Dubii in privinta paternitatii

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Da, dar posta sa fie la felix si sa o iei si pe mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele...ma oftica ca m-a lasat netul tocmai aseara cand era povestea mai in toi!!!
insa..propun ceva!!daca tot suntem atat de inventive..eu zic sa facem asa in participatiune cum zice impatience un roman..poate apoi o iesi si un film de 10 stele!!!
asa facem si noi bani de fiv-uri!!sa vezi apoi ce creste po****tia!!(am vrut sa zic a Romaniei..dar vad ca suntem cu toate "imprastiate")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Mai da haioase mai sunteti.....m-au lasat toate durerile dupa operatie cu voi......
Aoleu......de atata ras poate mi se desfac firele...

cu 2 !!!

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

si..vad ca imediat o sa se incheie subiectul asta..deja pagina 16..deci..vrem un remix!!ganditi-va, analizati..si poate poate..ne imbogatim si noi din toata povestea asta!!si ca sa nu se supere marina..ii cedam ei dreptul de autor!!!noi ramanem cu profitul-cele ce suntem in participatiune..ca fetele astea doua-lara si impatioence raman cu masculii!!!bafta fetelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Fetelor sunteti zuze rau ! M-am distrat la greu !

Special pt Cata si Lara

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cum aduceti voi zambetul pe buze oamenilor. Sunteti bestiale cum mai ziceam.
Lara eu am incercat cu ovulul spermicid dar nu a iesit nimic din pacate. Nici copil nici relatie pasagera nimic nimic. Poate ai tu mai multa bafta.

Daca aflam mai devreme de apa de la Felix ma duceam si eu cu sotu ca sa nu intre la idei de ramaneam gravida. Ii ziceam ca le-a priit apa la gigeii lui. Acum faptul e consumat banul e dat bine macar ca e cu folos.
Cata la apartament m-as baga si eu ca de bani am nevoie.

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui impatience

Fetelor, sunteti rele! Pai zau asa, ce nu intelegeti? Don'soarei de vorbeste catalina i se dezlegara trompele de la spermicidul care inota in apele de la felix in dusul prietenului!!!!!!!1 La mintea cocosului (sau udres, dupa preferinta).

Bai frate, da -mi dosirati brunetul! Io, una, m- am decis: io si lara luam si sotul si amantul- ca doar avem prioritate la lista, cata ia apartamentul si facem o asociere in participatiune: cata pune apartamentul eu si lara -sotul si amantul- la comun, asa. Care trage cu gloante oarbe sa ii fie de suflet!Si, cand spala sotul dusul cu apele de la felix- brunetul trlul liru! apoi schimba locurile. Rata de succes asigurata! moooaaammmmaaa ce concurenta le facem noi emriologilor, ginecologilor si altor "gilor"! Na,c-am inventat concurenta!

PS. Cred ca intru in concurenta cu muffi la lungimea mesajelor!

Pai si in conditiile astea iau io copilul si promit sa-l iubesc si sa-l cresc bine si nici sa nu va intreb al cui e, ca nu conteaza! si cred ca ma primeste si sotzul acasa cu el daca ii spun ca nu stiu al cui e.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

aoleeeeeeeu fetelor ne inchid astia subiectul ca i-se rup atele arianei!soro stai acolo calma si ai grija de fetite si nu mai intra aici ca asta e subiect pt fetite care vor sa fie polenizate sa aiba si ele o relatie pasagera ca sa ramanatu deja ai......

mai eu am zis asta e subiect de OTV da vad ca nu merge nimeni cu el la dan diaconescu.........

apropo oare pana la urma cum o fi amantu?roscat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Lara nu se stie cum e amantul poate intra si ne zice si noua initiatoarea subiectului. Tu ai avut ceva succes la farmacie?

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetelor, ma cam plictiseam si mi-a sarit in ochi subiectul asta. Am citit pe nerasuflate si vreau a va comunica urmatoarele:

1. Sunteti BESTIALEEEEEE!!!
2. Am ras cu lacrimi si sughitzuri
3. Eu as face asa: as printa tot subiectul, asa cum e, l-as intitula: Dialoguri sau Cuib de viespi , l-as tipari, l-as lega in scoartze si l-as raspandi. Pai nu e pacat???
4. Impatience, catalina si lara sunteti absolut savuroase!! Mi-ar placea sa stiu ce profesii aveti, n-am mai ras demult in halul asta!!!!! Pe rand, ca la moara
5. Ma abtzin cu privire la subiect, desi as avea multe de comentat...

Dar va mult de tot si va multumesc foarte mult! Eram suparata azi, dar nu mai pot spune asta dupa ce am urlat de ras
Astept continuarea. Sau sa apara filmu'

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput