auziti in curand subiectul BRUNETUL va fi mai discutat decat cazul elodia!!!!!!ce ziceti mergem la OTV sa-l gasim!!!!!!!!!cine se baga?????
Hop si ea....nu judeca pe nimeni.
Ete io judec. Sa ai barbat acasa si sa te duci sa arunci cu pasarica in po****tie da nu mai stii cine cum care e tatal copilului mi se pare mizerabil pentru o femeie. Nu esti fericita....divorteaza frate. Te duci si te mai si imperechezi neprotejat....poate mai aduci si ceva latzei acasa. Apai sa mor de m-as mai uita in oglinda.
Catalina te 
felicitari gand la gand cu bucurie
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
Catalina daca faceamin Romania m-as fi gandit daca au incurcat borcanelul dar asa fiind pe meleaguri straine poate nu le-au incurcat. daca iese blond e naspa
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pai io zic asa: goldi n-a precizat de coloare, o bagam la sot de mihaele. bagam brunet la circuit inchis![]()
pai, mai lara, si eu sunt bruneta asa ca invatai repede. Cum ai zis ca lasi optiunea larg deschisa
cum m am desteptat, dar ma prinsesi cu PM la catalina. Pai ce, numai tu sa fii internationala????? Transcontinentala te-am facut! Business class, nu altceva!
| Citat: |
| citat din mesajul lui lara20 cata esti zapa rau! |