Pepenasi de iulie-august 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tecky

Salutare!
Cat de frumos ninge afara ca in povesti.
Ankalaura,Mitzi va multumesc pt informatiile legate de adeverinta.
iriss am fost azi la magazinul Z si reducerile de 50% au inceput de pe 5 ianuarie si se termina pe 9 ianuarie.I-am luat multe hainute si incaltaminte Ralucai,chiar se merita.Imi pare rau ca nu am stiut ca au inceput de luni reducerile pt ca am gasit cam ce-a mai ramas din marfa.Foarte secretosi cu reducerile,nu aveau afisat nimic pe geam si cand ajungi la casa iti spun ca beneficiezi de o reducere de 50%.
dia eu i-am bagat carnea de piept de pui de la 5 luni si jumatate.
Sursula de 3 nopti Raluca nu s-a mai trezit deloc dar inainte ii dadeam sa manance in aceeasi pozitie in care dormea si adormea mancand.Nu vroiam sa o misc ca sa nu-i fuga somnul.Desi Raluca regurgiteaza dupa fiecare masa noaptea nu regurgita deloc probabil unde nu se mai agita.
Va pup si mai revin

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008)

Vai ce ticalosi sunt!! Dar daca imi aduc aminte bine, la fel a fost si anul trecut am primit fluturas de la ei, m-am dus in ziua aia (cred ca pe la 10-11 si nu prea mai avea decat resturi ...
Eu vroiam niste pantalonasi pt strumful meu, ca nu il mai incap cei de 6 luni :D si as fi vrut si un paltonas frumusel pt dra, dar ...
Tu la care ai fost? Ce hainute ai luat?

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna dragi mamicute si puiuti

am si eu o rugaminte la voi pentru ca voi aveti mai multa experienta

sunt mamica unui baietel de 2 luni si 1 saptamana care e constipat de 3 saptamani. si am inceput sa ma ingrijorez. As vrea sa stiu de la voi cat a durat aceasta perioada si ce le-ati dat puiutilor vostri va rog. Mentionez ca e alaptat exclusiv.

va pup si multumesc

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, gagix!

La Multi Ani, pe anul asta!
Sa fiti sanatosi si fericiti!

La mine anul a inceput ...intr-un mare fel!
Si continua in aceeasi maniera .....dar deh...."bucurosi le-om duce toate/De e pace, de-i razboi."

Multumim Sun de aprecierea galushtilor mele! Din pacate eu n-am reusit sa vad pozele noi de pe Picasa pentru ca fac 13/14 pe langa o rabla de pc...antic si dedemult, ca ala "decentul" la capitolul proc/ram e cu "matele" pe-afara prin sufra...tre sa-i luam sursa noua si sa vedem daca a mai crapat si altceva impreuna cu sursa!

MA chinui cu jafu'....care deschide o pagina in juma de ora

Cuscra, felicitari pentru dintisor si multumim de pupicii pentru fete!
UIte si de la ele !
Munca o incep pe 17...cred...sa vad cum ma simt ca azi am dat o raita pe la spital. Sper sa ma "dreg" pana atunci, iar in rest o sa lucrez de acasa....mai ales pe vremea asta...n-am cum s-o iau pe bebe la studio, asa ca o sa "prestez" de-acasa!

Pe Dari am inscris-o la gradi si daca ma pun pe picioare ...si eu si ea( e racita) de saptamana viitoare suntem "gradinareasa"

MAda de Irlandezia, O imbratisare calda de la noi! Iti multumesc ca te-ai oferit sa-mi trimiti pompa ta electrica de muls lapticul.....esti o minune de om! Imi pare rau ca n-am reusit sa-ti raspund atunci!
Din pacate nu pompa era problema cu alaptatul Toninei ci tratamentul pe care trebuie sa-l iau si faptul ca se intampla sa fiu plecata si 24 de ore u munca asa ca.....

Antonina s-a adaptat la papatul din bibe si crestem usor cantitatea...recordul a fost de 190 ml de Milumil la masa de seara.

Moaaama...scriu la mesajul asta de cateva ore bune!

Narcisule, !

Offff, am citit tot, dar de retinut...

Bun venit mamicii de gemenele!

Pupicei tuturor, mamici si pepenasi mici!

Mergi la inceput

Tot din povestile pediatrei mele. Ea si-a crescut fata in R Mold. Zicea ca iarna erau -20 grade si iti tinea fata afara, 3-4 ore dimineata, 3-4 ore seara. Facea cu randul cu parintii ei, pt ca inghetau. Ea dormea linistita, imbracata f bine.
Acum are vreo 14 ani cred, nu a avut nici o rinita pana acum. Deci calirea functioneaza.

Iriss mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Banu, am avut aceeasi problema ca si tine cand Maya avea 1 luna. I-am dat o apa plata imbunatita cu magneziu, Hèpar se numeste, care din pacate in ro nu se gaseste. A facut minuni, apa aia. Se mai poate da si suc de portocale (si ala la noi a fost super bun). Stiu ca e controversat, ca se zice ca e acid (de fapt nu cred, deoarece stiu ca lamaia, care e acida, se transforma in baza in stomac,deci ma gandesc ca si porto e la fel), dar mie mi l-a recomandat medicul (si crede-ma aici sucurile sunt paria). Mi-a zis sa-i dau indoit cu apa. Sper ca ti-am fost de ajutor :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sursu pup si eu fata draga! Sa stii ca ma dau mare cu tine Eu zic sa-ti faci curaj si daca e relativ acceptabil afara, sa iesiti. Noua ne-a zis dna dr asa: " sa nu fie foarte multe grade sub 0 (n-a specificat cate si cea mai joasa temp de pana acum pt scos a fost -11 grade), sa nu fie ceata (asta da, din cauza respiratiei), vant puternic, ploaie sau zapada abudente si sa nu ingheti tu, langa carut:))". Eu astazi am ales s-o scot in marsupiu, sa-i arat zapada, caci ningea linistit. Asta pt ca n-am manusi (toate sunt la mama si mi-e lene sa-mi cumpar altele) si as fi inghetat cu mainile pe carut. Si noi am trecut prin iad tocmai din cauza plamanilor si tot o scot. Ah, si i-am pus fular doar o data, dar nu l-am legat, i l-am pus asa drept pavaza la gat! Fa cum crezi tu dar eu zic ca au nevoie de aer curat!

Gini chiar...o fi curaj sau inconstienta?:)) Pup Irinucul!

Vickinschi m-ai distrat cu scoica. La vara Maya va avea 1 anisor si ceva si ma gandesc ca nici nu va mai incapea in scoica, nici nu va mai sta confortabil si carutul sport va fi cel mai bun! Acu', vorba ta, nu da cu pietre:), m-am amuzat si eu citindu-te!

Iris fruntea sus! Mergi cu bebe unde vrei tu ca sa te linistesti o tzara dar ia-o catinel. Altfel iti vei alimenta non-stop "piticii de pe creier" si iti vei ingreuna singura viata! Dav e un bebe perfect in grafic, eu sunt convinsa!

Misha felicitari pt achizitii si pt noptile de somn lin!

Felicitari bebeilor care au degustat lucruri noi! Sa papati bine!, vorba "poietului":) (oare daca-l rugam pe Base sa le ureze la bebei diverse, gen "sa papati bine" "sa dormiti bine" "sa va miscati bine", etc, il vor asculta? doar e presedintele, nu?)

Gally eu am cezariana si in martie voi avea si sterilet. Nu cred sa fie vreo problema!

V-am creierit pe ziua de azi, este?:)

Ma'c sa pun cartofii la prajit si omleta la cuptor...foooarte sanatos mancam asta-seara:))

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Banu2268

sunt mamica unui baietel de 2 luni si 1 saptamana care e constipat de 3 saptamani. si am inceput sa ma ingrijorez. As vrea sa stiu de la voi cat a durat aceasta perioada si ce le-ati dat puiutilor vostri va rog. Mentionez ca e alaptat exclusiv.

va pup si multumesc

Aceeasi problema am avut-o si eu la fata, constipata rau de tot, totul a durat pana la diversificare, cand am introdus fructele. Acum, la 2 ani are scaun normal, 1-2 ori pe zi, in fc de cate fructe mananca.
Incearca sa mananci tu mai multe fructe, prune uscate, nu manca branza, orez , banane si altele care constipa.
Eu am mai incercat din comert Debridat (asta da si dependenta, deci ai grija), si BabyLass, care e din plante. Poti sa incerci si tu, la noi nu a avut mare efect. Din cand ii cand ii mai puneam cate 1/2 supozitor cu glicerina (dar si asta da dependenta).

Mult succes.

Iriss mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Banu2268

va pup si multumesc

Daca e alaptat exclusiv e normal sa faca si o dat la saptamana uneori.Dar 3 saptamani e prea mult Incearca cu termometrul sau cu putin suc de portocale

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

multumesc de raspunsuri daca mai aveti... mai astept

debridat i-am dat si eu dar n-am ajuns la 2 saptamani

nu stiu ce sa mai fac

are 2 luni si 1 spatamana doar n=o sa-i dau debridat pana la diversificare sau supozitoare. O prietena asistenta m-a invatat cu ulei de masline pe gurita si cu un betisor de urechi( in loc de termometru si stimulare blanda) inmuiat in ulei de masline. Asta da rezultate imediat dar ... nu stiu nu le pot folosi pe acestea toate pana la diversificare.

am mancat prune uscate, dar parca da rezultat doar la mine. El a mai facut si singurel dar putin cate putin. Ati dat cumva si debridat si lass baby in acelasi timp?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BANU - nu e obligatoriu sa fie constipat pana la diversificare. Mergi si tu din aproape in aproape, si dupa aia mai vezi tu... Succes!

Mergi la inceput