Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 5
catalina2307 spune:
Tu ce dracu sa faci cu coordonatele lu' brunetu , cu burta la gura? Poate doar sa ii ceri si lui parerea
. Chiar ...oare brunetu ce zice?
Si uite asa marmota impacheta ciocolata.
spic de grau spune:
Io nimik, pacatele mele! Ca al meu e tot brunet si eficace
.
Dar se pare ca se fac liste pe aici si negocieri in toata regula!

catalina2307 spune:
Se fac pe naiba....iti zic io ca 99% din forumistele astea care-s in asteptare de ingerasi nu ar calca pe bec nici de ar sti ca viata lor se va limita la FIV-uri. Astea nu e asa emancipate
. Se documenteaza - trombofilii , antifosfolipidici, ICSI,imsi,ipsi,pisi nu mai au astea timp de bruneti d'astia la comun.
irinabobe spune:
Bey sunteti groaznic de rele...si invidioase ca asta mica a gasit o modalitate de a scapa de fiv...
aflam al cui e bebe cand se va deschide subiect nou la divorturi
. Oricum eu ma gandesc ca ne-ar ajuta mai mult daca ar pune cate o poza a celor 2 ca sa vedem cu ochii nostrii cine merita titlul de campion!
impatience spune:
Frate, eu cred ca vreti sa ma pacaliti: ma ametiti aci de icsi, picsi, fiv uri doar sa uit de brunet! Cred ca trage lara sforile!!!! Ingeras, barbatu -tu e liber pe 10,12,14? Ca atunci am liber. In rest is ocupata cu brunetul de la baile felix. Dar stiti ceva, fetelor, care mai aveti de dat, sa fie primit, ca poate e nevoie de back-up dupa ce viziteaza brunetul pe lara!
cosicel, ai nr.1 la blonzi! Cine mai liciteaza????
si, catalino, las -o pe spic de grau sa se bage si ea! pai, acum naste si se trezeste fata ca are brunetu'programul full pana ajunge fata la vreun FIV ceva. Nu mai bine se asigura ea din timp si face rezervare???? O fi si mai ieftin, pana nu devine brunetul brand! Scapi cu o tuica de tzara!
va rog sa ma atentionati si pe mine cand se posteaza la subiectul cu divorturi.
PPS Daca sa fiu fffffffffoooooooooooooooaaaaaaaaaaarrrrrrrrrteeeeeeeeeee serioasa cred ca are dreptate cosicel: poate sau nu sa duca intrebarea asta toata viata. Se poate bucura de copil pt copil?
A, si sa stiti ca daca am disparut am plecat sa iau globul de sticla!
irinabobe spune:
ma gandesc ca ar fi mai palpitant sa deschidem o lista cu pariuri. castigam si noi niste bani cinstiti si castigatoarea sa ia si trofeul...![]()
de ce sa o macine intrebarea asta toata viata? a vrut copil acum are ce conteaza a cui e gena atata timp cat omu e dastept, frumos si cu muschi.![]()
catalina2307 spune:
Mie cel mai mult imi place asta "totusi, pe ea o macina extrem de tare ca nu stie daca copilul este al sotului ei sau fructul unei aventuri". Pe mine m-ar macina in primul rand sa fug la o clinica si sa bag repede un HIV, sifilis si hepatite, o chlamydutza ceva acolo....nu de alta dar o simpla aventura neprotejata e cam naspa.
impatience spune:
hm hm hm, right! lara, daca tot are programare pe 10 la tine- prima- sa mi l trimiti cu analizele la zi, rogu-te!
lara20 spune:
dragele mele "RELATIA PASAGERA" pe care trebuie sa o am eu in luna asta trebuie sa fie in perioada 10-16 asa ca va rog sa nu incercati sa mi-l luati pe tip ca va
!va rog frumos putina disciplina!!!!!!!!!
lara20 spune:
cata draga dupa ce ca fata e vai de mama ei ca nu stie al cui e copilul tu vi si cu chestii de genul HIV,HEPATITA,ETC?!vrei sa inebuneasca?![]()
apropo cine merge cu mine la Felix ,
cu mama????