Pepenasi de iulie-august 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo, nu da cu pietre :).

Turtu, noi aveam scoica clipsata pe carutz www.autourdebebe.com/catalogue/ficheInstit.aspx?f0=1&f1=4292610&cID=4816901&aID=4816902&i=11#" target="_blank">asa, si atunci nu am avut decat scoica. La check in spui ca ai 2 parti la carutz, ca sa iti dea 2 cupoane. In vara cand vom merge, vom clipsa scoica peste carutzul sport (ca la noi se poate).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

buna fetele.am intrat si noi putin cat stau mandrele cu taty.am citi din urma ca avem bebe cu dintisori,felicitari

si noi facem la balute dar inca nu e cazul de nici unul..nu vrea sa isi faca aparitia nici un rozator

in supica si noi punem cam asa:morcov,cartof,pastarnac,patrunjel,putina telina,ceapa si ardei care le scoatem dupa fierbere si putin ulei de masline.

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina Maria
Iriss iti scriu tie special si tuturor mamicilor care se plang ca bb. nu a facut nu stiu ce sau nu e nu stiu cum .
Asa am fost si eu la Mandy , acum nu , stiu si vad cat de diferit pot fii fratii intre ei d-apai alti copii . Mandy a avut primul dinte la un an , Rayan la 6 luni . Mandy a facut si s-a intors pe toate partile devreme , Rayan face acusi 7 luni si nu face decat sa isi duca picioarele la gura dar nu si le baga inca in gurita , in rest nimic , nu sta in fund , nu da semne ca vrea sa se intoarca , daca il pun pe burta nici capul nu vrea sa si-l ridice d-apoi mainile sa se inpoinga in ele , nicidecum .
Nu vrea nimic , e copilul meu mai prejos , NU !
In schimb e mai constient de multe lucruri decat era Mandy , plange daca nu ma vede , imi rade la multe faze pe care le recunoaste , prinde jucariile si le smotoceste de numai numai .
Cam atat despre noi , azi ma duc pt. ultima data la servici in tura de dupamaiaza , de saptamana viitoare incep dimineata , Mandy merge la scoala dimineata , Rayan merge la camin dimineata iar la ora 13.00 suntem toti 3 acasa impreuna . O sa incep servicul la 7.30 deci ma voi scula de la 6.30 cvaci lucrez la 5 minute cu masina .

Va pup si mai vb.

Alina cu Rayan Ioan si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Va multumesc tuturor pt sfaturi, sincera sa fiu am momente cand mi se pare ff vioi si bine dezvoltat si altele in care mi se pare ca e in urma. Dar pt linistea mea o sa ma duc la dr.

Am uitat sa scriu ca i-a crescut capul cu 1.2 cm in fiecare din ulimele 2 luni si ca asta ar fi un alt semn. Naiba stie, dar daca nu ma duc nu mai am somn noaptea, deh, nebuna

Citat:
citat din mesajul lui ioana

Eu inca mai sterilizez. Ma simt mai bine asa si nici nu-mi ia foarte mult timp.

Ieri am fost la controlul de 6 luni si am facut si vaccinul. Fratilor, avem 9 kg si 70 de cm! Asta in conditiile in care fata mea mananca 70% san si restul este compus din legume (morcov plus albitura) si fructe (mar si para), altceva nu am incercat. Oare chiar sa faca minuni alaptatul la cerere? Sau mostenirea genetica are un rol important, fetita mea semanand cu tatal ei (1,93 m si nu mai spun kg...). Deocamdata nu imi fac griji, si baiatul a fost grasut in primul an de viata, dar dupa ce a inceput sa mearga a slabit rapid si a devenit tot mai selectiv la mancare, apogeul atingandu-l intre 4 si 6 ani...
Am primit unda verde pentru branza calcica (facuta cu lapte de vaca de 1,5% grasime), galbenus de ou si carnita de pui, astea mai tarziu.
Deocamdata, azi vreau sa adaug la piureul de legume spanac si conopida, sa vedem daca ii place.

Despre dosar: la Iasi am impresia ca trebuie si o copie dupa cartea de munca, parca asa am citit in ziar. O sa vad saptamana viitoare, intai trebuie sa-mi adun actele.

Am fost ieri la birou: doi colegi au apreciat imediat ca m-am mai ingrasat, "dar iti sta bine asa", s-au grabit ei sa adauge. Merci, stiam ca m-am ingrasat. Ce sa fac daca procesul alaptarii si al cresterii unui copil este ceva mai complex decat fumatul unei tigari...

Va doresc numai bine.

Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008)

Eu zic ca e excelenta cresterea in greutate, la 6 luni are dimenziuni de 8 luni.
Din experienta mea mancatul si acumulatul tine de samanta copilului
Am 2 copiii diferiti ca soarele si luna. Pe amandoi i-am alaptat exclusiv pana la 4 luni. Yvonne s-a nascut cu 3700 si la 4 luni avea 5900, David s-a nascut cu 3550 si la 4 luni avea 6540. El inca se mai scoala noaptea, ea nu s-a mai trezit de la 6 saptamani, cred ca aici este diferenta.

Ea mananca 2 lingurite de imi vine sa ma impusc zilnic. A avut la 1 an 7650g. El acum, la 5 luni are 6870g. Le pun aceeasi pampersi si aceleasi body-uri.

Azi, David a implinit 5 luni, multumim pt urari!
Am sarbatrit cu jumatate de mar ras. Care se pare ca a fost delicios, am sunat neamurile sa laud copiluol. Io n-am vazut in viata mea copil care sa deschida gura cand apropii lingurita. Pe mine m-a chinuit f tare Yvo. Acum sunt in culmea fericirii cand l-am vazut pe Dav cum haleste.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

iriss la multe lunite fiului tau david

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

SUN si noi avem pasiunea pt par, il examineaza, dar si cand trage de el....

Multumim fetelor pt felicitarile de iepuras.

Am incetat cu sterilizatul de o luna. La spal bine si atata tot.

Azi am papat si noi piept de pui cu legume, a fost buuuuuunnnnnn.

A.CICEL m-am distrat la cum dormea Bianca si imi imaginez ce se intampla cand e Denisa prinsa de parul ei.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Gini - Eliza e nascuta pe 26 aug, deci era mica mica pe vremea asta si pediatrul mi-a zus sa o scot pana la -5 grade. Acum, cu Erika, nu mi-a mai zis nimic si nici nu am intrebat....
Dar ma intreb... aia din Alaska or sta in casa 8 luni pe an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

GINI-3 grade cu plus,bineinteles.Poate,poate ne luam inima in dinti...deci asa zici ca ti-a spus doctorita...mda...suna incurajator!
TECKY-toata noaptea?wow!Norocoaso!Si daca iti spun ca nici acum n-am inteles in ce pozitie ii dai sa pape,ai sa spui ca ,ori am o fixatie cu pozitiile,ori , ca sunt foooooarte blonda!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ANKA-ca esti puternica si limpede in cuget si-n simtiri!!!Adulmecand pe langa tine,Sun,Gini...poate,poate imi fac si eu curaj....

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

MITZI felicitari pt dintisor.

TECKY sa paorte Raluca hainutele cu placere.

Este cineva printre voi care a nascut prin cezariana si are sterilet? Mie tot imi spune doctorita sa-mi pun sterilet, dar eu stiu ca se pune dupa nasterea primului copil nascut natural.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Gini - Eliza e nascuta pe 26 aug, deci era mica mica pe vremea asta si pediatrul mi-a zus sa o scot pana la -5 grade. Acum, cu Erika, nu mi-a mai zis nimic si nici nu am intrebat....
Dar ma intreb... aia din Alaska or sta in casa 8 luni pe an?

Da' nu trebuie sa mergi asa departe..numai la mine. sa vezi aici temperaturi. Azi n-a urcat mai mult de -8 grade. Iar la -13 eu eram cu ele la sanius sambata. Eu nnu tin cont de asta. Bine, nici la -30 nu vreau sa le scot, dar Bianca oricum iese ca merge la gradinita. Iar Denisa a fost scoasa afara la -21, cea mai scazuta temepartura. Dar au anuntat ca se mai raceste...

Mergi la inceput