Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 18
Maribela spune:
Sunteti bestiale!!!!!!!!!!!!Biata fata a albit gandindu-se cui apartine
,iar voi va amuzati,hai...!Si colac peste pupaza mai faceti si coada la pasager!Pai serioase sunteti?Pai!Se poate?Devenind serioasa:cucoana daca-si iubea sotul,nu se incurca cu amicul!Sau daca tot s-a prins sa zica multam si DD ajuta!Ca altele fac sacrificii!Asta e!Macar taci si mergi inainte!Mai cauti acul in carul cu fan?Va pup pe toate!

doar cei ce cred,inving!
lara20 spune:
nu ma dau fata dezinteresata da ma gandeam si eu ca la ce ne-a debitat creierul pe aici........da eu tot sunt interesata de amantu pasager domnne!!!!!!!!uitati-va pe otv pe la zece ca poate ne spune maga a lu ciumac cine naiba e pasageru![]()
catalina2307 spune:
Lara fata, tu esti fana otv? Faci parte din aia de voteaza la da si nu si trimit sms -uri ? :D
goldi spune:
Stati frate ca m-ati zapacit ...!
E ... trei "coade" ? La brunet, la copil si la apartament ?
Hmmmmm ...Cedez locul meu de la brunet + imbunatatiri, contra loc in fata la copil .Platesc diferenta.
Mai Marina,subiectul l-ai postat absolut gresit, l-ai aruncat in locul cel mai periculos din tot site DC si daca astepti compasiune aici, unde noi ne chinuim cu barbatii personali, de ne sar ochii din cap, sa avem un bb, te inseli, iubito. Iar amanuntele personale, la fel, nu impresioneaza dupa cum vezi pe nimeni pentru simplul motiv ca si lupta noastra de zi cu zi pt icsi, imsi, picsi si alte -ixi, lasa urme in cuplu si poate avem si noi frustrarile noastre.
Si la urma urmei, tot nu am inteles, daca se dovedeste ca e copilul amantului, nu-l mai vrea ? Renunta la copil ?
catalina2307 spune:
Goldi - nu pricepusi nimic. Pai d'aia l-a postat aici pe "subect". Sa ne deschida ochii si sa ne ajute sa gasim alternative la barbatii personali.
Oare daca gasesc alternativa incep si oo-le mele sa produca?
violetan spune:
Pai sa-ncerc sa ghicesc ![]()
Impatience- director financiar
Catalina- avocat
Lara- Unit manager la asigurari
ce ziceti??
Nu conteaza, sunteti geniale, da macar sunt pe aproape?![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
lara20 spune:
vio sunt director la mine acasa
ca spre deosebire de alea care au relatii pasagere eu am renuntat la servici si am incercat sa fac si incerc inca sa fac bebe ca ma gandeam ca desi avem analizele ff ok oi fii eu cu nervii si trebuie sa ma calmez dar se pare ca am gresit.........solutia era sa mi-o trag cu vreun coleg brunet![]()
!!!!!!!!e asa sunt eu mai fraiera ma prind mai greu!!!
goldi te rog sa-ti iei numar de ordine!!!!!
cata in seara asta apar la otv am vorbit cu diaconescu vom face audienta!
violetan spune:
Lara, esti tare dulce! Chiar vroiam sa va spun ca va tin pumnii sa va iasa la toate urgent! Sa dea Doamne Doamne sa aveti copilashii doriti toate!

La ce subiecte mai "activatzi"?
ca mi-ar placea sa mai comunicam...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash