Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 14
lara20 spune:
apoi fetelor prost sa fii noroc sa ai, ca maine ma duc si-mi iau un ovul spermicid si imi iau barbatul la .........si mai imi iau si un prezervativ si ne bagam sub dus si luna viiotare imi iese testul pozitiv!!!!!!
Ioanatugs spune:
Super subiectul pentru ridicarea moralului!
Eu dau cinci stele pentru el....

....cine da mai mult???![]()
Si eu bag de seama ca Marina2009 a realizat abia acum, ca a deschis subiectul fix in gura lupului. Ce probleme existentiale au unii, d-le??
lara20 spune:
ioana eu dau de 2 ori cinci stele!!!!!!!!subiect de ridicat moaralul ?putin spus cred ca e cel mai tare subiect!a mai fost unul anul trecu cu o fatuca care a facut baie cu prietenul iei si ne intreba daca e posibil sa raman gravida(ceva de genu ca nu-mi mai aduc aminte)
Ioanatugs spune:
lara20 pai atunci sa deschidem licitatie....
Super tare si cel cu tipa care-a facut baie cu prietenu'...

...cred ca astfel de subiecte sunt mai utile decat vizita la psiholog
lara20 spune:
sa stii tu ca ieri si azi am ras singura in fata calculatorului,mai rar asa ceva!sa faci asemenea tampenii..........oricum sa avem cat mai multe subiecte dintr-astea sa ne mai amuzam!![]()
catalina2307 spune:
Io cunosc o domnisoara care se culca cu sotul unei doamne da care ii spunea respectivului ca nu poate ramane gravida ca are trompele legate. Ce credeti ca s-a intamplat? A ramas gravida cu trompele legate
.
lalala13 spune:
fetele
io vin de la aspirante si am crezut la fel ca se voprbeste despre incurcaturi eprubete...alea alea...si pana la urma
am ras de m-am spart...
avand in vederea toate problemele pe care le aveti inca aveti simtul umorului! am ce invata de la voi
si ..ca as fiu in nota subiectului...?"am o prietena care...", frate eu nu as zice la absolut nimeni un lucru asa important...so..eu cred ca avem pe unul din faptasi ![]()
my somebody.... 
luna asta
impatience spune:
Fetelor, sunteti rele! Pai zau asa, ce nu intelegeti? Don'soarei de vorbeste catalina i se dezlegara trompele de la spermicidul care inota in apele de la felix in dusul prietenului!!!!!!!1 La mintea cocosului (sau udres, dupa preferinta).
Bai frate, da -mi dosirati brunetul! Io, una, m- am decis: io si lara luam si sotul si amantul- ca doar avem prioritate la lista![]()
, cata ia apartamentul si facem o asociere in participatiune: cata pune apartamentul eu si lara -sotul si amantul- la comun, asa. Care trage cu gloante oarbe sa ii fie de suflet!Si, cand spala sotul dusul cu apele de la felix- brunetul trlul liru! apoi schimba locurile. Rata de succes asigurata! moooaaammmmaaa ce concurenta le facem noi emriologilor, ginecologilor si altor "gilor"! Na,c-am inventat concurenta!
PS. Cred ca intru in concurenta cu muffi la lungimea mesajelor!