Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 18
dany26 spune:
ziua buna fetelor![]()
LALA, pt 8 ianuarie: LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI NOROC
si eu stiam asa ceva despre mac....
of nici andrei nu mai greeaza papa de la ora 19
voi ce mai gatiti la cina?(nu mai vrea branza cu smanatana si mamaliga, nici iaurt..., doar lapte de vaca cu gris sau paste sau cereale cu scortisoara)va rog dati-mi cateva retete

ellis "buibui bai bai" o insemna BAIE sau BUNI![]()
ieri andrei avut prima cazatura cu fata in zapada
ii intrase si in nasuc -dar el radea si se lingea pe buze- , tare mi-era frica ca va raci...dar nu are nimic, doamne ajuta!
si desi i-am pus 2 perechi de sosete plus ghete imblanite avea degetelele de la picioare cam reci
ciudat...
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Ank83 spune:
Helou...
daca tot suntem la capitolul ghici ce zic... Raul tot zice ..."Bacai ...Bacai..Cacai... Cacai" .. eu i-am zis sa invete prima data romana si dupa rusaaaa 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Ancutzooo iti tin pumnii pt test luni
sa fie II 
Miha tare de tot faza curentului sfant ![]()
Dany asa se caleste baiatul ... mai o tranta ...mai o gura de zapada 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eiii...sa nu va inchipuiti acum ca a si reusit. Robert ii vorbea si ii explica ce face el acolo si probabil ca era super fascinata...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

Ooo ca de abea ii astept si eu pe ai mei sa se joace impreuna... deocamdata Raul e la faza dat sa pape Ceciliei de toateeee... Mere, paine ...cartofi
..sucuri... Doamneeee .. trebuie sa ma uit la el non stop cand e in camera cu sorasaAnk
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Am uitat sa va spun ca ieri am fost la botezul nepoticii,fetita cumnatei. Inca o data nu m-am dezis de eticheta de mama denaturata si sclerozata care tine copchilul dezbracat. Sa faca infarct soacra-mea cand a vazut-o pe Amira in rochie si ciorapei. "Fata draga,daca mi-ar fi spus cineva ca la vremea asta poti scoate un copchil afara fara pantaloni,n-as fi crezut". Pai ce?Credea ea ca traieste fara sa o vada si pe asta? Si cand i-am mai scos si caciula de pe cap a fost in prag de lesin..."nu vezi ce curent e aici?" Am linistit-o spunandu-i ca acolo e curent sfant si n-o trage la urechi. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Cand am fost la Hateg .. toate babele de pe strada si-au facut cruce si s-au scuipat in san ca ma urc cu fata pe sanie
Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Vasari
In mana. Am tinut-o doar de cot. :) Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Raul la primit in fund..
Ank
Raul
17.10.2007 si
ellis spune:
CAMI - este atkins; am dat 5 kg in 6 zile, la mine se da mai usor ca e surplusul imens, adica e mare vaca
, sotul a dat 4kg, dar a baut intre timp si 2 beri si un pahar de vin si eu ilbanuiesc ca a mai mancat si mai multa paine
; nu ma simt slabita, dar iau Ca,MG, Zn, vitamina C, polen granule(de astea ia si fii-mea) + multivitamine de sapt viitoare si seminte de in; noi avem grupa 0 de sange, suntem carnivori prin definitie asa ca ni se potriveste regimul(noi nu mancam porc de obicei).tu ce regim tii? te simti slabita?
DANY - nu e baie sigur, nici buni nu e ca noi ii zicem mamaie si chiar scoate cateodata un ma--ma-e; dar azi mi-a zis "unde e bui bui?"
si eu il tot caut pe bui buie asta de nu mai pot... uite ca Alessia nu are picioarele reci nici doar cu ciorapi in cizme, eu am mereu piciorele reci; dar cizmele ei sunt de la quelle si scria ca sunt cizme calduroase si impermeabile...or fi intr-un fel...mai calduroare...eu chiar ma miram ca eu eram sloi si piciorusele ei f calde;
ANK- dar Raul zice mai urat ca fii-mea![]()
...stati asa ca mai am putin si aflu cine e bui-buie-bui..asta...in 5 min, ca mi-a aratat deja, o mai las putin si o intreb iar...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ellis ANCULE - pesista greturile matinale? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
nu,doar foamea
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
ANK - sa stii ca nu numai babele sunt cu pune-i ceva pe fatza, am vazut 2 tineri, nu acum ca e ger, acum vreo luna, cu un bebe care avea pe fatza o bucata de material, gen fular polar(fleece)..asa ma manca limba sa le zic sa stea si ei asa...
DANY - azi pregatesc budinca de dovlecei si masline; dovlecei, praz(ceapa), masline, unt, smantana, busuioc, marar, patrujel, rosii; prazul si dovleceii se pun intigaia cu unt(si un strop de apa) f putin timp, sa dea cateva clocote; in vas de jena uns cu unt si tapetat optional cu gris sau pesmet se aseaza felii de dovlecei, masline praz, deasupra se bat oua cu smantana si verdeata.EDITEZ: rosiile - se uita!
se pun deasupra, bucati, pt un decor frumos!
aseara a mancat ficatei si supa crema de legume cu mozzarella.
bui, buie - pare a fi televizorul, deocamdata, sau cineva din televizor![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ellis ANK- dar Raul zice mai urat ca fii-mea |
trebuie sa ma apuc de invatat alfabetul chirilic

Ank
Raul
17.10.2007 si

Si cand i-am mai scos si caciula de pe cap a fost in prag de lesin..."nu vezi ce curent e aici?"