Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 12
catalina2307 spune:
Pai sa fie....da daca o mai da ca pe placinte calde ...nu cred ca o sa fie pentru mult timp. ![]()
lara20 spune:
nu esti zdravana i-ai zis de hiv,hepatita si acum de latei!!!!!!!!cred ca maine dimineata e la analize direct si acum e in oglinda si se uita la....
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lara20 nu esti zdravana i-ai zis de hiv,hepatita si acum de latei!!!!!!!!cred ca maine dimineata e la analize direct si acum e in oglinda si se uita la.... |

Pai na....drobu de sare....sa stie fata in ce lume nesigura traim.
elenada spune:
Nu cred e ca se streseaza fata cu bolile ca daca era stresata folosea si ea un prezervativ ca pe nepregatite nu cred ca a fost aventura daca avea la ea ovule. sansele sunt mai mari sa ai un prezervativ la tine decat un ovul
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lilianaFi spune:
...hop si eu....

...fetelor sinteti super....mi-am descretit fruntea cititnd acest subiect.......si cel mai tare...am ris de mine singura: eu eram convinsa ca se discuta de vreun dubiu al paternitatii legat de fiv,de o fata care se intreaba,ma rog...daca se poate schimba eprubetele sau ceva de acest gen.......

...sa ramin pe subiect:...draga marinatotul e posibil....balanta inclina spre sot...dar...nu se stie niciodata...oricum dupa lege e al sotului
...deci...felicitari gravidutei!!!!!
Numai bine tuturor si un an nou plin de beta +++
uratica spune:
fetele fetele..sunteti fff comice!!m-am distrat de minune!!!
si va rog si io ceva..lati si brunetul si sotul..cine vrea sa ia si fata..ca de mai stii-in functie de preferinte!!insa mie dati-mi bebelul!!ca eu o sa uit de toate daca o sa am un bebe langa mine!
lara20 spune:
o minte luminata ELENADA ,bravo cata dreptate ai!a fost cu premeditare
o relatie pasagera cu premeditare!!!!!!
totusi cum ramane cu brunetul ca se lungeste lista domne!!!!!!!!!!
lara20 spune:
hop si uratica ,mai isteata:"mie dati-mi copilul!!!!!!",bravo soro!pai tu stii cat o fi umblat fata aia cu ovulul dupa ia ca sa aiba loc relatia aia pasagera si tu ce vrei?repede bebelul!!!!!!ia stai la coada,ai calculat ce numar de ordine ai?