Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Anca,bafta!!!astept rapuns pozitiv
Adra,la primul link nu pusesei ghilimelele dupa adresa, la al doilea nu m-am mai uitat..Noi cand pe jos,cand in caruta:adica nu avem chiar un ritual in privinta spalatului pe dinti..Daca ii dai periuta ar sta toata ziua cu ea in gura, se mai spala seara cand se spala si Sebastian..Noi stam cam prost cu dintii, avem doar 4
Miha,super tare "curent sfant" ! ce concentrare pe pruncii tai .Avem si noi puzzle cu Thomas, dar este de podea,nu are multe piese ,dar sunt f. mari.Sebastian a trecut pe Cars la fix 4 ani (cand i-am facut cadou o masinuta din Cars, desi inainte nu voia nici in ruptul capului Cars- se ciondanea cu ceilalti colegi de gradinita care personaj este mai frumos si mai interesant: printre ei sunt mai multe grupuri de preferinte , care Fan Thomas,care Cars,care Superman,care Spiderman,etc,etc ...), ii place si Thomas (prima dragoste), dar nu imi mai cere sa ii cumpar nimic ( oricum are destule ...). Cand il intreb daca a terminat cu Thomas, sare imediat "nu,nu,imi place, dar acum ma joc cu Cars" (Thomasii ii are bine pusi..).Acum ii cumpar eu cate ceva, dar doar hainute si m-ar interesa si puzzelurile; am vazut pe crazytoys.ro, diverse tipuri, diverse marimi, cu diverse grade de dificultate!

Georgiana, sa iti traiasca scumpitica! pe nasa o cheama Madalina, nu-i asa ??
Petronela,multa sanatate! ia un nurofen sau un paracetamol (banuiesc ca asa ceva contine si Momentul ala pe care il iei sau un fel de antinevralgic,nu?)
O zi placuta,un weekend minunat!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Adra,noi ne spalam si cu pasta (sunt acelea speciale,Colgate si inca una -imi scapa acum numele...), dar ne spalam si doar cu apa
Ellis,ii inghetase nasucul,nu? dar,bine ca nu-i pasa...
Bianca,acum am vazut ca ai poze noi,le voi viziona imediat!
Alina,cum a fost vizita la doctor? ai fost la un control de rutina, ai facut vaccin sau de ce? si eu am remarcat genele si gropitele fermecatoare ale Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Am uitat sa va spun ca ieri am fost la botezul nepoticii,fetita cumnatei.
Inca o data nu m-am dezis de eticheta de mama denaturata si sclerozata care tine copchilul dezbracat. Sa faca infarct soacra-mea cand a vazut-o pe Amira in rochie si ciorapei. Nu conta ca am facut 2 pasi si am urcat in masina si inca 2 pana am intrat in biserica. Nuuuu...doar e iarna,cum sa nu pun io pantaloni pe fata? "Fata draga,daca mi-ar fi spus cineva ca la vremea asta poti scoate un copchil afara fara pantaloni,n-as fi crezut". Pai ce?Credea ea ca traieste fara sa o vada si pe asta? Si cand i-am mai scos si caciula de pe cap a fost in prag de lesin..."nu vezi ce curent e aici?" Am linistit-o spunandu-i ca acolo e curent sfant si n-o trage la urechi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Adra,noi ne spalam si cu pasta (sunt acelea speciale,Colgate si inca una -imi scapa acum numele...), dar ne spalam si doar cu apa

Nenedent, am inteles ca e singura care se poate inghiti, ca doar nu am nici o pretentie sa scuipe Eva pasta. Dar n-am gasit nimic in eng despre pasta pe net, doar in germana.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

BIANCA - DE CATE ORI AM DAT EU SENT SI AM CREZUT C L-AM PIERDUT..., DA-I BACK SI REVINE MESAJUL! SA IMI SPUI ce rezolvi cu pb noastra! de unde are Bianca botoseii? sunt fff draguti! si ce dermatograf foloseste? ai inceput serv?

ADRA - da, cu nenedent!

CAMI - n-avea treba nas rosu!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Miha, super tare replica si faza in sine! Cred c-o sa-ti platesc niste drepturi de autor, ceva, ca am memorat tot si abia astept sa i-o servesc si eu cui o avea ghinionu' sa ma intrebe data viitoare

Am vazut poze frumoase cu Ana, Amira, Bia, Eric si cam atat pentru ca n-am mai avut timp...Dar promit ca recuperez!

Despre spalatul pe dinti, eu nu-mi imaginez cum faceti? Tineti copilul in brate la chiuveta? sau il lasati sa se plimbe prin casa cu periuta si pasta? Si cum se clateste? Ilana e interesata de periuta doar ca sa-i roada coada (e buna ca ajunge pana la masele ) sau daca o intreb ce face fata cu peria/periuta, imi demonstreaza instant ce frumos stie ea sa...se pieptene! Pai, da, ca daca se cheama tot perie!?!...ce sa priceapa copilul? Deci suntem codasi la capitolul asta...singura scuza ar fi ca avem deocamdata doar 4 dintisori...
Nu mai stiu cine intreba, dar si pozitia de somn preferata a Ilanei e tot pe burtica, cu genunchii stransi sub ea si funduletul in sus E tare dulce...

Adra, sa stii ca s-a retinut dorinta ta pentru papusica ruseasca si va pregatim o surpriza...cat de curand, sper. Intamplarea face ca se poate rezolva relativ usor

Mergi la inceput

Adra,nu i-am mai cumparat Nenedent.Acum sunt deja maricei,nu mai este riscul asa mare.Eu i-am cumparat tot pentru copii, slab florurate.
www.colgate.ro/app/ColgateSmiles/RO/HomePage.cvsp" target="_blank">Colgate Smiles 0-2 (ani)
si
Oral-B Stages 0-24 (luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si Stefania o mananca nu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Buna dimineata si inca o data LA MULTI ANI SI UN AN MAI BUN!!
Va multumim din suflet pentru urarile de Sf Ion..va pupam si va imbratisam cu drag.
Noi suntem bine ..il astept pe piti sa se trezeasca si sa iesim la zapada...de abia astept sa vad cum reactioneaza.

Mergi la inceput

ADELA- la inceput o tineam in brate la oglinda si se distra; apoi imi lua ea periuta si molfaia la ea; acum se spala singura, stand pe scaunul de masa, e periculos sa o las prin casa! nu exista clatit, nenedent poate fi inghitita. Cum iti inchipui tu ca ar scuipa Alessia apa, ea nu scuipa decat mancarea!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput