Dubii in privinta paternitatii

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

cata...stii tu! e ca "po****tie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

no ce sa-i faci la toti ne greu,la unii mai mult!!!!!!sa fie sanatoasa!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pai sa fie....da daca o mai da ca pe placinte calde ...nu cred ca o sa fie pentru mult timp.

Mergi la inceput

nu esti zdravana i-ai zis de hiv,hepatita si acum de latei!!!!!!!!cred ca maine dimineata e la analize direct si acum e in oglinda si se uita la....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara20

nu esti zdravana i-ai zis de hiv,hepatita si acum de latei!!!!!!!!cred ca maine dimineata e la analize direct si acum e in oglinda si se uita la....

Pai na....drobu de sare....sa stie fata in ce lume nesigura traim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Nu cred e ca se streseaza fata cu bolile ca daca era stresata folosea si ea un prezervativ ca pe nepregatite nu cred ca a fost aventura daca avea la ea ovule. sansele sunt mai mari sa ai un prezervativ la tine decat un ovul

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...hop si eu....

...fetelor sinteti super....mi-am descretit fruntea cititnd acest subiect.......si cel mai tare...am ris de mine singura: eu eram convinsa ca se discuta de vreun dubiu al paternitatii legat de fiv,de o fata care se intreaba,ma rog...daca se poate schimba eprubetele sau ceva de acest gen.......

...sa ramin pe subiect:...draga marinatotul e posibil....balanta inclina spre sot...dar...nu se stie niciodata...oricum dupa lege e al sotului ...deci...felicitari gravidutei!!!!!

Numai bine tuturor si un an nou plin de beta +++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele fetele..sunteti fff comice!!m-am distrat de minune!!!
si va rog si io ceva..lati si brunetul si sotul..cine vrea sa ia si fata..ca de mai stii-in functie de preferinte!!insa mie dati-mi bebelul!!ca eu o sa uit de toate daca o sa am un bebe langa mine!

Mergi la inceput

o minte luminata ELENADA ,bravo cata dreptate ai!a fost cu premeditareo relatie pasagera cu premeditare!!!!!!
totusi cum ramane cu brunetul ca se lungeste lista domne!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

hop si uratica ,mai isteata:"mie dati-mi copilul!!!!!!",bravo soro!pai tu stii cat o fi umblat fata aia cu ovulul dupa ia ca sa aiba loc relatia aia pasagera si tu ce vrei?repede bebelul!!!!!!ia stai la coada,ai calculat ce numar de ordine ai?

Mergi la inceput