Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ellis
CAMI - VEZI DE CE NU MAI VORBEA A MEA, SE CHINUIA SA INVETE SINGURA FORMELE...ACUM SINCER, EA SINGURA LE CAUTA LOCUL CELOR CU MULTE LATURI, ALEA II PLAC CEL MAI MULT, APOI IA ALTELE

Si Amira face puzzle.

webshot-ul are ceva probleme? nu se pot vedea fotografiile

La mine merge...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:
CAMI - VEZI DE CE NU MAI VORBEA A MEA, SE CHINUIA SA INVETE SINGURA FORMELE...ACUM SINCER, EA SINGURA LE CAUTA LOCUL CELOR CU MULTE LATURI, ALEA II PLAC CEL MAI MULT, APOI IA ALTELE

Si Amira face puzzle.

mai, dar ea chiar face!

Eiii...sa nu va inchipuiti acum ca a si reusit. Si acolo am prins-o in una din zilele cand chiar n-a imprastiat piesele prin toata casa. Robert ii vorbea si ii explica ce face el acolo si probabil ca era super fascinata...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
am vazut un puzzle cu thomas???

Mey...tu ai sa ajungi ca mine...cum ai sa vezi ceva cu Thomas cum o sa-ti faca ochii in cap ca girofarul.
Da,e un puzzle 3x49 pe care Robert le face cat ai clipi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am aparut si eu....

am facut marti o cistita de toata frumusetea, a trebuit sa vina mama sa stea cu Tustele ca eu eram mai mult pe ... azi am fost bine!

ellis, cami multumesc de pontul cu cascavalul Sofia... are mare succes la noi!
cami am cautat azi la Carturesti puncte de cotitura si nu am gasit-o, am vrut primul volum. Pozele nu le-am vazut, din pacate....
ellis studiez lista ta de mancaruri...
ankule scuze, dar ne imbaiam.....am vb cu tipa, asa ca poti s-o suni!
anda si eu am aceeasi problema cu Elena la baie... mai ales la spalat talpile.... asa ca le spalam in chiuveta

plec la nani...
somnic usor

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:

Citat:

avem zapada!

In sfarsit a ajuns coletul cu zapada de la Iasi...

mai, dar greu colet ai trimis!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI - bine a ti-ai mai revenit!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:

Citat:
am vazut un puzzle cu thomas???

Mey...tu ai sa ajungi ca mine...cum ai sa vezi ceva cu Thomas cum o sa-ti faca ochii in cap ca girofarul.
Da,e un puzzle 3x49 pe care Robert le face cat ai clipi.

Miha, deja imi fac ochii asa...si cand te gandesti ca asta al meu inca nu stie sa le ceara . ma bucur ca le recunoaste...stie care thomas care canta si stie sa il manevreze, se joaca cu "aventuri in insula sodor" zilnic...stie de thomas mare...si cand a vazut desenele prima oara a avut o reactie...clar a recunoscut personajul...problema mea e ca inca nu am invatat numele celorlalti
in curand trebuie sa imi faci un scurt training cu thomas le chemam si pe Lala si pe Cami!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Citat:
.problema mea e ca inca nu am invatat numele celorlalti

Daca o tii tot asa fii sigura ca in curand le vei sti fooooarte bine...

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca ieri am fost la botezul nepoticii,fetita cumnatei.
Inca o data nu m-am dezis de eticheta de mama denaturata si sclerozata care tine copchilul dezbracat. Sa faca infarct soacra-mea cand a vazut-o pe Amira in rochie si ciorapei. Nu conta ca am facut 2 pasi si am urcat in masina si inca 2 pana am intrat in biserica. Nuuuu...doar e iarna,cum sa nu pun io pantaloni pe fata? "Fata draga,daca mi-ar fi spus cineva ca la vremea asta poti scoate un copchil afara fara pantaloni,n-as fi crezut". Pai ce?Credea ea ca traieste fara sa o vada si pe asta? Si cand i-am mai scos si caciula de pe cap a fost in prag de lesin..."nu vezi ce curent e aici?" Am linistit-o spunandu-i ca acolo e curent sfant si n-o trage la urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

am recuperat tot cap. precedent ...am si scris mesaj...dar ce fol...i-am dat send si nu eram logata...asa ca l-am pierdut...
am vazut ca au intrat multe fete mai mult sau mai putin incapatanate....ma bucur tare mult
ellis,ma bucur ca problema sotului tau nu e grava...am vazut pozele voastre ...super...atat voi cat si mancarurile alea..
Ana mea inca nu-si bate capul cu formele...desi are de toate culorile si tipurile...sper ca le va lua si ea in considerare candva, asa cum face Alessia ta
cristi07, am vazut si pozele voastre...ce sa zic ..Radu e un scump...un baiat "cumintel"...
adinag, sanatate voua, tuturor!
vasari,am vazut si eu puiul de leu...ce dragut...intradevar...pana ajungem noi la nivel de Tenerife...
Maria ta e o dulce...ma tot mir pe genele ei...ce frumoase si lungi sunt!
andrabell, ma bucur tare ca ti-ai reconsiderat pozitia fata de DC..si am reusit sa o mai vad si eu pe Eva carliontata...e deosebita...
eu nu mai imi fac probleme ...Ana de vreo 2 luni nu mai vrea in fund la baita...cu greu mai reusesc sa o prostesc cu cate un sampon, crema sa ocupe loc in apa...deci face mai mult dus decat baie...
l-am vazut si pe Eric(eladea)...atat e de frumusel !si are ochii aia asa de expresivi...!
geo ionita, celui "mai mic ren""..super
pussi, sanatate multa !
mariussimiuc, tare faza...curent sfant!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput