Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 12
anacami spune:
Pussi,dupa cate am vazut costa mai putin (pana intr-un milion)..
eu, dupa cate am prevazut ieri, sunt coplesita de treaba la serviciu (primele zile au fost de acomodare
),acasa la fel 
Nici sa dau refresh la pag. nu mai pot decat la 3-4 ore (si de obicei altceva nu servesc de pe net- nici macar presa,gen Libertatea...in rest,folosesc din plin motoarele de cautare, cand am nevoie de ceva..).
Acasa ma uit doar la stiri, cred ca nu vad un film luni de zile..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ancadragoman spune:
Cami nu ma mai mira nimic in Romanica
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
anacami spune:
Pussi,uite aici si preturi (difera si de farmacie,zona a tarii...):
http://www.sensiblu.ro/prodfarm.asp?id=1068776
Adina,multa sanatate!!!!sper ca deja sunteti in stare de covalescenta, va reveniti dupa boala
Va pupam si va dorim un weekend placut!
mami de Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
Anca,Priorixul nu este prea scump, dar anti-RHul te cam indoaie..acum este aprox. 4-5 mil doza (nu mai stiu cat am dat,ca l-am cumparat si la Stefania) si trebuie facut repede (max. 48 sau 72 ore dupa nastere)
mami de Sebastian
si Stefania 
pussi spune:
cami mersi! eu atunci pot sa ma laud.. am avzut 2 filme cap-coada in minivancanta lui tati de sarbatori
ancutaD atunci stam si asteptammmmmmmmmmmm sa NU vina.![]()
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
anacami spune:
Anca, asta este:
http://www.helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMMEDRHG01
O alta problema era ca nu il gaseai oriunde (scump si nu cautat,majoritatea neavand nevoie), si il puneai pe sotz (sau coine putea sa te ajute) sa alerge prin tot Bucurestiul..Ele stiau ca au clienti pt. negociere (zic de "negociere" pentru ca au gasit pentru o alta mamica care a avut nevoie tot atunci de el...); eu sunt "praf" la acest capitol, sotzul si mai si..
mami de Sebastian
si Stefania 
Vasari spune:
Cami, weekend placut si voua! Mergeti la bunici sa va bucurati de zapada, nu? Sa nu uiti de poze. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
anacami spune:
la Sensiblu este si mai rau, atat dpdv pret, cat si locatii unde poate fi gasit:
http://www.sensiblu.ro/prodfarm.asp?id=5341982
Alina,nu mergem weekendul acesta la tara; poze nu stiu cand mai fac
. Pe copii i-am scos aseara, era deja intuneric: nu am avut pace de Sebi,m-a amenintat ca se imbraca si iese singur daca nu il duc (eu ii propusese sa il astepte pe tati...); am iesit si cu Stefania, era f.f. uimita si emotionata...
Gata,acum fug...am si treaba si ar trebui sa plec si mai repede-ca am program scurt...
Weekend placut!
mami de Sebastian
si Stefania 
ellis spune:
PETRO - ma bucur ca sunteti bine; temp tot intrectal i-o masor, nu cred ca e abuz, pana la 2 ani asa e cel mai corect; oricum nu cred ca dupa 2 ani ii mai pun termometrul in fundulet...ca s-ar putea sa constientizeze si sa nu perceapa ca abuz![]()
ADELA - ref la imitat, ieri la pranz am pus-o pe perna pe picioare sa o adorm, a naibii perna nu statea bine, din reflex, am ridicat-o pe alessia, i-am dat vreo doua palme...pernei, sa o infoi si gata la somn; seara la culcare, cine crezi ca palmuia perna????? asa am ras, de numai...tre sa fim atenti cumaimutele astea![]()
mai devreme am fostla piata cu ea, da manuta, ca n-am sanie si e greu cu carutul, piata e fix in spaele blocului, dar niciodata nu am mai mers cu ea pe jos...am eu motivele mele
, prin piata m-a tarat pe la toti cunoscutii, sa ne bagam in seama, spre casa, pt a-i a preocupare ca sa nu mai alerge in toate directiile, am rugat-o sa ma duca acasa ca eu nu mai stiu une sa merg, si ii tot repetam unde e casa???? fata mea a ales bine drumul, desi nu e simplu ca ocolim blocuri
, macar ea sa se orienteze mai bine, ca pe mine ma stie toata lumea ca am ca puncte de reper numai cofetarii, patiserii si magazine de cosmetice![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
pai si eu platesc priorixul, ca eu nu am pediatru de cabinet; ar trebui sa merg lla dr de fam si e la sp militar, sa il iau de la ea si sa vin la a mea sa il faca; iar pt 60 de ron pe care i-as da oricum pe o atentie + transportul cu copilul taras iarna la sp militar, mai bine il iau cu reducere de la help net si il fac...mama lui, dar!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR