Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 10
mihaele spune:
Fetelor suntei mortale foarte tare frate.E bine asa unele persoane in loc sa se bucure de sarcina asi fac griji al cu o fi al amantului sau al sotului si noi umblam ca bezmeticele din laborator in laborator din clinica in clinica si FIV dupa Fiv
Parerea mea acand a comiso nu sa gandit?????
Masi fi trecut si eu pe lista dar din pacate buba este la mine
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
impatience spune:
asa, cata, saboteaz-o saboteaz-o! Sa nu vina cu mama! Sa vina cu barbatul!
Dau prajitura cu tzuica pe chestia asta! 
lara20 spune:
auzi la ea :sa ma saboteze!!!!!!!da crezi ca ma poate sabota cineva soro ca sunt asa de isteata ai fasneata in acelasi timp de nu-ti dai cu sama!!!!repede sa nu cumva sa merg la oo straine!pai parca eram unite aici pe forum?
miaha ma gandii eu asa repede asa bruneta cum sunt eu ca asa gandesc astea brunete repede,ca daca tu ai probleme si sotu e sanatos zici nu?da-l putin pe aici pe la fete sa polenizeze ce zici?
goldi spune:
Bey, am nostalgia cozilor, asa ca ma bag si io !
Stiu ca-s la coada listei, da' ma gandesc ca pana imi vine randul, poate il sperii pe barbate-miu si performeaza . Adica performeaza si pentru mine, ca el saracu e bun, eu sunt cu defectiunea.
On topic: Marina (sau prietena) faptul este consumat. Vad ca problema care-i da dureri de cap nu e faptul ca si-a inselat barbatul ci ca, din asta a iesit un bb. Daca nu aparea bb, doamna in cauza nu-si punea intrebari existentialiste, nu ?
Eu ii propun doamnei sa considere bb-ul dintr-un alt episod si sa se concentreze la mica fiinta care de-a acum incepe viata, iar pe nenea cu pricina ... nu stiu, e treaba ei ce face ...
mihaele spune:
lara20 vil dau pe sotul meu dar nu este brunet![]()
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
impatience spune:
Bai, fetelor, stop joc. Acum n as vrea sa se inteleaga gresit, eu nu o condam, Doamne fereste, pe fatuca aceea. A facut ceea ce a crezut ea ca e mai bine, ca nu fericirea o fi impins-o sa plece dupa brunet.Problema e ca la intrebarea initiala, daca poate afla al cui e bb inainte de nastere, nu stiu sa se poata. Mai departe, tine nu tine copilul, nici nu stiu daca ne-a intrebat pe noi si oricum, face ce simte ea, sper.
Dar brunetul tot il iau!
Lara, iti rezerva belet de avion? Cica prin Africa ar fi ceva mai multi bruneti, cat de...samantza...Aaaaa, si cica nici nu tre sa mai faci testul cu ADN, cica bb se natse cu ADN nul direct pe piele ![]()
. asta economie!
elenada spune:
Ehe si eu tot cu fiv+icsi+imsi maica am gemenasi la purtator. Nu am avut eu norocu sa raman asa din senin si sa imi fac probleme de genul cine e tatal.![]()
Ce probleme au unii
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lara20 spune:
NICI eu nu condamn pe nimeni,doamne fereste eu chiar nu judec pe nimeni dar e super subiectul cu atat de multe amanunte,etc si eu nu as fi spus nimanui zau pastram pentru mine!!!!!bravo ei pana la urma daca se descurca si sa tina copilul ca e o binecuvantare!!!!!!
in africa sa mergi tu soro,ca oi fi eu bruneta si sotul dar totusi.....repede ma dai la o parte,ia-i dat cumva mesaj privat catalinei sa-i ceri repede datele doctorului?????????![]()
catalina2307 spune:
Mai fetelor io cred ca ati convins-o si pe Marina sa plece in cautarea lu brunetu ca pe la noi nu a mai dat. Asa ca ramaneti voi ca tutele cu intrebarile si cu raspunsurile ca pretena lu' Marina a gasit tati raspunsurile.
Goldi - ai intrat in forta si cerebrala cu raspunsuri ca la carte. Nu consuma energia aiurea ca forumitzele active aici sunt la vanatoare de bruneti potenti.