LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (171)
Raspunsuri - Pagina 19
Shose spune:
Hello Zuzici!
Am vazut atatea poze frumoase de m'am
.
Vazut bb Milan frumos si curios tare, cum cauta el prin dulapuri. Am vazut ca a avut musafiri, un baietel dragalas foc.
pupa Shose pe el de frumos.
Vazut pozici de la Gratzi. Ce frumos le sta la joaca lui Dudu si Mariei. Un
si surioarei Ozi care i'a antrenat pe bbici din cate am vazut.
Vazut pe Albert de Craciun si ziua lui cu familia lui minunata si cu surioara... vba fetelor, seamana amandoi tare mult. Sa vdem daca bb mik va semana macar el cu mami.
Cretzulina mea mika e un ingerash gingash si tare poznas...vesnic zambitoare si parca pusa pe shotii. Ce frumos a fost in minivacantza...zapada...frig si Mariuca infofolita, la aer curat!
Roli a avut vacantza minunata....am
la poza cu magazinul de duclciuri cu gandul la bombo Mozart si d;aici ma duce
la un apfellstrudel. Vazut copii frumosi la joaca si inca o data ma uit la ei si ma gandesc...ce bine e sa ai un fratior de varsta apropiata.
Ioana mika It'ista super dotata acum cu laptop si scaunel de masina frumos si mai ales comod...am vazut si costumatzia pt ziua ei de nastere...ce sa mai, o sa fie o mika balerina cred cu rochitza cea noua.
Vazut Pletosel frumusel de Lala, care mai are cativa ani si pleaca singur cu ATV'ul. Ce s'au mai distrat copii in vacantza... gashca mare, cabana incapatoare si zapada afara...ce sa fie mai frumos?
Imi era chiar dor de JMoni si al ei Robertut si ma bucur ca i'am vazut. Robi e un baietel in toata regula, mare si frumos 
Miki, l'am vazut pe Luca la ziua lui, cu familia, cu prietena Daria si cu un tort
. Cand am vazut pozicile m'am si gandit la cat de emotionant ati petrecut voi doi 'clipa nastreii' la fix 1 an de cand a avut loc.
emotionantttt tareee!
Si mai vazut o frumusete de fetita, Maya de Miutza care e bucalata (si ce daca, asa le sta bine), blonduta si frumoasa ca mami. Miutza ce par lung si frumos ai...ehe...vreau si io par lung si sanatos!!! pls say how
AncutzaSoare, io nu v'am vazut la tv, dar v;am vazut in pozele minunate, nu stiu daca ti'am zis dar ai o frumusete de baiat...ce imi place cum zambeste el smechereste.Hihi....multe inimi o sa mai franga.
Imi pare rau sa citesc ca dragalasii nostri sufera prin spital din cauza nemerniciei
cadrelor medicale nepregatite din spitalele pt copii.
Sofia si Sonia 
Sanatate Benji!!!

lA MULTI ANI YASMI, RAZVANEL si DAVID!!!
Viata frumoasa si plina de bucurii alaturi de parintii vostri minunati, sa aveti.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Doamne
acum am vazut cum arata mesajul meu, m'am intins mai ceva ca o placinta.
Vreau sa zic ca Pip e back in program normal.
sa nu se mai deregleze ca ne'a distrus de tot. Taica'su a plecat diminetile trecute numai la 9 - 10 de acasa, de capiat ce era.
Cred ca a fst asa cum ati zis si voi de la rasfatul excesiv de care a avut parte de sarbatori.
Fetelor, vbeati de cereale, io pana acum o luna nu i'am at deloc, cu faixatia ca o ingrasha...dar de unde... are tot 9,900 / 10,100 kg de o luna. Fluctueaza pe aici, dar de ingrashat nici gram. Si papa dimineata numai cereale, every day. Si iaurt cu fructe numai seara.
Ma capiasem cu 'ce fructe sa'i mai combin?' Acum sunt linistita...7cereale cu lapte de la Milupa, astea ii plac cel mai tare.
Pipe la 10 luni- 10 luni jumatate avea 10kg sa zic ( 9,9/10,1) si 75cm
Nu e inaltutza, dar nu mi se mai pare nici grasutza...are si ea falcutze ca tot bebelushul dar una peste alta nu mai pare grasa. M'am inistit.
V'ati prins de ce am atata timp de postat?? Am dus Pip la bunici
si io sunt intr'o vzita...unde nu stiu ce se discuta ca am cerut voie sa folosesc PC'ul. Imi era tare dor de voi.
Am uitat sa mai zic: Danonique, imipare rau de faza cu colul. Ufff. Bine ca ai laptop si poti sa mai omori plictiseala. Odihneste'te cat poti ca stii tu ce te asteapta.
Mada nu fi suparata..... noi suntem modelul care imprumutam masinile. Si io si sotzul. O singura data am primit'o inapoi lovita (de fapt sotzul), nu ne'a picat bine...dar era prietenul lui cel mai bun si deh... nu s'a pus.
La inceputt ma deranja si pe mine, cel mai tare ca veneau prieteni d'astia cu masini mai de fitze si ziceau...plec la munte un we, da'mi si mie masina ta ca a mea consuma de ma rupe pana acolo...a ta e pe motorina.
Pai bine frate, ti'ai luat masina frmoasa si nu esti in stare sa bagi benzina in ea???? Ufff. dar asta e....trece,prietenii sunt prieteni si m'am invatat cu ei.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
alinaatudor spune:
La multi ani tuturor clopoteilor..cei nsacuti in ianuarie..caci nu stiu daca am sa mai pot intra...curand...va pupam..si sa stiti ca ne gandim la voi. Stefiuta va transmite un pupic mare mare..si va spune tuturor sa cresteti mari si sanantosi si sa va ascultati parintii...sa ii faceti bucurosi...
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
of mai fetelor..imi lipsiti teribil..mai intru..dar atat de rar...vreau sa va spun ca am vazut pozele...urmatoare..creatza, nemary, miri, lalaD..sunteti extraordinari...sunteti niste frumosi...sa fiti sanatosi..
promit sa mai vad si alte poze...am atat de multe restante..ca nu cre ca trec anul :))
va pup...si abia astept intalnirea...sper sa nu va razganditi..asa-i??
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste
ceska777 spune:
Uraaaaa!
Azi am preluat cheiele apartamentului in care ne mutam week end-ul viitor! Si am pus aici poze cu apartamentul nacked http://good-times.webshots.com/album/569589822QojFIi
Eu sunt rupta, am smotruit azi, impachetat dar singura (!) nu o sa ajung sa termin proabil pana sambata! Dl sot (va cant iar refrenul cunoscut) nu a facut NIMIC! S-a trezit la 10, pana la 12 a baut cafeaua, apoi dus, TV pana la 13 cand am inceput operatiunea pus Benji la nani si tati a trecut la jocuri pe comp. La 16 am luat cheile, apoi la cumparaturile saptamanale, acasa, cina.
Eu sunt rupta el ar trebui sa fie fresh! Mi-a venit sa pic cand i-am vazut mutra spunand "nasol, ca o sa avem de treaba pana aranjam apartamentul nou". Isi dorea sa pocneasca cineva din degete si sa fie tot aranjat!!!!!! Sa se mute Maria-sa!
Probabil maine (stiu ca e duminica dar nu am cum altcandva) mergem la smotru sa terminam acolo curatenia dupa zugravi.
A zis dl sot ca incearca sa isi ia miercurea si joia viitoare liber dar parca vad ca " nu se poate"!!!!!!

Ziceti si voi ceva!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
danybv spune:
Am vazut poze frumoase cu Marc si fratiorul lui Andrei la sanius , doi baietei frumosi .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
danybv spune:
Ceska777 imi pare tare rau de situatia cu sotul tau , nu-mi vine sa cred ca el te lasa sa faci tu toata treaba , desi sunt lucruri in casa pe care trebuie sa le faca un barbat nu o femeie mai ales ca aveti si un copil de care binenteles de care te ocupi tot tu .Sincer imi pare tare rau sa aud asta .
Atunci vin si-mi pun intrebarea : el ce face ??? in afara de job ?
Ma bucur in schimb ca va ve-ti muta in alt apartament , este frumos din cate am vazut in poze .Iti doresc mult spor la treaba si ai grija de tine draga mea fiindca el vad ca nu prea are grija de tine , 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Ioanact spune:
Shosemultumim

ceska777 f frumos apartamentul..nasol ca nu te ajuta si sotul..
..spor la tb maine..si sa terminati repede de mobilat..
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 1 ZI 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ceska777 spune:
Danybv,
el merge la lucru unde de ex luni, in tura de la 14-20 fiind, a zis cu gura lui ca a muncit 2h in rest a fost "de garda!"
Nu zic ca e usor ce face el, psihic mai ales e solicitant (victime de batai, jafuri, crime etc). Dar ma gandesc ca acasa te poti relaxa si dand cu aspiratorul, jucandu-te cu copilul, facand ordine printre lucrurile personale etc. Eu toata saptamana am stat cu copilul acasa si am facut si ceva treaba. El azi intre 10-12 cat am fost eu in spalatorie si am curatat masina de spalat si uscatorul, am impachetat si sortat de vreo 2 cutii mari lucruri, cica nu a putut sa faca nimic doar a stat cu ochii pe copil. Cand am venit sus, am gasit copilul schimbat (nu il schimba de scutec ca nu poate, e terifianta posibilitatea sa descoper un kk ce puteeeeeee!) varsasera cafea pe canapea si pe copil. Noroc ca nu l-a oparit!!! Cine se mai uita ca probabil raman ceva pete pe canapea chiar daca am dat cu solutie de scos pete!!! Gata..........
(acuma ca sunt la comp, copilu doarme, e pentru ca sa imi exprim cumva supararea!)
In alta ordine de idei:
Creata,
m-ai innebunit cu cantitatile de lapte ce le-a baut Mariuca! Benji bea seara inainte de nani-nani max 210ml. Noaptea se trezeste tot mai rar, spre dimineata, mai bea tot pana in max 200ml. Daca facem 500-600ml la zi eu sunt bucuroasa!
Rlc sandor,
m-a ingrozit ce am citit! Bine ca ati scapat de spital si sa dea Doamne-Doamne sa mai ajunga clopotica in spital doar cand o fii sa devina mama ea! Multa sanatate!
Madalina28,
ce sa spun eu? Sotul ce a zis de masina busita? Ii convine? Daca venea cu ea busita prietenul? Uite-asa n-ati mai dat-o! Pacat de masina si de belea. Bine ca nu a fost mai grav.
Am mai vazut poze cu Ozi si Maria-Bucuria, de la ziua lui Luca, cu Maya de Miutza. Am ramasa admirand asa clopotei scumpi.
Acuma ma uit cum s-au distrat la zapada baietii lui Roli.
Apoi merg sa imi spal creierii la tv desi mi se invart chestii in cap de mor!
(Sa va mai zic ceva?
Mi-e cam rusine: de ziua mea de la dl sot am primit fix NI-MIC. Nu tu floare, felicitare (card haios cum ne scriam fara motiv la inceputuri) sau un cadouas acolo, mic-mic. NIMIC!)
Cina din 6 aproape ca nu se pune.....eu imi doream ceva de la el!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Shose spune:
Ceska, frumoasa casutza cea nou! Sa fiti happy toti 3 si sa petreceti momente frumoase. Cat despre sotz...deh, fiecare are cate un defect, niciunul nu e perfect. Sa atarne balantza unde trebuie si restul mai trece si de la noi.
Fetelor, tocmai m'am uitat pe niste poze vechi. Acum am realizat cat de tare m'am schimbat. Si credeti'ma, nu in bine!

Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii