Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 19
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina_2009 Cine a zis ca gura mai spurcata decat a femeilor nu are nimeni, nu a gresit.....Cata rautate pe voi, fetelor, n-am ce zice! Toate va dati rotunde ca nu judecati si ca nu criticati pe nimeni si totusi o faceti la cel mai urat mod! Multumiri celor care s-au abtinut! Faceti haz de necazul unei persoane despre care habar nu aveti cum a fost si ea inselata si prin cate tensiuni si nefericiri a trecut in casatorie...si totusi, inca isi iubeste sotul(si tin sa cred ca si el pe ea) si desi a incercat nu a fost in stare sa se desparta de el(nu lipsesc si partile bune si frumoase totusi).V-ati pus problema ca se poate sa cedezi psihic la un moment dat si sa faci lucruri de care poate nici tu singura nu te crezi in stare? Iar "brunetul", cum l-ati botezat voi, nu era un necunoscut in viatza ei, se cunosteau de mai multa vreme, el era indragostit de ea, si comparativ cu toata tensiunea de acasa el ii oferea aprecierea si atentia care o faceau sa se simta din nou femeie....l-a ingnorat si l-a respins multa vreme totul rezumandu-se la ceva pur platonic,dar din pacate oamenii au momentele de slabiciune... cum de s-a intamplat sa aiba acel ovul atunci la ea nu m-am gandit sa o intreb...poate pur si simplu mai folosise si avea in geanta....nu m-am legat de orice amanunt sa-l descos,dar stiu exact cum se simte ea situatia asta pt ca e cea mai buna prietena a mea si secretul ei va muri odata cu mine. Cat despre analize si boli, va pot spune ca eu am insotit-o la analize chiar la cateva zile dupa ce a aflat ca e insarcinata... Tot ceea ce ati scris voi aici nu o sa ii arat pt ca majoritatea nu ati facut decat sa va amuzati copios, sa judecati si sa aruncati cu noroi si nu as face decat sa o demoralizez total... Am scris aici in speranta ca parerile voastre ma vor ajuta sa ii pot oferi mai multa incurajare, dar m-am lamurit, fetelor! Eu va multumesc pt.parerile impartasite si va doresc fiecareia sa vi se indeplineasca marile dorinte si sa nu picati prada slabiciunilor si tensiunilor vietii! |
Da,uite,vezi?Vezi, tu,Marina,cat de rele si nesimtitoare sunt la problemele prietenei tale ! Io cred ca ele sunt invidioase,nu-i asa?
Probabil ca sunt si urate,pentru ca n-au decat un singur barbat in viata lor ! Of,vezi tu,Marina, vezi si ce gura mare au?
Uite, io tin cu tine si cu prietena ta.Io nu-s invidioasa neam, chiar as merge si as plati si ceva meditatii la "pretena" ta,poate reusesc si io sa raman insarcinata!Co soata mea, cu brunetu' ei, cu soata ei,ce mai conteaza,nu? Sa vin si io sa deschid topic si sa ma critice invidioasele astea.
iim?Ei,ce zici? Ne facem "pretene"?
Iar o sa sara fetele ca ti-am mai cerut si prietenia
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
claudia79 spune:
Marina, fara suparare era imposibil sa te astepti la un raspuns pertinent online la problema prietenei tale. Daca ea nu stie, nu stie nimeni. Sincer eu cred ca nu il iubeste pe barbatu-sau si cred ca copilul este al celuilalt. e clar ca daca s-a culcat cu ala nu isi mai iubeste barbatul. eu cred in bunul simt al copiilor de a aparea pe lume intr-o iubire, acolo unde le este locul.
Fetele de aici fac doar haz de necaz si este un ras mai mult nervos, pentru ca noi nu o sa trecem niciodata prin situatia asta, te asigur. Nu se poate intampla oricui...mi-e teama ca ai pus intrebarea in loc gresit...
marami spune:
Bre Gabriello, aparusi si tu la spartul targului, pai daca ai stii matuluta de cand te astept io
Nu imi ramane decat sa astept sa apara si garda veche, stii tu
da` bag sama ca ati fost eliminate de Catalina din start...ati ajuns cumva in Grecia?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
catalina2307 spune:
Au ajuns pe dracu in Grecia. Dr. brunet si divortat e in concediu pana luni.
Mai Marina, de nu observa Gabi ,mai ca pierdeam mesajul asta simtitor. M-a apucat si plansu si mi-am facut mustrari de constiinta. Pentru o clipa am uitat de mamele care si-au pierdut copiii, de femeile maltratate, de copiii cu boli incurabile, de mamicile care au murit la nasterea puilor lor, de copiii nascuti morti, de mamicile bolnave de cancer....le gasesti povestile aici, pe acest forum. Dar am uitat de toate aceste probleme si m-am concentrat numai asupra necazului , nenorocirii prietenei tale.Cum a impins-o tensiunea spre asemenea gest si a ramas si gravida.
Nu te supara dar eu cred ca glumesti.
Singurul sfat prietenesc pe care il pot da este sa repete analizele peste 6 luni.
impatience spune:
Marina, acum, am vazut postarea ta. Cu toata sinceritatea, din suflet iti spun ca imi pare rau de situatia prietenei tale. Sunt sigura ca nu de bine s-o fi dus ea de acasa. Iti admir si devotamentul tau. Imi pare rau ca am manifestat, in aprecierea ta, insensibilitate fata de "poveste", dar te rog, intelege-ne si pe noi: de ajutat nu avem cum sa o ajutam pe prietena ta, nici macar cu un sfat.Si ar fi si gresit ca ea sa urmeze sfaturile noastre, nu cu noi o sa traiasca in viata ci cu ea insasi. Sa faca ce simte ea mai bine. Dealtfel, nici tu nu ne-ai intrebat altceva decat daca poate cunoaste tatal pana sa nasca. Si printre rasetele si ironiile noastre, ti-am dat raspunsuri: nu, nu poate! Mai departe, ca am ras, ca ne-am distrat, e ceva ce am depersonalizat: nu cunostem persoanele, am inventat si noi situatii spre amuzament, fara sa avem ceva "concret" cu nimeni. Si, asa cum spuneau alte fete, cred ca ti-ai ales gresit locul unde sa postezi subiectul! Gandeste-te ca noi toate cate suntem pe aici, avem sarcini pierdute, unele chiar mai multe sarcini! Copii nascuti inainte de termen care nici n-au apucat sa respire, copii care au murit imediat dupa nastere, facem FIV uri si inseminari si ne expunem la operatii, extirpari, cancere... Eu nu zic ca ce i s-a intamplat prietenei tale nu se poate intampla oricui. Eu zic Doammne fereste sa fim puse in situatia prietenei tale, de a ajunge sa insele omul pe care il iubeste, dar rasul nostru nu are a te supara!. Nu a fost adresat prietenei tale, a fost...cum spunea o forumista...un ras! Un exercitiu intelectual, nu personal.
Am scris mult si nu stiu daca am reusit sa transmit ceea ce am vrut. Asa ca, in concluzie: imi pare rau de prietena ta, sper sa ii dea Dumnezeu cel mai bun gand posibil, nu de ea am ras, dar nu imi pare rau ca am ras. O sa rad ori de cate ori o sa am ocazia.
lara20 spune:
MARINA,
nici nu stiu cum sa-ti spun ca ma doare fix la zece metri in spate de prietena ta si de ovulul ei cu spermicid!!!!!!
unu la mana eu daca as face asa ceva vreodata in viata mea as tacea naibii din gura si nu as spune absolut nimanui pt ca astea sunt lucruri intime(da poate voi nu stiti ce e un lucru intim)...
doi la mana noi ne amuzam pt ca trecem prin n-spe mii de suferinte fizice,psihice,etc pe care unele dintre voi nu au cum sa le inteleaga niciodata pt ca hop o relatie pasagera si raman gravide si apoi sunt terminate de ce au facut,pardon de faptul ca nu mai stiu al cui este copilul
si mai fac si pe victimele(mi-e sila)
si trei la mana crede-ma ca nimanui, nici unei persoane care a scris aici nu-i pasa de individa,totul este chiar de amuzament ,de mare ras pt ce exact cum iti spuneam toate fetele de aici(aproape toate)isi doresc un copil!femei care trec prin niste dureri cumplite,si aici nu ma refer la dureri de masele
..........
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui impatience Eu zic Doammne fereste sa fim puse in situatia prietenei tale, de a ajunge sa insele omul pe care il iubeste. |
Daaaa....si io zic la fel....fereasca bunu Dumnezeu sa mi se intample asemenea nenorocire. E ca un blestem.
Te-ai dus si tu cu capu.
lara20 spune:
impatience
domne gandim la fel!!!!!!!!
oricum imi bag piciorul e brunet sau blond?????ca deja o iau razna cu intrebarea asta![]()
![]()
!!!!!eu vreau sa mai radddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

marami spune:
Da Marina, secretul prietenei tale va muri odata cu tine si alti patrumiiosutasiceva de ochi care au dat de problema ei. Poti aprecia ca doar 10% din cei patrumiisiceva sau "pretat" la rautati gratuite, iaca, mi-am amintit de un citat, nu si de autor "Fereste-ma Doamne de dusmani ca de prieteni ma feresc singur" ... si nu, eu nu o pot judeca pe prietena ta, insa stiu cu certitudine ca nu mi-as dori o prietena ca tine.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
impatience spune:
Pai si io vreau, lara! Si stii ceva, sunt gata sa fac si sacrificii pt asta: na, o sa pretind ca e roscat! Si cu pistrui, la o adica!
Sa mai zica careva ca nu sunt empatica!
Cata, e ok?