Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ade inca nu am facut test si mai nene am niste emotii

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

hihi ... noi putem bate la tobe si pe bune ancutoooo .... TananamTananam...Tananam

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Gata vaccinul! fata e bine, a ff activa, a vazut si dr, a pupat-o pe dr, i-a facut mai-mai...

PUSSI- nuci, alune - mi-a zis ca dupa 3 ani recomanda de regula, daca nu sunt antecedente se poate gusta dupa 2;

MIHA - www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/kinderzimmer/bettwsche//m-77225/index.html?EMBPERL_UID=:a8e5cbdd401aa697e48ef69daf1044c4" target="_blank">imposibil sa-ti fi scapat, ca mi-a placut si mie, si inca nu sunt pasionata! merci de raspuns.

ANK- ULE pupam cucuiatul cuminte; Ceci ce face? papa, doarme?

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
MIHA www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/kinderzimmer/bettwsche//m-77225/index.html?EMBPERL_UID=:a8e5cbdd401aa697e48ef69daf1044c4" target="_blank">imposibis sa-ti fi scapat, ca mi-a placut si mie, si inca nu sunt pasionata!

Am vazut-o... Dar o pastrez ca ultima solutie,cea din urma arma pentru atunci cand ne vom hotara sa facem camera copiilor si sa doarma singuri. Acum dormim toti,claie peste gramada.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gata, am venit si noi de la plimbare. Soare, soare, da' ger ...

bb - pe unde mai umbli si ce mai face Iasmi? M-ai tras de manecuta sa mai vin pe-aici si ai disparut tu acum??

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Ank-ule pupici la cucuietul cu ochi albastri. Noi am scapat fara cucuie,in schimb avem ceva vanatai.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Helau helau si La multi ani de Craciun pe vechi! Sa traim sa inflorim, copii sa-i marim si inmultim!
Aancooooooo, sa fie II MARI SI LATE CAT DEGETU! Doamne abia astept, intr-o luna ma apuc si eu de urmatorul! Poate vine si la noi barzoiul, ca barza-i cam nazuroasa !

Noua de la 8 luni nu ne-a mai iesit nici un dintisor, dar balosim si mereu zicem ca-i de la dinte, dar Zana Maseluta ne ocoleste inca.
La kile tot bine stam, categoria musculita sau tantarel, 9.3 imbracata si cu pampersul ca mai trag la cantar! Da suntem multumiti, ca de papat papa, dar scoate tot.
Duminica o ducem la munte, maine mergem in Europa sa cumparam sanie, ca-n oras n0am gasit pe nici unde, vreau una cu suport la spate, o leg cu o curea sa nu chice si la drum!

Aaaaaaaaa, si ma tine sotu acasa cu 85% pe care pb ii voi incasa cand ma voi intoarce la munca, in noiembrie, dar bine si asa, imi facusem bagajele sa ma apuc de acum de servici si pam-pam mai stau acasa! Yesss!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
MIHA www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/kinderzimmer/bettwsche//m-77225/index.html?EMBPERL_UID=:a8e5cbdd401aa697e48ef69daf1044c4" target="_blank">imposibis sa-ti fi scapat, ca mi-a placut si mie, si inca nu sunt pasionata!

Am vazut-o... Dar o pastrez ca ultima solutie,cea din urma arma pentru atunci cand ne vom hotara sa facem camera copiilor si sa doarma singuri. Acum dormim toti,claie peste gramada.

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Duminica o ducem la munte, maine mergem in Europa sa cumparam sanie, ca-n oras n0am gasit pe nici unde, vreau una cu suport la spate, o leg cu o curea sa nu chice si la drum!

Aaaaaaaaa, si ma tine sotu acasa cu 85% pe care pb ii voi incasa cand ma voi intoarce la munca, in noiembrie, dar bine si asa, imi facusem bagajele sa ma apuc de acum de servici si pam-pam mai stau acasa! Yesss!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

vreau si eu sanie!!!! unde te duci in europa? au in niro sau unde? stii tu ceva?

bine ca stai acasa, ca poate vine acum acum si bebe 2 si sa fii linistita! ce-ti trebuie nervi la serviciu!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

vreau si eu sanie!!!! unde te duci in europa? au in niro sau unde? stii tu ceva?

Cand am citit de Europa,ma gandeam ca merge Sheri pe undeva pe Coasta de Azur sa ia sanie si ma gandeam de ce merge asa departe cand este si la noi in Selgros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ancutaD....sunteti 2? sau doar in mintea ta? nu sti, asa ca astept si eu testul tau.
deci priorixul gratuit.. super, am economisit 500 Ron

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

atai ii cereai tu sotului??, ca vaccinul costa 49 ron cu reducere la help net, deci 100 pt tuste

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

super ideea avem si noi trei de o bere

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput