Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 11
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Alina ai platit priorixul? |
Nu, e gratuit. Dar l-am prins pe ultimul, au fost multi intarziati luna asta. Asa ca e bine sa suni.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
Ade inca nu am facut test si mai nene am niste emotii![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Vasari
Nu, e gratuit. Dar l-am prins pe ultimul, au fost multi intarziati luna asta. Asa ca e bine sa suni. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
cand m-a programat mi-a zis sa nu il cumpar ca e gratuit si eram curioasa daca asa este peste tot.
Tot in picior i-a facut?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
adelamaria spune:
Anca, daca priorixul este vaccinul trivalent(se mai chema si ROR), eu nu l-am platit. E gratuit, de la stat. Se gaseste si in farmacii de cumparat; e acelasi vaccin.
Faza nasoala la cabinet cand l-am facut eu (deci nu in policlinica): eram eu si inca o mamica. Eu stiam ca nu se plateste. Ea nu stia. Asistenta a trimis-o sa-l cumpere de la farmacie
...Eu n-am zis nimic de teama sa n-o patesc si eu cu urmatoarea ocazie...Am gresit, recunosc!![]()
Nu stiu exact ce castiga asistenta la faza asta...poate ca vinde ea vaccinul unor mamici mai putin informate?!?!...Habar n-am...![]()
ancadragoman spune:
ce vaca
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Vasari spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
cand m-a programat mi-a zis sa nu il cumpar ca e gratuit si eram curioasa daca asa este peste tot. Tot in picior i-a facut? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
In mana. Am tinut-o doar de cot. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
Alina mersi mult
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
pussi spune:
ancutaD....sunteti 2? sau doar in mintea ta? nu sti, asa ca astept si eu testul tau.
deci priorixul gratuit.. super, am economisit 500 Ron![]()
Cu dintisorii, pe Elena pot s-ai spal nu ce vreu.. pasta, etc. Dar pe Ana...n-am nicio sansa, asaca roade singura coada periutei de dinti.
am avut o disputa cu mama, ne-a adus praji cu nuca si mac.. si eu n-am vrut sa dau Tustelor, mi-a facut teroria chibritului ca eu si la scoala o sa le o tin tot pe alimente interzise. Cand pot sa dau nuca si mac?
merg la dus ca se trezesc si raman nespalata....
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pussi inca nu stiu cati suntem,azi trebuia sa imi vina dar am mai avut eu intarzieri![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
anacami spune:
Priorixul era optional la Sebastian, cica il dorea trebuia sa il cumpere.
Acum este obligatoriu (daca nu semnezi contra..),dupa cate stiu, ar trebui sa il asigure Sanepidul.Cand am facut noi, dr. noastra tocmai primise de la Sanepid,nu a fost nicio problema. Pot spune ca li s-a terminat pe o anumita luna, mai ales daca vin si copilasi carora li s-a intarziat vaccinul o luna-doua si se termina dozele prevazute pe o luna..
Acum ei pot sa "tina" pt. unul-altul, daca "va aveti bine" cu ei,stiti cum este..daca nu si preferi sa il faci atunci si sa nu astepti,il poti cumpara.
Anca, ce sa zic, nici vaccinul ala anti-RH pe care il fac mamicile cu RH negativ care nasc copiii cu RH pozitiv nu trebuie cumparat. Eu am nascut la Municipal si mi-au spus ca nu il mai au pe moment in farmacia spitalului.L-am cumparat, daca nu il faci in decurs de cateva ore nu mai are rost sa il faci...Daca "vorbeam" cu ele, siguuur se gasea vreun rest pe acolo....am preferat sa nu imi mai bat capul cu ele..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"