Dubii in privinta paternitatii

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

elenado da daca au gresit borcanelu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

auziti in curand subiectul BRUNETUL va fi mai discutat decat cazul elodia!!!!!!ce ziceti mergem la OTV sa-l gasim!!!!!!!!!cine se baga?????

Mergi la inceput

in 24 de ore va fi cel mai vanat barbat de pe planeta!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Hop si ea....nu judeca pe nimeni.
Ete io judec. Sa ai barbat acasa si sa te duci sa arunci cu pasarica in po****tie da nu mai stii cine cum care e tatal copilului mi se pare mizerabil pentru o femeie. Nu esti fericita....divorteaza frate. Te duci si te mai si imperechezi neprotejat....poate mai aduci si ceva latzei acasa. Apai sa mor de m-as mai uita in oglinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Catalina te felicitari gand la gand cu bucurie

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Catalina daca faceamin Romania m-as fi gandit daca au incurcat borcanelul dar asa fiind pe meleaguri straine poate nu le-au incurcat. daca iese blond e naspa

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

pai io zic asa: goldi n-a precizat de coloare, o bagam la sot de mihaele. bagam brunet la circuit inchis

Mergi la inceput

cata esti zapa rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

pai, mai lara, si eu sunt bruneta asa ca invatai repede. Cum ai zis ca lasi optiunea larg deschisa cum m am desteptat, dar ma prinsesi cu PM la catalina. Pai ce, numai tu sa fii internationala????? Transcontinentala te-am facut! Business class, nu altceva!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lara20

cata esti zapa rau!

Pai ma frecati atat...io nu judec, io nu acuz, io nu comentez....normal ca o faceti. Lasati-ma cu open mind si fiecare face ce vrea cu viata lui si ziua nu-i ca noaptea si brunetu nu e ca blondu.

Mergi la inceput