Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lara20 ce vrajeala ,vrea prietenia autoarei?de parca ea nu a vazut ca pe autoare o cheama MARIUS!!!!!!!!repede te-ai bagat:ITI VREAU PRIETENIA!ca de la prajitura pana la amour mai un pas.......... |
Io m-is Miha cea curajoasa
Astept si eu listele pentru prajituri,cu altceva nu va pot servi.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
lara20 spune:
CATA iti dai seama ca ma bag 
MIHA mi-ai stricat ziua in puii mei,am crezut ca scrie un amant brunet pisi,sexy si rau

puteai si tu sa te prefaci cateva zile ca esti barbat.............
te pup oricum!apropo tu faci toate prajiturile alea????????
catalina2307 spune:
Lara - ha ha ha, hi hi hi, ho ho ho.
Io pt platoaiele alea cu prajiturele vin pan' la Iasi.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui lara20 MIHA mi-ai stricat ziua in puii mei,am crezut ca scrie un amant brunet pisi,sexy si rau ![]() ![]() puteai si tu sa te prefaci cateva zile ca esti barbat............. te pup oricum!apropo tu faci toate prajiturile alea???????? |
Da da...io...

Poate va pun o pila la Zmeurel al meu...ca e si brunet si poate fi si rau atunci cand vrea.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
impatience spune:
Bai fetelor, cum de v-am lasat amante infocate cu agenda plina si v- am gasit gospodine pline de faina?????? Puii mei, pai cautai prin nameti dupa glob, nema bruni focosi si pe voi va gasesc la caldrica cu prajiturele si coniac. Ba, mai ceerti si prietenii pe la doamne deghizate in domni! Apropos, cata, ti-a luat ceva pana sa zici de medicatie completa![]()
lara20 spune:
IL VREM PE ZMEURELLLLLLLL!

PAI DRGA IMPA DACA BRUNETI NU ESTE CA ESTE SUB ZERO MACAR PRAJI SA AVEM
impatience spune:
pai vaz ca a disparut brunte, dar se oferteaza alte bunuri din gradiina femeilor. Io zic asa: bagam soti la mezat si facem o roata tiganeasca- asa incat fiecare se alege macar cu un sot si un amant. Uite asa creste traficul pe DC
catalina2307 spune:
| citat din mesajul lui impatience Apropos, cata, ti-a luat ceva pana sa zici de medicatie completa |
lara20 spune:
EU LARA20 PROPUN:cele care citesc acest subiect si au cunostinte(amanti,frati,vecini)sexy,nebunatici,sanatosi,etc,sa ne scrie si noua ,facem un top si apoi sa ne organizam serios mai fetelor ca nu se mai poate domne,ce atatea inseminari,fiv-uri,icsi,pixi!!!!!eu zic sa trecem la fapte ca anul asta o punem de