara! Iti doresc sa ai parte de o viata presarata numai cu bucurii si impliniri si sa ii faci pe parintii tai sa fie mandri!

Ioana, chiar daca te-am cunoscut mai tarziu, am aflat foarte repede ca ai parinti foarte iubitori, care sunt mandri de tine! Esti o frumoasa si o isteata si sa dea Domnul sa fii o femeie implinita!

Avem si 3 cavaleri cu nume puternice, doi baietei cu numele de David, clopotei de Carmen si Ana, precum si Mihnea de Christina.

A trecut un an de cand mamicile voastre erau in emotii foarte mari si va asteptau cu sufletul la gura, iar astazi sunteti deja copilasi cu personalitate si destepti-foc! Va doresc sa fiti asa toata viata, ca niste barbati adevarati ce veti deveni!

Inca o data, "La Multi Ani!" tuturor!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

ce frumoase urari ai facut tu, Creata! acum ma uit la pozele voastre si nu ma mai satur sunteti tare frumoase! tu esti senina, implinita, fericita iar Mariuca fff expresiva, scumpa si dulce foc si se vede ca se simte ff in siguranta in bratele tale

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI DAVID ALEXANDRU!
LA MULTI ANI MARIA!
LA MULTI ANI DAVID!
LA MULTI ANI IOANA!
LA MULTI ANI MIHNEA!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Ramasesem datoare cu vizionare de poze de ieri... am avut restante mari sau ati pus voi multe in acelasi timp?? Hehehe!

Asa... ca tot vorbeam de Biti... Elena, ai o bubulina-gospodina acolo! Uite, dedicatie pentru ea: http://www.youtube.com/watch?v=JuQXGda0mvM

Ceska, am vazut noua casuta, arata foarte misto, chiar daca e goala! De-abia astept sa se umple, si la propriu, si la figurat!

Am citit si de Tobias... nu stiu ce sa zic, ce sa MAI zic... Are o personalitate foarte puternica sotul tau. Ia-o usor, explica-i constant ca, daca vrea, poate sta el acasa cu Benji si te duci tu la munca, ca ai prefera un job de 8-10 ore, nu de 24. Daaaar... tot raul e spre bine, zic eu. O sa va mutati si cred ca lucrurile se vor schimba.

Miriiiii, hai ca acum am reusit sa vad pozele de la ziua lui Sacha. Deja a inceput sa se schimbe... adica la fetisoara, ma refer. Acum, ca l-am vazut mai aproape, singur si neinfofolit, imi dau seama. Mi-au placut pozele, Bruno a fost foarte haios cum a suflat el in lumanare... daca vroia sa o stinga de mai multe ori, trebuia sa ii iei de-aia care se reaprinde singura, pana se plictiseste sau pana se topeste. Oricum, party-ul mascat, cu baloane si luminite, a fost foarte haios!

Roli, Salzburg & Viena... ce frumos! Si eu vroiam ca in vara trecuta sa ajungem acolo, dar era, totusi, prea mica Mariuca. Iar iarna e foarte frumos. Cladirile vechi sunt absolut superbe! Ma bucur ca ati avut o vacanta pe cinste!

Dana, last but not least, am vazut un mare party, cu multi copilasi. Pupam burtica si cei doi frumosi clopotei. Ca am adoptat-o si pe Vanessa, ca e de-a noastra!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Ti-am zis ieri ca am vazut pozele cu Maya? Sau doar am gandit-o? Oricum, chiar daca am mai zis o data, ai o superbitate de fetita!! Pe bune! E exact cum trebuie, vesela si haioasa! Pozele cu bandanuta pe cap sunt funny rau, ea e funny!

Si, sincer, nu mi se pare ca e grasuta... Iar in poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2025347250103734880EzZKXt se vede cu cine seamana!

Multumim ca ne-ai vizionat pozele... Expresivitatea cred ca se mosteneste sau incerc sa zic ca a luat ceva si de la mine, hehe!!

Citat:
citat din mesajul lui Miutza

ce frumoase urari ai facut tu, Creata! acum ma uit la pozele voastre si nu ma mai satur sunteti tare frumoase! tu esti senina, implinita, fericita iar Mariuca fff expresiva, scumpa si dulce foc si se vede ca se simte ff in siguranta in bratele tale

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am petrecut si noi ieri de ziua piticilor nostri, a fost frumos, dar din pacate nu au fost si alti copii si Daria a fost un pic dezamagita. Am facut si poze, iar de una sunt prea mandra sa nu v-o arat. Uitati AICI. Daca va place flacaul meu, va mai trimit, dar cand le primesc pe toate.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, David Alexandru!

La multi ani, Maria!
La multi ani, David!

La multi ani, Mihnea!

La multi ani, Ioana!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Am petrecut si noi ieri de ziua piticilor nostri, a fost frumos, dar din pacate nu au fost si alti copii si Daria a fost un pic dezamagita. Am facut si poze, iar de una sunt prea mandra sa nu v-o arat. Uitati AICI. Daca va place flacaul meu, va mai trimit, dar cand le primesc pe toate.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Chiar ca ai de ce sa fii mandra.E foarte frumos si elegant fecioru tau.Abia asteptam si celelalte poze.
De pe tava ce a ales?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Noi mai avem un pic sa inceapa petrecerea.
La 2 vin musafirii.Am uitat sa zic ca la mami vom tine ziua a eu nu am destul loc.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Pentru ca nu stiu cum/cand voi mai intra pe DC si Benji e nitel cuminte/ocupat vreau sa urez

LA MULTI ANI!
pentru

12.01
Mara Bianca
Daria Mihaela
Nicole Ariana

13.01
Alessia Ioana
Matei Alexandru
Stefan
Matei Patrick

14.01
Eva Maria
Ionut

15.01
Serban Andrei

16.01
Carla Alexia

Andrei
Emir Conrad
Matei

17.01
Iannis Cristian

18.01
Tudor Mihai
Eric Adrian
19.01
Ileana Smaranda
Stefania

20.01
Alexandru

21.01
Calin Alexandru
Sofia Elena
Vanessa Maria
23.01
Alexandru Mihai
Rares Ioan

Beatrice
Maria Ilona
Stefana

24.01
Amandine
Matei

25.01
Vlad Mihai

Maya Ioana

25.01
Clara Sophia

26.01
Mihai Alexandru

27.01
Anna Laura

28.01
Lulua

29.01
Razvan Gabriel
Tudor Gabriel Daria Maria
Antonia Izabela

30.01
Raducu

31.01
Matei Cazimir
Alexandru Cristian
Eric George

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput