Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 17
popbianca spune:
Ana e in greva foamei iarasi...a mancat si ea bine(nu f bine)cateva saptamai ...acum iar o ia de la capat
, singurele mancaruri pe care ma bazez zilele astea sunt bananele, paine cu smantana,borcanasele de noapte hipp...
...in rest numai fitze si refuzuri categorice...o ia roata dupa masa cand ii zic de scaunul ei sau cand ii pun babetica la gat....sau o asez fara probleme , i-a doua lingurite si se ridica in picioare , semn ca e gata masa....si la noi nu merge cu prosteala, avioane, animale, cantece...
adevarul ca i se si vede putin alb pe gingie, sus...sa pun pe seama dintisorului?... daaaaa(pai cum altfel sa ma calmez?)
are ceva muci....se aude cand inspira ca e ceva acolo...dar doar cand e la orizontala(la somn)acum seara am incercat sa o curat cu ser /pompita, apoi i-am pus cate o picatura mica de vibrocil si i-am dat 2,5 nurofen....sa vad cum se trezeste...important e ca a adormit destul de usor...
chiar nu stie nimeni ce se intampla cu hipp la noi in tara ?...ca nu gasesc nicaieri....nici macar la dm, care e magazin nemtesc...
tre sa fac iarasi comanda pe site-ul "ala"...sper sa am mai mult noroc de data asta!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
e cazul sa-mi inchei si eu monologul...ca e tarziu...maine avem iarasi zi luuunga....
urez tuturor we placut!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Helau helau si La multi ani de Craciun pe vechi! Sa traim sa inflorim, copii sa-i marim si inmultim! Aancooooooo, sa fie II MARI SI LATE CAT DEGETU! Doamne abia astept, intr-o luna ma apuc si eu de urmatorul! Poate vine si la noi barzoiul, ca barza-i cam nazuroasa Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
sHERI EU ABIA LUNI FAC TESTUL SI MERSI PENTRU URARE,LASA CA O SA VINA BARZA SI LA TINE SI O SA MAI STAI 2 ANI ACASA
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Cand am citit de Europa,ma gandeam ca merge Sheri pe undeva pe Coasta de Azur sa ia sanie si ma gandeam de ce merge asa departe cand este si la noi in Selgros. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
BUNA FAZA
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi gata, merg la nani.... A! stiti ce inseamna EAJ? probabil nu, e minge in limbaj Ana ![]() PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
dar "bui-bui-bai-bai-buie-buie-bui-buie" ce inseamna???? ca spune toata ziua si nu inteleg...de vreo 2 sapt...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
Neata!
BIANCA- chiar mi-au placut botoseii, iar a mea e atrasa de papucii de casa diverse animale, a avut si ea catei, dar au ramas mici; tot de botoseii aia educativi spuneam si eu. ref la termometre, eu sunt deja la al doilea, ca pe primul a facut kk moale si s-a terminat cu el!
tu daca ii iei pe frunte, chiar faci economie![]()
- pai daca stii ca frig in sala de botez, pune-i pantalonasi sau colanti, ca daca ti se para ca se incalzeste poti sa ii dai jos! eu sunt genul care toata iarna poarta pantalonul si puloverul pe pilele, dar am cam avut anexite, asa ca ei ii pun ciorpi, cand va fi mare se va dezbraca ea singura![]()
Nu stiu daca v-am spus, cred ca tot pe un forum am citit, de la un acupuncturist, pentru cresterea poftei de mancare, in fiecare zi trebuie stimulate cu o perie de par, de unghii moale, sau cu o manusa de baie aspra zona tibiei, adica de sub genunchi pana spre glezna, cateva secunde, cat sta copilul, pana la 1 min, o data pe zi; eu am tot facut asta de cateva zile si se pare ca functioneaza; Alessia papa si cina acum, inainte de lapticul de seara!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
ANCULE - pesista greturile matinale?
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
Ce gatiti azi? eu nu mai am idei...pt aseara am facut ficatei la tigaie cu unt si a papat a mea ff bine, pt ea, azi repet experienta, daca intre timp nu imi vine in gand o mancare serioasa; bine, noi suntem la regim, dar tre sa mancam multa carne, asa ca vreu retete cu carne!
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
anacami spune:
hello!
Sheri,bafta! du-te repede,pana nu se topeste zapada!apropo, stie cineva ce se prognozeaza in continuare dpdv temp.? pana cand va fi gerul asta???
Pussi, eu stiu ca din mac se pot face droguri; si mancat si "nature" (cules de pe camp, nu prelucrat), in cantitati mari (nu cat pt. o prajiturica),poate avea efect halucinogen; nu stiu ce catitate este periculoasa pt. copilasi mici..
BB,ce mai face Iasmina, cum stati cu plimbarile pe vremea asta? mami tau mai sta in Ro,nu??
M-am intalnit ieri cu Ramona (Ramonika) si cu Vladut,din intamplare.Fata de data trecuta,cand m-a si pupat, acum a fost f. distant,era suparat si fara dorinta de conversatie (bine,era si incotosmanat si in carucior..).Este un scump, la fel de bucalat in obrajori..mi s-a parut f.f. lung (oricum,mai lung decat Stefania).
Va dorim o zi placuta,acum ne pregatim programul de astazi; sa vedem daca ne incumetam sa mergem afara mai departe de curtea blocului..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
Bianca,posibil sa nu manance nici din cauza mucisorilor! pune-i mult ser fiziologic,sa ii usureze respiratia
Ellis,si tu Brutus??? si eu sunt la cura de slabire
. Cum este regimul asta al tau,probabil il gasesc pe net,dar voiam sa stiu parerea ta...este greu,te simti slabita?
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Alesia (30.10.2007)