Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 6
muffinuta spune:
Buna fetelor!
Hm,ma bag si eu ca musca ..ca daca tot e forum si vreti un raspuns..vin de la FIV si bingo gravidute prin FIV si cum mi-am pregatit o mamaliga enorma ca la mama acasa..mi-am zis asa sa imi bag nasul si pe la alti vecini..
Mai fetelor,am ras cu lacrimi...
Catalinanici nu stii cat imi esti de simpatica..ma bucur sa citesc ca esti bine si stii tu pe drumul bataliei din nou,te pup,Catalina!
Acu'la dat cu banu'zau ca as vrea sa fiu experta..mai inati pt amatoare ..de aventuri la testul HIV se repeta analiza la 6 luni pt siguranta..aici in Africa e cea mai mare rata dc nu ma insel de bolnavi HIV din lume..dc vedeti ce e pe la TV reportajele -si se poate intampla oricui..vi se face parul maciuca!!Apoi va uitati la leguma-dupa caz-sau frumushetea de langa voi"alesul inimii" si va spun sigur va hotarati repede dc se lasa cu amant sau nu,majoritatea ar opta pt a pastra chilotii pe ele..asta in caz ca ,consoarta e si el dupa catrinta in vecini atunci se complica treaba si da,dc ma intrebati abandonare,divort si altul mama la rand!
Dar aici nu judec credeti-ma fapta comisa...suna ca la politie![]()
Mai frate ce mai conteaza al cui e..ce cand s-a intamplat treaba si precis i-a placut ca nu-si risca sanatatea aiurea,a avut mustrari de constiinta??
Al cui o fi,barbatu-sau dc e mototol si ciufut si mandru ca asa-s toti mai ales astia cu coarne..o sa-l pastreze ca al lui..stiti vorba ce rasare in gradina ta al tau e!
Nici nu mi-as mai bate capul cu teste ADN,eu ma chinui ca si alte fete de ani sa am un copil..al ei e l-as iubi ca o nebuna!
Optez oricum varianta sot..desi ma gandesc la mine,cand am ramas insarcinata natural anul trecut eu cu un CM ca ceasul fix la 28zile de fo' 28ani!!am ramas graviduta in ziua10,clar ca barbatu-meu a plecat dupa aceea si nu aveam la indemana nici un brunet..sau ma rog nu aveam ochi pt altul![]()
Pe cand normal ca si puctiile-de la FIV ,IA-urile le-am avut in ziua 12 fiecare luna..asa ca poate fi foarte bine si al brunetului,ca viata ne mai joaca feste cateodata..
Si mai frate constat ca-s demodata rau eu care ma dadeam rotunda ca-s femeie moderna..cand citesc chestiile astea..
glumesc nu judec pe nimeni..dar la mine clar sanatatea mea e cea mai importanta..si nu HIV dar cate alte infectii cu care ne putem procopsi!!pe viata!
Va pup,m-am distrat grozav,dc gasesc si eu unu p-acilea ca-s cu toptanul si au niste corpuri de zei ,voi m-ati impins in pacate!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
lara20 spune:
hmm!hm!hm!hm!deci in ziua 10 e treaba oabla?!
trebuie sa-mi recalulez intalnirea pasagera!!!!!!!!
muffinuta spune:
P.S. trebuie sa adaug asta..Catalina ai dreptate..eu pt al meu m-am bagat la FIV..nici una din fete care trece prin calvarul FIV-ului nu ar avea ochi pt un brunet,urat sau frumos toate sufera pt sot,ca deh chel sau oaches ni l-am ales si suntem fidea!asa ca bagam FIV cu ICSI,si alte grozavenii,ca dc are sample slab si nici la altul nu vrem sa apelam!?
Si m-am amuzat asa citind cuvintele si umorul vostru,dar nici nu pot sa simpatizez cu prietena sau sa imi para rau nu pot,I'm sorry..ar trebui sa fie fericita fiind insarcinata!si sanatoasa,nu?
Muffinuta
lara20 spune:
sunt dusa nu ma pot abtine,imi inchipuiam ce 
are amantu:vad ovulul spermicid si incep sa fuga,sa fuga,sa fuga,sa fuga,sa fuga si spun :nu nu el,ce cauta aici????????si totusi fug si fug si ajung unde trebuie!!!!!!!ce bafta domne

stiu ma

muffinuta spune:
Lara,
bafta cu carul,unde mai pui ce economie..un FIV asa ieftinut e pe la 2 miutze de euroi..nebunie curata,macar sa nu-si cheltuie banii pe ADN mai tarziu,mai bine pt copil.. sau sa faca prostia sa renunte la bebe!!
Muffinuta
uratica spune:
TARE DE TOT SUBIECTUL ASTA!!
va rugam sa nu il stergeti!!poate ne va strege lacrimile cand il vom citi dupa alta si alta luna in care noi incercam sa ramanem insarcinate si nu reusim!!!
si parerea mea....eu as tine copilul..nu as avea deloc mustrari de constiinta!!doar incerc de 10 ani sa am un bebe..si mi-as gasi un barbat langa care sa duc un trai frumos si linistit!!daca nu...singura cu bebelul meu!!!e la moda!!!si nici batai de cap nu ai!!
lara...buna fata frumoasa!nu ne-am mai auzit de un an!la multi ani!!!!si..bafta multa!!!
te invidiez!!sa stii!!ca m-as duce si eu cu el daca problema nu ar fi la mine!!! 

fetele!!
catalina2307 spune:
muffinuto - tu ai ramas cuplata
. Tu nu vezi ca aici nimeni nu pune problema copilului?
Misterul este cine e tati? Blondu' sau brunetu'.
Te iubesc cand trimiti mesaje d'astea scurtutze de pot sa le pricep si io si sa le citesc si pana la sfarsit
.
Lara - da si mie nr. de tel a lu barbac'tu sa ii fac un rezumat al postarilor tale
.
lara20 spune:
uratica la multi ani si te pup!am vrut sa te mai abordez dar........
nu fii invidioasa ca nu pot sa merg nu ma lasa constiinta!glumesc si fac haz de necaz
cata ai aflat tu cumva ca sotul meu e brunet si de-aia vrei numarul lui?furacioasa mica????????![]()
![]()
![]()
catalina2307 spune:
Lara draga poa' sa fie si in dungi ca tot degeaba. Io sunt din categoria fara oo pe naturel.Raman gravida doar in grup.Ginecolog,embriolog,anestezist, etc.Brunetii nu au efect. Poate doar sa imi clatesc ochii.