Dubii in privinta paternitatii

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

IMPA ai primit pm-ul meu?

Mergi la inceput

va cam pierit graiul pasarelelor cand ati vazut mesajul de la marina!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

io cred ca pasaricile is la spermicide si fivoasele, icsi-oasele, picsi-oasele la nani! D'aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

haha, bine totusi ca a deschis subiect separat pentru asta, putea sa puna intrebarea la "rugaciune ortodoxa..."de exemplu....si chiar n-o vedeam bine acolo...
roscat???chiar asa, io nu stiu nici un roscat fain....hmmm....sa ma gandesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daaa......inca plang si imi fac autocritica. Mi-a cazut si juma de plomba de ciuda.
Da uite....sa va treaca supararea va fac cinste cu ovule spermicide.

Mergi la inceput

s-au speriat domne iti spun eu, ca daca ne ureaza vreuna ceva de dulce de mai facem copii la pastele cailor.........

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAAAA!OVULE,OVULE CU SPERMICIDE,OVULE CU SPERMICIDE

APROPO ,CUM NAIBA ARATA CA POATE LE INGHIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Stai pe fundu tau nu papa ca nu fac bine la cap.Vezi daca esti cotzofarla si stricasi relatiile? Acu povestea si noua prietena lu' Marina cum arata astea ca nici io nu stiu.

Mergi la inceput

tot eu am gresit??????????
lasa ca ne descurcam noi!!!!!!

somn usor si nu uitati sa dati pe OTV!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

lara nu rade! io zic ca "prietena" a inghitit ovulul! deci copilul e al sotului! "prietena" va face copilul, sotul va fi fericit, copilul va fi frumos si destept, iar amantul va fi suprasolicitat de...noi! in urmatoarea telenovela, copilul isi va cauta cu infrigurare fratii (intr-o zi, citind despre istoria internetului a gasit pe un forum date despre aventura plina de mister a mamei sale). s-a indragostit nebuneste de frumoasa si delicata sefa a bibliotecii, care, peste 100 de episoade, se va dovedi a fi sora sa, si fiica larei cu frumosul brunet . dar frumoasa si delicata bibliotecara era indragostita de un alt brunet care, si el, se va dovedi a fi fratele ei, fiind fiul frumosului brunet (in zilele acelea avand, insa, gusa, burta si par pe spate) cu catalina2307. hmmmm....batem audienta la tanar si nelinistit?

Mergi la inceput