Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 7
uratica spune:
lara..
stai linistita draguta..ca si eu am fost ff ocupata!am trecut prin a doua operatie-clasica de 20 de cm, la interval de numai o luna ptr a face si eu un bebe!!!acum trebuie sa iau pauza de 6 luni..dar eu reduc la 3 ptr ca ma simt ff bine iar operatia arata super ok!!
asa ca..ironia sortii..fata are tot ce-i trebuie unei femei in viata asta dar habar nu are sa aprecieze!!si..de curiozitate..cati ani are prietena ta marina??
si fetelor nu va mai bateti pe amant..ca dintr-o mostra de-a lui va ajunge la toate de este atat de vanjos!!![]()
![]()
lara20 spune:
URATICA iti tin pumnii sa fie ok!!!!!!!sa fim toate anul asta grvai,la mine astrele imi spun ca totul va fi bine!
CINE MA DORESTE CINE MAI POFTESTE???????HAIDETI NU VA SFIITI CA AICI AMANTI GASITI!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Tu ce dracu sa faci cu coordonatele lu' brunetu , cu burta la gura? Poate doar sa ii ceri si lui parerea |
Un brunet in plus niciodata nu e prea mult.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
muffinuta spune:
fetelor,
mai asta-i cea mai tare tema,nu-i nici un stres,doar dilema o fi brunetu' de la colt sau blondu' de la primarie..eu as zice pentru scop nobil,ce mai conteaza..?
V-am facut reclama si pe FIV ca vorbim acolo numa' de hormoni,luni,zile..am zis asa sa mai dea o tura fetele prin"vecini" sa mai descreteasca fruntile..
Catalina,normal ca ma iubesti asa mai scurta..ma trece o intrebare
ai reusit oare pana acum sa citesti vreun mesaj de-al meu pana la capat
?e retorica,nu astept raspuns..![]()
Si Cata,de la tine nu ma asteptam decat naturel,mais biensur vous etez dans un pais avec beaucoup de sexy male..
sper ca nu m-a lasat balta franceza![]()
P.S.Biata fata gravida,s-a lamurit cu noi..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
catalina2307 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Un brunet in plus niciodata nu e prea mult. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Denaturate ce sunteti!!!
Vreau si io sa stiu de unde toate minunile alea de prajituri. Ca la alea ma bag si io. Las dracu bruneti, blonzi, tot pentru asemenea prajiturele. Si daca tu esti autoarea pot sa iti cer prietenia?
catalina2307 spune:
Aoleu autoarea este de fapt autor? Nu conteaza...tot cer prietenia.
Muffinuta - vrei sa fiu sincera?Sincera , sincera? Sincera, sincera, sincera? Nu.
lara20 spune:
denaturate ai?de-aia tot intri,poate,poate pica ceva!!!!!fir-ai tu sa fi de cotoharla mica![]()
ce vrajeala ,vrea prietenia autoarei?de parca ea nu a vazut ca pe autoare o cheama MARIUS!!!!!!!!repede te-ai bagat:ITI VREAU PRIETENIA!ca de la prajitura pana la amour mai un pas..........
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lara20 denaturate ai?de-aia tot intri,poate,poate pica ceva!!!!!fir-ai tu sa fi de cotoharla mica ce vrajeala ,vrea prietenia autoarei?de parca ea nu a vazut ca pe autoare o cheama MARIUS!!!!!!!!repede te-ai bagat:ITI VREAU PRIETENIA!ca de la prajitura pana la amour mai un pas.......... |

Esti mai dusa decat mine!!!
Auzi...dar daca se intampla minunea te bagi sa deschizi "subect" pe forum sa descoperi cine e tati?