pai maica..nu brunetul era disputat???
bai..dar totusi eu am o nedumerire..toate va dati cu parerea si solicitati outele amantului!!dar ce va faceti daca-i steril???si de fapt..sotul e cel cu productia buna???ei??ghici ghicitoare cine-i?
pai e logic ca e amantul!!!!!!!daca citesti tu mai in fata vei vedea ca mai era o fata care tot asa avea o cunostinta care a plecat la felix cu mama si acolo ea a intalnit niste oo pasagere si s-a produs minunea!deci concluzia tot ce e pasager lasa "URME"!
bai fetelor..eu am citit tot!!si am citit si din urma..insa eu nu incurc capra cu varza..poate pasagerul are gloante oarbe..iar sotul o fi macho man!!asa ca...daca tot a iesit asa..eu vreau bebelasul!!!cu apartamentul nu ma risc..vorba catalinei..cine stie ce boli zac pe-acolo!!doar daca da inainte cu vede de paris..si nici asa!!!insa saracul bebel nu are nici o vina!!si garantat el e cel disputat!
uratico tu nu ai citit ca aia la felix a facut trilu-lulu cu PREZERVATIV!!!!!!!!!!!!!!!!SI A RAMAS GRAVIDA!NU AI CITIT?pai ce nevoia!!!!!!!!
cata daca pasageru o fi avand apartament pe la dobarlau mai bine o lasi balta...........ca nu faci nimic
eu am citit..dar..ma prind mai greu!!acum inteleg..
off..dilema mare aveti...brunetu,sotul,pasagerul..etc..dar daca si fata de la felix o fi ramas cu niste 
rataciti prin apa??eu zic sa mai faceti sapaturi!!!