Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 10
ellis spune:
ce ati face daca ati da copiilor pe fatza cu crema pt iritatiile cauzate de scutec?
asta de la mustella e uscata, pudrata, asa ca am demachiat-o apoi cu crema pt sezonul rece, am spalat-o...acu' ce sa-i mai fac?!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ce ati face daca ati da copiilor pe fatza cu crema pt iritatiile cauzate de scutec? asta de la mustella e uscata, pudrata, asa ca am demachiat-o apoi cu crema pt sezonul rece, am spalat-o...acu' ce sa-i mai fac?!Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Cred ca e suficient demachiatul cu crema pentru sezonul rece. Moment in care realizez ca eu nu o dau pe Eva cu crema cand o scot afara.
. Mustela folositi?adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Trimis copilul afara cu ta-su, ma duc si eu dupa ei intr-un sfert de ora, sa-i termin ciorbica de vacuta. Nu va spun ce crize a facut la imbracat, dar macar acum am fost doi, aseara am iesit la sanius si pana am imbracat-o, mi-a iesit sufletul.
Adela, multam! Da si mie linkul, pls, eu imi doresc demult o matrioska, cand eram copil, o verisoara de-a mea era profa de rusa si se ducea des la rusi ca ghid. La ea am vazut o papusa ruseasca, dar de cumparat nu am gasit nicaieri. Cred ca si Evei i-ar place
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
nici eu nu o dau cu crema.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Cred ca e suficient demachiatul cu crema pentru sezonul rece. Moment in care realizez ca eu nu o dau pe Eva cu crema cand o scot afara. . Mustela folositi?adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
da, crema si stick-ul pt buze si obraz
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
abramburika spune:
Neata!
Azi e mai bine si pt. mine si pt. Silvia. Ieri i-am facut aerosoli (pt. prima data). Nu prea sta, dar am reusit cumva sa o imobilizam. Ieri avea inca un pic de temp. si desi medicul imi spusese sa-i dau antibiotic nu i l-am dat .. i-am pus doar paracetamol, iar azi vad ca-i bine. Daca insa azi are temp. incep cu antibioticul, desi sper sa nu.
adra - Silvia tot la rece se spala pe dinti ... miscarea o face corect, ma imita ... ii dau peria in mana si sta pe langa mine. Si-asa baia o fascineza, are atatea de facut
. Deci nu scapa cand intram in baie.
Crema pe fata ii pun doar cand iesim ...
miha, geo - vazut bb cuminti si frumosi foc!
Cum masurati voi temperatura acum la bb? Tot in fundulet? Ca medicul mi-a zis sa i-o masor la subtioara ... ca in fundulet e un abuz asupra copilului. Nu asa se recomanda la bblusi??? Pai atunci supozitorul ce e tot un abuz? Ala e mai abuz ca ramane acolo
, pe cand termometrul i-l scot ... Nu mai inteleg nimic. Sunt singura care isi chinuie copilul?
apropo de replici, miha, tare aia cu curentul sfant!
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
adelamaria spune:
Petro, sanatate multa si voua, si Silviutei!
Ilana nu mai sta sa-i iau temperatura in funduletz. Asa ca acum o iau in ureche (am un termometru special de ureche). Nu stiu cat de corect masoara, dar oricum daca febra e mare si copilul se simte rau imi dau seama si nu mai stau sa mai negociez la juma' de grad...bag antitermic...Nu stiu cat de corect e, dar eu asa procedez. Sa dea D-zeu sa fie cat mai putin nevoie de asa ceva!
Citisem si eu undeva chestia cu "abuzul"...ma rog, sunt pareri si pareri...daca intrebi un psihanalist sigur iti spune altceva decat un pediatru sau un medic generalist sau mai stiu eu...Eu am mers pe principiul "daca copilul nu mai vrea/sta/nu-i mai place, atunci ma adaptez eu la noua situatie"...Cam asa...
Adra, nu e un link
...la noi la munca se pleaca destul de des in Rusia si o sa rog pe cineva sa cumpere. Eu am una acasa (in provincie) cu vreo 5 sau 7 papusele (nu mai stiu sigur)...Ti-as fi trimis-o pe aia, dar m-am gandit sa facem cadou Evei una nou-nouta doar pentru ea
...Si Ilana s-a jucat cu ea cat am fost la bunici, de Sarbatori...Dar n-a reusit sa prinda sistemul; doar ma punea sa le desfac/refac la nesfarsit
Ca sa stii ce te asteapta ![]()
Ellis, Ilana inca nu pare interesata sa ma imite...Si stai linistita, nu cred ca pateste fata nika daca ai incurcat putin cremele...![]()
PS> Nici eu n-o dau cu crema cand iesim afara, desi asta vara nu ratam crema de protectie...![]()
Vasari spune:
Noi tot cu nenedent o spalam pe Maria pe dinti. L-am luat cand avea sub un an, poate mai incolo luam altceva. Avem un degetar si o periuta de la oral-b ca e mai mare ca suprafata (am observat ca-i plac cele pentru adulti). Ea foloseste unl din ele si eu celalalt. Asta cand o pregatesc pt culcare, in pat. Fara apa.
Cami, am fost la dr pentru vaccin, priorix. Nu a zis nici pas. Am tinut-o in brate. Am luat si fier pt ca nu a mai vrut carne de vreo luna... sunt curioasa daca o sa aiba pofta de mancare.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
Alina ai platit priorixul?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
adelamaria spune:
AncaD, ce faaaaaci?![]()
" A home test may work today"...
Hai, nu ne dai si noua o veste frumoasa la inceput de an?