Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 14
abramburika spune:
Sunt si eu pe-aici, ellis, nu esti singura. Am adormit copilu' care azi e mai in toane bune. Unde mai pui ca a iesit si soarele ...
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
abramburika spune:
Acu' ma evita lumea pe mine
... nu mai e nimeni prin zona????
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Acu' ma evita lumea pe mine ... nu mai e nimeni prin zona????_ participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
sunt doar in trecere, ca in cateva min vine dr la vaccin.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Intrebare: Spalati copii pe dinti cu pasta? Eva se spala fara pasta, daca ii dau periuta o roade de mama focului, dar sta si daca o spal eu cu apa doar |
De cand avem si noi 4 dinti
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui anacami Acum ii cumpar eu cate ceva, dar doar hainute si m-ar interesa si puzzelurile; am vazut pe crazytoys.ro, diverse tipuri, diverse marimi, cu diverse grade de dificultate! |
Iar imi dai de lucru?
Hainute cu Thomas? De unde?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adelamaria Miha, super tare replica si faza in sine! Cred c-o sa-ti platesc niste drepturi de autor, ceva, ca am memorat tot si abia astept sa i-o servesc si eu cui o avea ghinionu' sa ma intrebe data viitoare |
Daca e sa mai linistim niste neamuri,in speta soacre

mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Cred ca e suficient demachiatul cu crema pentru sezonul rece. Moment in care realizez ca eu nu o dau pe Eva cu crema cand o scot afara. . Mustela folositi? |
Asa zic si eu...ca e suficient.
Noi nu folosim nici un fel de crema.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika Cum masurati voi temperatura acum la bb? Tot in fundulet? Ca medicul mi-a zis sa i-o masor la subtioara ... ca in fundulet e un abuz asupra copilului. Nu asa se recomanda la bblusi??? Pai atunci supozitorul ce e tot un abuz? Ala e mai abuz ca ramane acolo |

Slava Domnului ca n-am avut ocazia de prea multe ori sa masor temperatura la copii,dar atunci cand am facut-o,am pus termometrul in fundulet.Si chiar nu m-am gandit nici o clipa ca fac un abuz.

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui pussi am avut o disputa cu mama, ne-a adus praji cu nuca si mac.. si eu n-am vrut sa dau Tustelor, mi-a facut teroria chibritului ca eu si la scoala o sa le o tin tot pe alimente interzise. Cand pot sa dau nuca si mac? |
Nuca este alergena si de aceea se recomanda dupa varsta de 3 ani.Dar daca nu aveti probleme cu alergiile,cate putin in cate o prajiturica,zic eu ca n-are nimic. Eu i-am dat Amirei,din cozonac.
Mac de ce nu?

Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Toanele si fitzele apar primele. Maria nu a facut decat odata ieri moale rau ,in rest a fost ok dar ieri a mancat pilaf si a baut ceai de menta .Cred ca ii ies masele ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
helouuu..
si lui Raul ia iesit un canin de sus ..Eu ziceam ca e rau copilul din cauza ca nu e bagat in seama ... dar dupa ce a iesit dintele terorist a devenit din nou Raulito al meu cuminte care papa tot
azi raportam 2 cucuie mariiii si zdravene

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici

asta de la mustella e uscata, pudrata, asa ca am demachiat-o apoi cu crema pt sezonul rece, am spalat-o...acu' ce sa-i mai fac?!
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)