LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (171)
Raspunsuri - Pagina 20
ceska777 spune:
Shose,
sa fie cum zici tu!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ancasoare spune:
Buna seara!
Iar am fost hai-hui astazi dar a fost frumos, am ajuns la 21.00 acasa, imbaiat, bibe si la culcare, a adormit repede ca era cam obosit.
Am vazut poze, de data asta fiind mai putine pot sa si nominalizez:
Roli - chiar s-au distrat la sanius si ce bine sta Andrei pe sanie, dar asta imi place de mor cu ochii aia maaari si albastri http://good-times.webshots.com/photo/2066409820103911837KbCsQo
si
Ceska - ce mare, luminos si spatios e noul apartament, sa va simtiti bine in el!
Ema - ii dau si eu laptele de noapte, doarme de la 21-21.30 pana la 7 iar de 2 zile ii dau dimineata Junior drink.
Cand nu bea tot, restul il pun in piureul de fructe in loc de apa plata. Azi i-am facut un mix din 1/2 banana+ 3/4 mar + branza de vaci + 2 masuri cereale nestle cu biscuit + 90 ml lapte
Miutza - ce dodoloata frumoasa ai acolo si blondutza pe deasupra
ramonab spune:
Ceska frumos apartamentul
.Urat din parte sotului ca nu te ajuta cu nimic.Eu cred ca el deja a invatat lectia ca chiar daca nu face nimic, pana la urma totul va fi rezolvat de tine.Stie ca daca nu face el, in final vii tu si faci in locul lui.Ia incearca si dezvata-l.Spune-i sa faca un lucru si daca nu-l face, nu-l face nici tu.
Alinaatudor, m-am uitat putin peste pozicile voastre, si vreau sa iti spun ca Stefania ta va fi o mare frumusete.
Eu am terminat pregatirile pentru maine, totul a iesit ca la carte, asa cum imi place mie ![]()
La semnatura mea puteti vedea de ce am avut eu nevoie de melodia aceea cu bebe.
E cam lung slide-u,da e tare fumos.A, e meritul fratelui meu, el l-a facut.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ancasoare spune:
Shose - multumim, nici cu Pip nu mi-e rusine
Cat despre schimbarea in bine sau in rau sunt sigura ca esti 'moasa, anyway. Eu am constatat ca cele 2 kg pe care le aveam in - fata de perioada dinainte sa ramana insarcinata, le-am pus la loc cu ocazia sarbatorilor de iarna
si am un "colac" taare inestetic la burta
Trebuie sa bag niste fomica o perioada si fara dulciuri ca sa mai dau jos un pic.
Miutza spune:
Multumim zuzici dragi ca v-ati uitat la pozele noastre !
Roli asa e, trebuie sa le dam ce le trebuie in materie de nutrienti. Si eu il prefer tot pe Spock.
Dana, multumesc de incurajare, sunt sigura ca si Maya va fi cat se poate de ok. Oricum, are doar 10 kg deci nu-mi fac griji, reusesc sa fiu zen, cum spunea dragul nostru doctor de cap
Shose, multumim de aprecieri. Cred ca parul se mosteneste, nu stiu ce sa-ti zic decat ca am firul gros si desi il decolorez des (culoarea mea naturala e blond-saten dar fiind firul gros, fara decolorare imi iese o nuanta prea galbuie doar din vopsea) tot sanatos e si se si ingrasa greu. Folosesc sampon si balsam mereu, masca de par o data la luna sau chiar 6 sapt deci nimic spectaculos. Aaa, inainte sa nasc m-a speriat o amica spunandu-mi ca ea dupa nastere n-a mai avut acelasi par frumos si bogat ca inainte...si ma gandeam...ok, raman fara dinti, ma asteptam, dar si fara par ???!!! 
slava Domnului ca au fost doar
insa sa stii ca-mi cade mult, sau poate mi se pare mult pt ca e lung si se vede mai tare decat daca ar fi scurt...habar n-am dar daca se regenereaza, who cares?! ![]()
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Ioanact spune:
ramonab frumos slide-ul..te-ai gandit bine sa-l faci punand poze de cand s-a nascut pana acum..iar melodia cu bebe e
..f frumos, mi-a palcut
.
Vroiam sa va zic..pana nu trece de ora 12..ca anul trecut pe vremea asta aveam contractii din 10 in 10 min..chiar m-am uitat la ceas si asa au fost..dar nu credeam ca a 2 a zi voi naste.A 2 a zi tb sa fi mers la fostul servici sa imi i-au salariu..bineinteles ca nu am reusit sa ajung..k la 7 dimineata (intr-o zi de Vineri) mi s-a rupt apa..iar la 9:55 am nascut..
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 1 ZI 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Azi dupa ce am terminat treaba, am plecat pana la Manastirea Sf Ioana Casian, pozele incep de aici , si sa va arat ca Ioana s-a pregatit pt maine.![]()
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 1 ZI 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Miutza spune:
Alina, la multi ani pt Ioana! sa va traiasca si sa fie sanatoasa, cuminte, fericita si norocoasa! sa va bucurati de ea! 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Shose spune:
La multi ani DAVID ALEXANDRU, MARIA-BUCURIA, DAVID, MIHNEA,IOANA DE CTA!
Sa fitzi sanatosi, frumosi, cuminti si sa va bucurati parintii ani muuulti, muuulti de acum inainte.
pt mamicile voastere.
Ramo e super filmuletul si melodia se potriveste perfect.
Miutza norocoaso! Ce frumos e sa ai parul des si firul gros. Rar nu il am nici eu dar e subtire si moale tare.
Ancule stiu io ca dai tu colacelul jos, imediat....incepe baiatul nostru s'o ia la plimbare si nu mai ai odihna.
La mine transformarea e la fata, nu la corp. La corp pun mereu 3kg+, dua 3kg- asa ca nu ma plang. Dar am cam imbatranit la fata ... are vizibil.
Va pun niste poze sa vedeti si voi schimbare in 3-4 ani maxim.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Miutza spune:
La multi ani David Alexandru, Maria, David, Mihnea! sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti ss va bucurati parintii!!!

Maya 6-12 luni