Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 13
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Ade inca nu am facut test si mai nene am niste emotii anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| citat din mesajul lui pussi ancutaD....sunteti 2? sau doar in mintea ta? nu sti, asa ca astept si eu testul tau. deci priorixul gratuit.. super, am economisit 500 Ron PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
atai ii cereai tu sotului??

Ellis,
de
UN ANISOR
ellis spune:
| citat din mesajul lui anacami Pussi,dupa cate am vazut costa mai putin (pana intr-un milion).. Acasa ma uit doar la stiri, cred ca nu vad un film luni de zile.. mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
bine si asa, eu un film nu am mai vazut de mai bine de un an si o luna
Ellis,
de
UN ANISOR
ancadragoman spune:
ellis tu razi de mine?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
mai, voi aveti ceva cu mine, chiar ma suparati, cum scriu eu, cum nu mai e nimeni! si asta zilnic!![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ancadragoman spune:
Ellis eu sunt aici ptr inca 20 de minute![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman ellis tu razi de mine? ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
iti tin isonul, duamna, sau ai deja toane de femeie
?Ellis,
de
UN ANISOR
ancadragoman spune:
Toanele si fitzele apar primele.
Maria nu a facut decat odata ieri moale rau ,in rest a fost ok dar ieri a mancat pilaf si a baut ceai de menta .Cred ca ii ies masele
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Cred ca ii ies masele ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
cred ca e un trend acum cu maselele printre ei!
Ellis,
de
UN ANISOR

si