Dubii in privinta paternitatii

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

apoi fetelor prost sa fii noroc sa ai, ca maine ma duc si-mi iau un ovul spermicid si imi iau barbatul la .........si mai imi iau si un prezervativ si ne bagam sub dus si luna viiotare imi iese testul pozitiv!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Super subiectul pentru ridicarea moralului! Eu dau cinci stele pentru el........cine da mai mult???
Si eu bag de seama ca Marina2009 a realizat abia acum, ca a deschis subiectul fix in gura lupului. Ce probleme existentiale au unii, d-le??

Mergi la inceput

ioana eu dau de 2 ori cinci stele!!!!!!!!subiect de ridicat moaralul ?putin spus cred ca e cel mai tare subiect!a mai fost unul anul trecu cu o fatuca care a facut baie cu prietenul iei si ne intreba daca e posibil sa raman gravida(ceva de genu ca nu-mi mai aduc aminte)

Mergi la inceput

lara20 pai atunci sa deschidem licitatie.... Super tare si cel cu tipa care-a facut baie cu prietenu'......cred ca astfel de subiecte sunt mai utile decat vizita la psiholog

Mergi la inceput

sa stii tu ca ieri si azi am ras singura in fata calculatorului,mai rar asa ceva!sa faci asemenea tampenii..........oricum sa avem cat mai multe subiecte dintr-astea sa ne mai amuzam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Io cunosc o domnisoara care se culca cu sotul unei doamne da care ii spunea respectivului ca nu poate ramane gravida ca are trompele legate. Ce credeti ca s-a intamplat? A ramas gravida cu trompele legate .

Mergi la inceput

Oare d-soara a facut-o intentionat, sau a fost voia sortii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Soarta Ioano, soarta....ca vorba ceea...nu aduce anu ce aduce clipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fetele

io vin de la aspirante si am crezut la fel ca se voprbeste despre incurcaturi eprubete...alea alea...si pana la urma

am ras de m-am spart...

avand in vederea toate problemele pe care le aveti inca aveti simtul umorului! am ce invata de la voi

si ..ca as fiu in nota subiectului...?"am o prietena care...", frate eu nu as zice la absolut nimeni un lucru asa important...so..eu cred ca avem pe unul din faptasi

my somebody....
luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Fetelor, sunteti rele! Pai zau asa, ce nu intelegeti? Don'soarei de vorbeste catalina i se dezlegara trompele de la spermicidul care inota in apele de la felix in dusul prietenului!!!!!!!1 La mintea cocosului (sau udres, dupa preferinta).

Bai frate, da -mi dosirati brunetul! Io, una, m- am decis: io si lara luam si sotul si amantul- ca doar avem prioritate la lista, cata ia apartamentul si facem o asociere in participatiune: cata pune apartamentul eu si lara -sotul si amantul- la comun, asa. Care trage cu gloante oarbe sa ii fie de suflet!Si, cand spala sotul dusul cu apele de la felix- brunetul trlul liru! apoi schimba locurile. Rata de succes asigurata! moooaaammmmaaa ce concurenta le facem noi emriologilor, ginecologilor si altor "gilor"! Na,c-am inventat concurenta!

PS. Cred ca intru in concurenta cu muffi la lungimea mesajelor!

Mergi la inceput