Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 4
alinutza78 spune:
Marina - acum am vazut mesajul in care spui sa nu o luam la misto ca ni se poate intampla tuturor...
Ai dreptate..dar eu din ce am citit nu am dedus ca cineva o blameaza ptr faptul ca nu stie cine e tatal biologic..
Dar nu inteleg...pai e adulta, e vaccinata...de ce dumnezeu are mustrari de constiinta???
Nu e prima si nu e ultima care face chestia asta..si daca si-a asumat de la inceput aceasta actiune sa si-o asume pana la capat...chiar bravo ei...sa mai fie si barbati incoronati...sa mai distrugem mitul ca barbatii sunt poligami de la natura...
na..ca m-am indepartat de la subiect...
eu am o sugestie...asa cum ai zis ca tuturor ni se poate intampla...pune-o sa intre pe forumul DC...sa citeasca intai la aspirante...sa vada cata suferinta, cata tenacitate, cata deznadejde este acolo...apoi sa treaca pe la odisee...si sa vada cum se bucura fiecare graviduta de cele doua liniute...cum trec prin toate neplacerile sarcinii...sau si mai rau, sa citeasca "durerea pierderii unei sarcini"...si de-abia apoi sa ia o decizie...
ptr ca asa cum spuneau si fetele este decizia ei...dar macar sa o faca in cunostinta de cauza...ptr ca exista o lume de care ea e departe cu totul..
sper sa fi fost de folos...![]()
Alinutza
9+
valentinag spune:
Haide ma,tocmai acu cand v-am vazut si eu si voi nu mai faceti liste
Pana una alta Marina,prietena e intr-o sitatie nasoala,dupa aparente zic ca e copilul sotului,oricum testul ADN nu-l poate face decat dupa ce naste si cu acordul sotului,altfel nu merge!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
lara20 spune:
vali nu te dezarma listele se fac!!!!!!!eu si impatience suntem luna asta ,luna viitoare cine apare mai repede pe forum![]()
eu daca as fi in locul ei m-as bucura de sarcina,in cazul meu pt ca nu raman gravida si nu am fost niciodata
!si eu mai visez ca am o aventura si ca ramna gravi dar numai visez ca de trecut la fapte
.......si poate pana la urma sotul ei e tatal copilului!
dulcetica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina_2009 oricareia dintre noi i se poate intampla! |
cosicel spune:
Stati mai, doar stiti cum se zice: daca-i in gradina lui, i apartine! Deci evident ca ...macar legal e al sotului!
Se pune ca eu am citit da' n-am putut scrie c-al meu era pe langa mine si nu puteam sa ma manifest?
Ca daca tot faceti liste...Insa eu il vreau blond si cu ochii verzi! 
Acum lasand gluma de-o parte, care dintre noi ar putea trai o viata intreaga cu un secret de genul asta? Ca daca-i spui adevarul - clar se rupe carutza, daca taci, ma indoiesc ca poti duce o viata normala...
Si apoi, nu-i drept s-o punem sa citeasca nelinistile, temerile, stresul nostru! Fiecare are soarta ei, fatuca asta poate are sansa sa ramana gravi cand isi planifica! Decat sa traiasca o viata cu chinul asta...
catalina2307 spune:
Sa priceapa si blonda....asta e un subiect in care se vorbeste de o doamna care a calcat pe bec si acasa si in afara casei , care acum are o mare dilema iar forumitzele trebe sa isi dea cu parerea cine e castigator la puncte. Asaaaaaaaa....si la sfarsit ce se intampla? Prietena lu' prietena numara cate sunt pt brunet, cate pentru blond SI???
Eu nu stiu care este tatal....culmea ...nu stie primadona si trebe sa stim noi.....dar ma amuza situatia. D-na X o suna pe prietena Marina_2009 si ii zice "fata am comis-o si nu stiu cu cine" iar Marina_2009 raspunde " lasa fata, nu iti face probleme ca deschid io acu cont la desprecopii.ro si ne zic alea care dintre protagonisti a avut sperma mai atomica , ca ce dracu , oameni suntem, se poate intampla oricui
"

spic de grau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Sa priceapa si blonda....asta e un subiect in care se vorbeste de o doamna care a calcat pe bec si acasa si in afara casei , care acum are o mare dilema iar forumitzele trebe sa isi dea cu parerea cine e castigator la puncte. Asaaaaaaaa....si la sfarsit ce se intampla? Prietena lu' prietena numara cate sunt pt brunet, cate pentru blond SI??? Eu nu stiu care este tatal....culmea ...nu stie primadona si trebe sa stim noi.....dar ma amuza situatia. D-na X o suna pe prietena Marina_2009 si ii zice "fata am comis-o si nu stiu cu cine" iar Marina_2009 raspunde " lasa fata, nu iti face probleme ca deschid io acu cont la desprecopii.ro si ne zic alea care dintre protagonisti a avut sperma mai atomica , ca ce dracu , oameni suntem, se poate intampla oricui ![]() ![]() ![]() Catalina |

Hai mai Catalina - si tu acum. S-o fi gandit autoarea ca macar una din forumiste are un bol de sticla si reolva dilema.
Eu zic ca trebuia pus un chestionar de genul:
Este sotul tatal?
Da
Nu
Probabil
Nu stiu, dar doresc coordonatele personajului brunet din poveste.
Asa era mai simplu de triat.

ambitioasa