Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 21
kay spune:
sunteti
! va
de mii de ori pe toate cu tot cu ovulul vostru cu spermicid ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
Vezi,Marina,vezi,ti-am zis io ca relele astea nu te vor intelege.Da' las' ca io nu te las pe mana lor!
Marina,daca prietena ta vrea sa stie al cui este kupilu inainte de a se naste, uite cam ce ar avea de facut: sa bata 275 matanii/ minut timp in care sa citeasca si 28 articole din Codul Fiscal .Asta tre' sa tina fix o saptamana.In ultima noapte va visa
un blond,brunet,roscat,tigan, unu' din Hamas,ca oricum nu mai conteaza ,nu?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
irinabobe spune:
bey apropo de cum arata ovulele, nu stiu daca va amintiti voi dar dupa revolutie existau niste foite chinezesti din astea spermicide aratau ca plasturii. si imi amintesc de cineva care luase asa ceva si bineinteles ca nu stia sa le foloseasca so...bagat foita aia cu ambalaj cu tot, si bagat mai multe ca sa fie sigura sigura ca nu vine nenorocu, si bineinteles ca dupa aia se minuna ca nu stie ce naiba se intampla de elimina hartie
. asa ca mare grija cu ovulu buclucas ca dc nu bagati ce trebuie io-te ce iese...
gabriella1 spune:
da' io n-am priceput neam ce-i sau nu-i cu ovulu' buclucas ...si n-am avut nici rabdare sa citesc povestea lu' pretena lu' Marina.
Da' daca noua mea prietena Marina ma pune in legatura cu vechea ei prietena gravida,aflu dom'ne cum se ramane insarcinata! ![]()
Uite asa scap io de instilatii si "distilatii",soata de varicocel si soacra-mea de fiere !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
elenada spune:
Gabriela treaba cu ovulul e urmatoarea:
relatia cu amantul a fost una paagera si nepremeditata si totusi pritena avea ovule spermicide. Nu am mai auzit pe nimeni sa umble cu ovule spermicide la el asa fara sa aiba de gand sa faca ceva. Daca zicea de un prezervativ mai intelegeam si atunci credeam ca totul a fost spontan dar asa cu ovulul eu nu cred ca a fost ceva spontan si nevinovat.
Oricm data viitoare cand o mai supara sotul si isi mai cauta consolare la amici indragostiti de ea sa foloseasca si ea un prezervativ ca in felul asta o sa scape si de intrebari de genul cine e tatal si de rautatile unor femei pline de invidie ca noi.
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenada Gabriela treaba cu ovulul e urmatoarea: relatia cu amantul a fost una paagera si nepremeditata si totusi pritena avea ovule spermicide. Nu am mai auzit pe nimeni sa umble cu ovule spermicide la el asa fara sa aiba de gand sa faca ceva. Daca zicea de un prezervativ mai intelegeam si atunci credeam ca totul a fost spontan dar asa cu ovulul eu nu cred ca a fost ceva spontan si nevinovat. Oricm data viitoare cand o mai supara sotul si isi mai cauta consolare la amici indragostiti de ea sa foloseasca si ea un prezervativ ca in felul asta o sa scape si de intrebari de genul cine e tatal si de rautatile unor femei pline de invidie ca noi. elena +10 ![]() ![]() ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
era expirat ?
oricum ar fi, chiar e nesimtire sa vii sa te plangi pe un forum in care unor doamne li s-a prabusit sufletul pentru sarcini pierdute, copii nenascuti,mii de incercari de a ramane insarcinata,milioane de lei dati pe tratamente.Crampeie de viata pe care le citesti si nu vrei sa le traiesti si suferi alaturi de femeile acelea, si parca ti-ai dori sa fii pentru o clipa Dumnezeu, sa le poti da inapoi ce au pierdut si ce nu mai pot intoarce .
Si madam Marina vine si cere sfaturi si are nelamuriri si dubii in privinta lui bebe.Da' ce,noi suntem mama Omida? Sau vrea sa plangem de mila uneia care nu i-a ajuns numai patu' sotului?
Gabriela
elenada spune:
ori era expirat ori la papat ambele variante sunt bune.
Poate ca suntem rele dar avem si noi o scuza ca viata ne-a facut sa fim asa.
Vii si pui intrebari de genul cine e tatal ca daca e amantul eu omor copilul unor femei care se chinuie de ani de zile sa aiba un copilas al lor.
Chiar s-a bagat in gura lupului.
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenada ori era expirat ori la papat ambele variante sunt bune. Poate ca suntem rele dar avem si noi o scuza ca viata ne-a facut sa fim asa. Vii si pui intrebari de genul cine e tatal ca daca e amantul eu omor copilul unor femei care se chinuie de ani de zile sa aiba un copilas al lor. Chiar s-a bagat in gura lupului. elena +10 ![]() ![]() ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
e sfidator topicul ei !
Daca brunetu' e din Hamas, am pus-o !
Gabriela

!!!!!!!