Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 16
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Toanele si fitzele apar primele. Maria nu a facut decat odata ieri moale rau ,in rest a fost ok dar ieri a mancat pilaf si a baut ceai de menta .Cred ca ii ies masele ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
azi Elena a mancat prost, n-a vrut nici lichide, pe la 16 imi explica ceva... si m-a scuipat cum se chinuia sa-l pronunte pe J.... a, verificat gura si surpriza... o maselutta jos.. desi nu are decat 6 dinti din care 2 jos... nu stiu daca e bine sau nu.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nuca este alergena si de aceea se recomanda dupa varsta de 3 ani.Dar daca nu aveti probleme cu alergiile,cate putin in cate o prajiturica,zic eu ca n-are nimic. Eu i-am dat Amirei,din cozonac. Mac de ce nu? ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
mersi... macul pe mine ma cam sperie...citisem candva inainte de sarcina ca da somnolenta, ca face parte din aceeasi familie cu opiumul.. ceva de genul asta. Stiu ca se vorbea de cojile de mac, de gamalie...dar mi-a fost teama.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Cand am citit de Europa,ma gandeam ca merge Sheri pe undeva pe Coasta de Azur sa ia sanie si ma gandeam de ce merge asa departe cand este si la noi in Selgros. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
nici noi nu avem sanie.... cat costa in selgros? incap 2 copilasi pe ea?
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
gata, merg la nani....
A! stiti ce inseamna EAJ? probabil nu, e minge in limbaj Ana
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
oana8188 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Si cand i-am mai scos si caciula de pe cap a fost in prag de lesin..."nu vezi ce curent e aici?" Am linistit-o spunandu-i ca acolo e curent sfant si n-o trage la urechi. ![]() |
Asta m-a terminat!! DE-FI-NI-TIV!!!

Nu-i lasati steluta sa cada!
oana8188 spune:
| citat din mesajul lui abramburika Neata! miha, geo - vazut bb cuminti si frumosi foc! Cum masurati voi temperatura acum la bb? Tot in fundulet? Ca medicul mi-a zis sa i-o masor la subtioara ... ca in fundulet e un abuz asupra copilului. Nu asa se recomanda la bblusi??? Pai atunci supozitorul ce e tot un abuz? Ala e mai abuz ca ramane acolo |
Eu nu am incredere DECAT in valoarea pe care o da termometrul pus in fundulet.
oana8188 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui pussi
nici noi nu avem sanie.... cat costa in selgros? incap 2 copilasi pe ea? PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
A luat sotul cu vreo 7 sau 8 sute de mii. Incap 2 copilasi calare pe sanie si doar un bebe cu picioarele puse orizontal, pe sanie. Maine facem proba; are si suport de spate, dar "ham" cred ca trebuie sa improvizam!
popbianca spune:
buna seara!...sau ce-o fi la ora asta....
andrabell, ce ai vazut tu in poze sunt ceva papucei educativi...adica sa invete sa deschida fermuare, nasturi, capse...etc...doar ca ea mai bine ii incalta decat sa ii studieze!
ancadragoman...iti tin pumnii!
ellis,iti voi zice tot ce mi se va zice !
botosei sunt de la nasa Anei...nu stiu de unde i-a cumparat...
de dermatografe ...ce sa-ti zic...!
de calitate toate ca abia am reusit sa o demachiez...
serviciul !?....luni va fi prima zi...
ank83,
lui Raulito cel cuminte!...sa treaca si cucuiele ...repede repede...
pt.Ceci
eu inca nu i-am deschis usa laterala....ca si asa are chef de joaca...cum se lasa noaptea,ca pisicile...de-ar mai fi deschis si acolo , nu stiu cand s-ar mai culca
sherita....ce bine de tine! stai acas daca poti...
te relaxezi, te odihnesti, te pregatesti pt. bb2....foarte bine...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
eu nu i-am spalat dintii ...inca...are doar 5...se freaca ea cu periute din alea,de cauciuc...dar e foarte interesant pt. ea cand ne vede pe noi cu peria ...oare ar trebui deja sa incepem operatiunea?
eu ma tot stresez ca inca nu am pus-o pe olita....dar e asa de frig acum ,de incomod....cu atatea hainute pe ea...o las pe vara, cand va putea sta in funduletul gol...sper sa nu gresesc fff tare....
ref la termometru, eu nu i-am luat temp niciodata in fundic...doar cu din asta pe frunte...si nu m-a inselat (pana acum)...chiar ma gandeam ca ar trebui sa-i schimb bateriile...ca a trecut mai bine de un an de cand il folosim...noroc insa ca nu l-am folosit ff des...
pussi, zici tu ceva acolo cu macul...se dadea la copii ceai de mac...pt. somn...in cel mai rau caz le oferi praji cu mac, seara..!
frumuselelor
popbianca spune:
maine mergem si noi la un botez ....chiar ma gandeam cum o voi imbraca pe Ana....- m-a pus pe ganduri mariusimiuc - ca si la noi frigul persista....(si va persista si in sala ...ca e mareeee) ...stiu ca si botezul Anei l-am facut in aceiasi locatie...si atunci mi-a fost si mie frig/racoare la inceputul petrecerii doar in rochita...

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)