Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 15
impatience spune:
mah, dar daca tot va dadurati voi asa rotunde (ati vrea voi s-aveti burtica
) na, ca-mi veni o idee sa ajutam si fata. io-te planul meu in 6 pasi:
1.ii zice lu barbatu ca nu poate sa faca copii.
2. se duce la librarie si cumpara neste cerneala rosie pentru respectivele si anume ob-uri
3. face nitel shoping dar la legitim zice c-a dat banii pe analize. Atentie, el e vinovat de lipsa de mostenitori
4. Culpabilizare intensa si rapida a sotului din lipsa de timp (nu ca noi, astea, de ne permitem sa asteptam cu an ii pana/daca vine bb!)
5. stoarce sot de un FIV sau macar de-o inseminare
6. MARE E MINUNEA, s- a produs neprodusul: e chiar insarcinata (asta e minunea NO. 1)
7. Minunea 2: ia uiteeeee, a nascut un bebelus- la 6 luni!!! cu greutate de 4,2 kg, lungime 52 de cm, toate alea functioneaza normal...!!!!

Ma duc sa fac un ceai la barbat ca, de nu, ma da la brunet dupa ce ma si trece toate apele de la felix! revin pt apaluze la planul meu!
claudia79 spune:
Ce bolunde sunteti!daca in loc sa invat citesc subiectul asta de ieri sa vad daca s-o risipit dubiul cu paternitatea....cred ca si io is pacolo....
si cand te gandesti ca sotul ala e fericit la ora asta ca in sfarsit i s-or invigorat si lui soldatii! hihi...io zic ca tipa e norocoasa si cred ca nu ar trebui sa investigheze atata, de ce sa striveasca corola de minuni a lumii?haha....i-o striveste barbatu peste 8 luni daca iasa copilu brunet oricum....
claudia79 spune:
apa de la Felix ziceti?of, la naiba si eu am plecat din Oradea tocmai in america...
impatience spune:
lasa, claudito, ca trimitem si la tine niste apa de la felix, dar-ntr-o sticluta mai mica asa, sa nu prinzi gustul ca se la sa cu tripleti!
In timp ce faceam ceaiul (de tei
)m am prins de unde mi-s asa destepat cu programul in 7 pasi: pai de la eprubetele voastre! ca ideea GENIALA e ca daca se trezeste sotul la un moment dat...sa striveasca corola de minuni
...doctorul, bata-l vina ca a incurcat eprubetele la FIV! ptiu, stuchil-ar matele!
claudia79 spune:
da Impatience, trimite niste apa da vezi dupa ce s-a imbaiat brunetu sa semene cu el meu macar la culori , nu-mi baga necazu-n casa...haha
Marina, da vezi sa nu cumva sa nu ne spui si noua la final cine este castigatorul la puncte dintre cei doi. Ca ne-am ras bine, nu de alta...
catalina2307 spune:
Da claudia, uite acu iti zice tie Marina2009
. Chiar....unde o fi disparut ?
Moamaaaaaa....cata rautate
. Si cand te gandesti ca oricui i se poate intampla.
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lara20 IL VREM PE ZMEURELLLLLLLL! ![]() ![]() ![]() |
Acus acus...numa sa-l scutur nitel de faina...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
lara20 spune:
da vedeti voi sa nu mai intre marina...........acum saraca cred ca e la anlize da nu de patrenitate,ca l-a ce idei i-a dat cata cred ca nu a mai dormit saraca!!!!!!
Marina_2009 spune:
Cine a zis ca gura mai spurcata decat a femeilor nu are nimeni, nu a gresit.....Cata rautate pe voi, fetelor, n-am ce zice! Toate va dati rotunde ca nu judecati si ca nu criticati pe nimeni si totusi o faceti la cel mai urat mod! Multumiri celor care s-au abtinut! Faceti haz de necazul unei persoane despre care habar nu aveti cum a fost si ea inselata si prin cate tensiuni si nefericiri a trecut in casatorie...si totusi, inca isi iubeste sotul(si tin sa cred ca si el pe ea) si desi a incercat nu a fost in stare sa se desparta de el(nu lipsesc si partile bune si frumoase totusi).V-ati pus problema ca se poate sa cedezi psihic la un moment dat si sa faci lucruri de care poate nici tu singura nu te crezi in stare?
Iar "brunetul", cum l-ati botezat voi, nu era un necunoscut in viatza ei, se cunosteau de mai multa vreme, el era indragostit de ea, si comparativ cu toata tensiunea de acasa el ii oferea aprecierea si atentia care o faceau sa se simta din nou femeie....l-a ingnorat si l-a respins multa vreme totul rezumandu-se la ceva pur platonic,dar din pacate oamenii au momentele de slabiciune... cum de s-a intamplat sa aiba acel ovul atunci la ea nu m-am gandit sa o intreb...poate pur si simplu mai folosise si avea in geanta....nu m-am legat de orice amanunt sa-l descos,dar stiu exact cum se simte ea situatia asta pt ca e cea mai buna prietena a mea si secretul ei va muri odata cu mine. Cat despre analize si boli, va pot spune ca eu am insotit-o la analize chiar la cateva zile dupa ce a aflat ca e insarcinata...
Tot ceea ce ati scris voi aici nu o sa ii arat pt ca majoritatea nu ati facut decat sa va amuzati copios, sa judecati si sa aruncati cu noroi si nu as face decat sa o demoralizez total...
Am scris aici in speranta ca parerile voastre ma vor ajuta sa ii pot oferi mai multa incurajare, dar m-am lamurit, fetelor!
Eu va multumesc pt.parerile impartasite si va doresc fiecareia sa vi se indeplineasca marile dorinte si sa nu picati prada slabiciunilor si tensiunilor vietii!
lara20 spune:
fetelor merg sa-mi platesc niste facturi,lanag posta e o farmacie si intru sa-mi iau un ovul spermicid ca cine stie ce brunet apare la coada si.............hop apare si relatia pasagera!!!!oare sa-mi iau si un preze??????