Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Sunt si eu pe-aici, ellis, nu esti singura. Am adormit copilu' care azi e mai in toane bune. Unde mai pui ca a iesit si soarele ...

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Acu' ma evita lumea pe mine ... nu mai e nimeni prin zona????

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Acu' ma evita lumea pe mine ... nu mai e nimeni prin zona????

_

sunt doar in trecere, ca in cateva min vine dr la vaccin.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Intrebare: Spalati copii pe dinti cu pasta? Eva se spala fara pasta, daca ii dau periuta o roade de mama focului, dar sta si daca o spal eu cu apa doar

De cand avem si noi 4 dinti am tot zis sa-i iau si ei periuta si pasta fara fluor,dar am tot omis.La Robert spalatul pe dinti face parte din ritualul de seara,-i-a intrat bine in capusor ca tre sa aiba grija de dinti,sa nu ramana fara ei,ca ma-sa. Si la un moment dat Amira a inceput sa fie tare interesata de cum il spal pe Robert pe dinti,el incepe si eu termin si in tot timpul asta el scoate fel si fel de sunete: "a,e,i,o u..." Asa ca i-am dat si ei o periuta de copil mai mare si e tare incantata. I-am pus si un pic de pasta,fff putin.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami
Acum ii cumpar eu cate ceva, dar doar hainute si m-ar interesa si puzzelurile; am vazut pe crazytoys.ro, diverse tipuri, diverse marimi, cu diverse grade de dificultate!

Iar imi dai de lucru?
Hainute cu Thomas? De unde?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Miha, super tare replica si faza in sine! Cred c-o sa-ti platesc niste drepturi de autor, ceva, ca am memorat tot si abia astept sa i-o servesc si eu cui o avea ghinionu' sa ma intrebe data viitoare

Daca e sa mai linistim niste neamuri,in speta soacre ,e gratis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ce ati face daca ati da copiilor pe fatza cu crema pt iritatiile cauzate de scutec? asta de la mustella e uscata, pudrata, asa ca am demachiat-o apoi cu crema pt sezonul rece, am spalat-o...acu' ce sa-i mai fac?!

Cred ca e suficient demachiatul cu crema pentru sezonul rece. Moment in care realizez ca eu nu o dau pe Eva cu crema cand o scot afara.. Mustela folositi?

Asa zic si eu...ca e suficient.
Noi nu folosim nici un fel de crema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
Cum masurati voi temperatura acum la bb? Tot in fundulet? Ca medicul mi-a zis sa i-o masor la subtioara ... ca in fundulet e un abuz asupra copilului. Nu asa se recomanda la bblusi??? Pai atunci supozitorul ce e tot un abuz? Ala e mai abuz ca ramane acolo , pe cand termometrul i-l scot ... Nu mai inteleg nimic. Sunt singura care isi chinuie copilul?

Slava Domnului ca n-am avut ocazia de prea multe ori sa masor temperatura la copii,dar atunci cand am facut-o,am pus termometrul in fundulet.Si chiar nu m-am gandit nici o clipa ca fac un abuz.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi
am avut o disputa cu mama, ne-a adus praji cu nuca si mac.. si eu n-am vrut sa dau Tustelor, mi-a facut teroria chibritului ca eu si la scoala o sa le o tin tot pe alimente interzise. Cand pot sa dau nuca si mac?

Nuca este alergena si de aceea se recomanda dupa varsta de 3 ani.Dar daca nu aveti probleme cu alergiile,cate putin in cate o prajiturica,zic eu ca n-are nimic. Eu i-am dat Amirei,din cozonac.
Mac de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Toanele si fitzele apar primele.
Maria nu a facut decat odata ieri moale rau ,in rest a fost ok dar ieri a mancat pilaf si a baut ceai de menta .Cred ca ii ies masele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

helouuu..
si lui Raul ia iesit un canin de sus ..Eu ziceam ca e rau copilul din cauza ca nu e bagat in seama ... dar dupa ce a iesit dintele terorist a devenit din nou Raulito al meu cuminte care papa tot...
azi raportam 2 cucuie mariiii si zdravene ... Unul dimineata in sertar la bucatarie si unul cand am coborat din patut ... pe usa din lateral .. aterizare direct cu fruntea de parchet

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput