Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ellis,multumesc si eu pt lista de retete...ca si eu sunt in pana de inspiratie...si asa , ca si ex., sarmana copila, azi dimineata a mancat macaroane cu smantana si miere de albina.....pai toate variantele sarate le-a refuzat...pana de idei se rasfrange si asupra jocurilor prt. copii...asa ca Ana ,in mom de astea , are voie sa scoata de prin dulapuri,sa bage haine in masina de spalat(vase /rufe)sa scotoceasca in posete, portofele , sa se joace cu ochelari, sa mestece in oalele cu mancare, eventual ii pun cartofi piure intr-o farfurioara si ea hraneste papusa, pianul bunicii, animalutele ...,cu strugurel(deja am sacrificat vreo3)...e inebunita,se tot mazgaleste cu el de e unsa pana la urechi, apoi incepe sa-si bage si degetul prin el...sa-l guste...e jale daca vede portfard...se lasa cu plans la greu...cateodata o las sa-si faca de cap ,dar sub stricta supravehere...si se mai mazgaleste si cu dermatografe.... trebuie sa ocolesc raioanele de cosmetice, daca nu vreau sa ma stie tot magazinul ca am venit cu Ana la cumparaturi...e fascinta ...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

ellis, am vb cu un medic si cica ar fi si la noi ceva unguent asemanator Premarin-ului...sambata voi mai vb cu un medic specializat pe probleme de ginecologie infantila...sunt curiosa....si nerabdatoare sa rezolv problema acum, desi am vazut, din ce-am citit ca se recidiveaza intr-o veselie...

daca nu e nimeni...am iesit si eu....
ma duc la somn, acum ca pot...ca la noi problemele cu somul tot persista...sa nu mai vb. de mancare...
noapte buna!

Mergi la inceput

inca nu m-am edificat cu picassa asta...deci am pus niste poze noi ...dar s-au inserat ele acolo...asa ca pozele proaspete incep doar de la pozitia 14 pana la 20...
daca aveti chef ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Am uitat sa va spun ca ieri am fost la botezul nepoticii,fetita cumnatei.
Inca o data nu m-am dezis de eticheta de mama denaturata si sclerozata care tine copchilul dezbracat. Sa faca infarct soacra-mea cand a vazut-o pe Amira in rochie si ciorapei. Nu conta ca am facut 2 pasi si am urcat in masina si inca 2 pana am intrat in biserica. Nuuuu...doar e iarna,cum sa nu pun io pantaloni pe fata? "Fata draga,daca mi-ar fi spus cineva ca la vremea asta poti scoate un copchil afara fara pantaloni,n-as fi crezut". Pai ce?Credea ea ca traieste fara sa o vada si pe asta? Si cand i-am mai scos si caciula de pe cap a fost in prag de lesin..."nu vezi ce curent e aici?" Am linistit-o spunandu-i ca acolo e curent sfant si n-o trage la urechi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Mda, dupa cum vedeti iar sunt in tura de dimineata, culcat la 11, trezit la 12, tipat, plans o juma de ora, trazit la 6.30.Si nu se vede nici urma de dinte.
In fine, buna dimineata si multe cafelute

Mergi la inceput

Mihuta, multumesc pentru infos

Petro, nu, nu a mancat minestrone, s-a hotarat brusc ca ea nu mai mananca brocoli. De fapt, imi lasa foarte putine optiuni pentru menu, ieri i-am facut orez cu pui si legume, care nu dadea niciodata gres. Nu a vrut decat putina carnita

Vazut fetite imbujorate date la zapada, Alessia si Amira, unde mai pui ca sunt si destepte si concentrate

Bianca,tare frumos a stat Ana langa brad si l-a asteptat pe Mos.Am vazut intr-o poza, ca are papucei de casa in picioare, bravo ei, incep sa ma iau de ganduri, e a mea cea mai rebela?

Intrebare: Spalati copii pe dinti cu pasta? Eva se spala fara pasta, daca ii dau periuta o roade de mama focului, dar sta si daca o spal eu cu apa doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Anca,stii deja ceva sau doar simti? la Sebi a iesit repede cele doua liniute, dar la Stefi tot am stricat teste de sarcina vreo 6 luni...Nici gand sa am rabdare pana in ziua rec. , incepeam cu 3-5 zile inainte, si dimineata si seara, doar-doar iese o a doua dunga vaga macar...Lunar imi propuneam sa nu fac decat in prima zi concludenta sigur, dar nu rezistam..Deci, ai facut sau nu zilele astea vreun test de sarcina ?

Va pupam,gata, s-au dus zilele de relaxare; de maine se anunta taifunul...!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Asa faceam si eu la Maria ,am facut teste un an jumate dar acum mai astept cu testul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

mi-e greata

Hai cu testu'!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mai stau 2-3 zile ca mi-e frica

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:

Am uitat sa va spun ca ieri am fost la botezul nepoticii,fetita cumnatei.
Inca o data nu m-am dezis de eticheta de mama denaturata si sclerozata care tine copchilul dezbracat. Sa faca infarct soacra-mea cand a vazut-o pe Amira in rochie si ciorapei. Nu conta ca am facut 2 pasi si am urcat in masina si inca 2 pana am intrat in biserica. Nuuuu...doar e iarna,cum sa nu pun io pantaloni pe fata? "Fata draga,daca mi-ar fi spus cineva ca la vremea asta poti scoate un copchil afara fara pantaloni,n-as fi crezut". Pai ce?Credea ea ca traieste fara sa o vada si pe asta? Si cand i-am mai scos si caciula de pe cap a fost in prag de lesin..."nu vezi ce curent e aici?" Am linistit-o spunandu-i ca acolo e curent sfant si n-o trage la urechi.

Duhul Sfant nu face otita...

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Neata
Adra eu nu o spal cu pasta inca .

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput