Pepenasi de iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 21
Banu2268 spune:
in aceste 3 saptamani a facut ba cu supozitor ba cu ulei de masline dar....
numai ajutat. si foarte rar face singur adica 1 data la 5 zile poate. dar de incercat incearca se screme, impinge .... si nimic si plange si mi-e asa o mila de el incat nu pot astepta 1 saptamana sa faca singur.
m-am gandit ca poate e din alimentatia mea problema si m-am apucat de 2 zile sa mananc si altceva si sa beau mai multe lichide. Totusi eu am mancat la fel ca si pana acum de cand l-am nascut si pana la 1 luna si jumatate facea normal si mai multe scaune pe zi.
nu stiu ce sa mai fac.
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
alexa_teo spune:
banu...fetele mele au 5 luni si noi am avut problema asta si folosim ori decate ori aveam aceasta problema DEBRIDAT si suc de porto...deci dr noastra a zis ca nu are ce sa-i faca rau debridatul..sa le dau de cate ori va fi nevoie...una ca le ajuta la kk si doua ca le linisteste.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Banu2268 multumesc de raspunsuri daca mai aveti... mai astept debridat i-am dat si eu dar n-am ajuns la 2 saptamani nu stiu ce sa mai fac are 2 luni si 1 spatamana doar n=o sa-i dau debridat pana la diversificare sau supozitoare. O prietena asistenta m-a invatat cu ulei de masline pe gurita si cu un betisor de urechi( in loc de termometru si stimulare blanda) inmuiat in ulei de masline. Asta da rezultate imediat dar ... nu stiu nu le pot folosi pe acestea toate pana la diversificare. am mancat prune uscate, dar parca da rezultat doar la mine. El a mai facut si singurel dar putin cate putin. Ati dat cumva si debridat si lass baby in acelasi timp? multumesc Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!! |
Mai, sincera sa fiu eu alta solutie nu am gasit. Am alternat astea ... la mine cu termometru nu a functionat deloc. Altceva nu a mers.
Eu am mers chiar prin doctori, a zis ca asa sunt unii copii, unii la diversificare se regleaza, altii nu. Asa mi-a zis drul, so ... sper sa scapi cat mai repede.
Vezi sa nu cumva sa aiba tranzitul mai lent. Baiatul face la 3-4 zile, dar face lichid mereu (chica e diaree de lapte). El nu e constipat, dar asa are el tranzitul.
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
SunSmile spune:
Banu incearca si humana milchzucker. Cred ca te poti mulge putin si-l amesteci cu lapticul tau si i-l dai cu lingurita, ca sa eviti biberonul. Trebuie administrat cam o luna din cate stiu eu, ca sa aiba efecte. Apoi ar trebui sa va reintrati in normal, vine si diversificarea si tot asa! Sanatate multa puiului cu nume superb!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
alexa_teo spune:
nici la noi nu functioneaza cu termometrul.
vad ca v-ati incuscrit deja....pe noi cine ne vrea:D...nu ne peteste nimeni??
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
Banu2268 spune:
tocmai am mancat 1 portocala, si ma duc sa beau un l;itru de apa acum.
m-am gandit ca poate laptele meu o fi prea consistent.
la iesirea din maternitate pe foaia cu recomandari de la neonatolog scria ca pe zi 3- 4 litri de lichide.
4 litri pe vremea asta? nici vara nu reuseam performanta asta, dar acum.
debridatul cat i-ati dat si cat l-ati folosit?
multumesc mult de raspunsuri si scuze daca va bat la cap prea mult
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
alexa_teo spune:
banu te asteptam la capitolul nou.
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui ladymina77 Maytrei tu ce patisi?Fugi de langa butoi! ![]() Super pozele cu pepenasi! Mami de Andreea Maria 07.08.08 Mami de Bogdan 28.05.99 http://community.webshots.com/user/ladymina77 povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi |
mina nu is in butoi...mi-a venit menstra dupa 2 luni de intarziere si nu ma simteam f bine dimineata...acu parca is mai bine ca am facut putin nani langa bebe

alexa-teo uau! super bine au luat fetele in greutate
le dai san?dia sa foloaseasca bebe sanatoasa dintisorii

anka nici noi nu avem dinti si avem 6 luni jumate
sun noua nu ne-a zis inca pediatra nic de carnitaca i-am zis ca vb de asta la 7 luni...intrebam doar...poate oi fi folosit prea putine semne de intrebare in fraza respectiva si s-a inteles altceva...
lcazangiu felicitari pt "ma-ma"

kimmy asafacea si alexandra kk dupa ce am inceput diversificarea. acum parca s-a mai reglat si are iar ore relativ fixe cand face.
mitzi sa folositi si voi sanatosi dintisorul

eu stiam ca poti scoate bebe afara pana la -10 grade

tecky sa poarte raluca hainutele sanatoasa! si noi tragem o fuga maine sa vedem care e treaba pe acolo

andreea -21?
in ce oras stati? irda
la gashca!ariadna

carmenela?
eu is trista...fina mea, cea cu sarcina pretioasa...s-a oprit bebe din evolutie la 9 saptamani si ea acum teoretic e in 12 saptamani...ofof...
Dumnezeu e mare!o noapte buna sa aveti

-------
Ana-Maria
de iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
flo1980 spune:
| citat din mesajul lui mcoca Flo, nu da cu pietre :). Vicky si Maya (27.06.2008) |
Da de ce soro sa dau cu pietre???
noi
un fulguletz
un pepenash

Maya (27.06.2008)