Pepenasi de iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
flo1980 spune:
Hai ca pe asta cu o lingurita carne la 1 an/2 la 2 ani...nu o stiam....Eu i-am dat lui Alex la 6 luni (diversificat de la 4). Pe la 8 luni ii puneam o pulpitza mica fara os si piele la o craticioara de 1L, oi fi gresit?
noi
un fulguletz
un pepenash
Kimmy spune:
Anka mai nou si Timi face kk in reprize.Face cate-o chiftea,de abia manjeste scutecul,si normal,trebuie s-o schimb.Ea facea cam o data pe zi,sau chiar la doua zile,si acuma face cam de 2-3 ori/zi.
Sun multumesc frumos ca intrebi de noi!Da,suntem mai bine,Timi incepe sa se cuminteasca iar,sta singurica mai mult,se joaca frumos,nu mai vrea mult in brate,adoarme mai usor,uneori reuseste sa adoarma singurica seara,incepe sa pape din nou legumele,sta frumos in fundulet,dar nu o las inca mult,se intoarce ca titirezu,isi ridica capul foarte mult cand e pe burtica,povesteste cat e ziua de lunga,de ne topim cu tati.Cand plange,se aude parca maaaama
,dar de cele ami multe ori zice bababa.Deja vorbeste cu intonatie scumpa.
Si noi papam disciplinat,in scaunelul ei,in afara de laptele de dimineata si cel de noapte.
Imi pare tare rau pentru unchiul tau.Sa se odihneasca in pace.
Anna ma bucur ca v-ati simtit bine in Viena!
Narcisa
si o imbratisare!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dana81 spune:
Am niste mega nervi...
Cine a mai depus dosarul..v-a cerut adeverinta de la Casa de pensii, astia sunt tampiti rau????
Eu cotizez la Casa de pensii Bucuresti din cate am inteles de la RU_O care tot la Bucuresti e si cica dureaza 3 luni sa-mi dea o adev, deci mai bine ma duc sa fac scandal aici la Galati, sa mi arate unde scrie in lege...uof
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Mitzi76 spune:
Cristina, dintisorii bebelusilor cresc continuu de la nastere si pana ies. Caninii sunt mai masivi si de obicei se simt in gingie mai duri. Nu cred sa iasa, pentru ca timpul lor este pe la un an si jumatate, dar orice e posibil. De exemplu mie nu mi-au iesit molarii de sase ani si m-am trezit la 23 de ani cu masele de lapte in gura. stomatologul mi-a zis ca nu a mai vazut asa ceva, deci, inca odata, orice e posibil...
Sun, ma bucur ca ai succese la diversificare!
Ma distrezi cu peripetiile fetitei tale!
Ne primiti si pe noi in clubul iepuroilor?? Azi am vazut un colt de dintisor iesit. Ma si miram de dimineata ca de la 7 cand s-a trezit si a papat asa mai in doru` lelii si pana la 11,30 cand i-am bagat cu forta vreo 150 ml tot a dormit si foame ioc. Plus ca mi-a tras nene un kk moale si urat mirositooor. Asa ca m-am linistit, e de la dinti. Si cei mari mi-au facut scaune nasoale, dar eu asteptam sa iasa abia la sase luni, nu la cinci.
Narcisa, te inteleg foarte bine. Eu am un motanoi de 13 ani care se intelege perfect cu copiii si ma gandesc cu groaza la momentul prin care treci si tu. Sunt alaturi de tine draga mea!
A.cicel era de filmat intr-adevar faza cu fetita pe olita!
Am si eu o intrebare, cum se numeste mamica din Belgia??? Ultima oara avea puiuta bolnava si parca nu am mai vazut nici un mesaj de atunci. Daca a mai scris sa ma ierte, poate nu am vazut, voiam sa stiu ce face fata!
SCREMUTUL Luca a fost cel mai scremacios copil pe care l-am vazut. Se scremea continuu. Cred ca pana la trei ani a facut asa. Nu cred ca il durea tot timpul cate ceva, se obisnuise sa faca asa. Cand l-am nascut nu puteam sa dorm noaptea de frica. Dupa aceea m-am obisnuit. Si David s-a scremut, dar doar pana ce i-au trecut colicile, ca el saracul nu plangea, doar se chinuia singurel in patut.
Dana81, dar de ce de la casa de pensii? Nu ai angajator?
Hai ca m-am luat si eu dupa Sun si am scris un kilometru!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
dana81 spune:
Mitzi am angajator..scriu exact ce scrie aici in cererea asta:
"Anexez la prezenta cerere: Adev eliberata de angajator si adev eliberata de Casa Judeteana de Pensii pt veniturile din salarii", cine sa-i mai inteleaga
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
violeta29 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dana81 Am niste mega nervi...Cine a mai depus dosarul..v-a cerut adeverinta de la Casa de pensii, astia sunt tampiti rau???? Eu cotizez la Casa de pensii Bucuresti din cate am inteles de la RU_O care tot la Bucuresti e si cica dureaza 3 luni sa-mi dea o adev, deci mai bine ma duc sa fac scandal aici la Galati, sa mi arate unde scrie in lege...uof MAMI de CLARA ANDREEA06.08.08 |
Uuuuuf , si io in aceeasi barca sunt.Tot la Bucuresti, da au zis astia de la firma ca o scot eide acolo si mi-o trimit.Numai ca dureaza cateva zile

Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
MITZI , felicitari si voua pentru dintisor!
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ankalaura spune:
TURTU - de scoica nu stiu... Ar trebui sa aiba cumva acelasi regim ca si caruciorul.... In taxiuri nu ar trebui sa fie probleme, decat daca dati peste vreun sofer irascibil, dar nu prea mai sunt din astia, s-au prins si ei ca pot fi oricand reclamati...
Pup Mara sa doarma bine din nou 
KIMMY _ m-ai distrat cu chifteaua voastra
Noi deja suntem azi la numaru' patru si nu e decat 5 dupa-amiaza ![]()
DANA - se poate si mai rau sa stii... Andreei i-au cerut si fisele fiscale!
, nu numai adeverinta de la Casa de Pensii 
Aveti grija si luati-va pixuri si albastre si negre la voi.. da' daca o sa ceara pasta verde??
Tara tuturor inventivilor in administratie 
Asta cu casa de pensii cica sa spuna ei ca au primit banii de la angajator, ca nu e suficient sa zica angajatorul ca i-a platit 
MITZI - se chema MichellaB
Eu ma gandeam ce o face Tuchi? Ca pe 4 avea programata ceza. Ma duc sa caut sa vad daca a zis ceva pe undeva.
Gini75 spune:
Azi m-a prins ninsoarea la plimbare cu Irina. Ce frumos ningea...
Narcisa, inca o data
Sursula
. Si nu sunt curajoasa, mai degraba oi fi inconstienta. Dar asa cred eu ca e bine. Tu vorbeai de 3 grade cu plus sau cu minus? Noua doctorita ne-a zis ca daca afara e temperatura sub -3 grade, atunci sa nu o scoatem sau sa o scoatem asa putin, dar eu am scos-o in fiecare zi, habar nu aveam cate grade erau. In orice caz, astept un semn de la tine.
Anka, se vede ca ale noastre sunt nascute in aceeasi zi. Irina mea mananca cu mare placere mere, dar cu legumele nu prea se impaca.
In legatura cu carnita, noua ne-a zis sa dam prima data pui, apoi curcan, apoi vitel si apoi peste alb.
Tecky spune:
Salutare!
Cat de frumos ninge afara ca in povesti.
Ankalaura,Mitzi va multumesc pt informatiile legate de adeverinta.
iriss am fost azi la magazinul Z si reducerile de 50% au inceput de pe 5 ianuarie si se termina pe 9 ianuarie.I-am luat multe hainute si incaltaminte Ralucai,chiar se merita.Imi pare rau ca nu am stiut ca au inceput de luni reducerile pt ca am gasit cam ce-a mai ramas din marfa.Foarte secretosi cu reducerile,nu aveau afisat nimic pe geam si cand ajungi la casa iti spun ca beneficiezi de o reducere de 50%.![]()
dia eu i-am bagat carnea de piept de pui de la 5 luni si jumatate.
Sursula de 3 nopti Raluca nu s-a mai trezit deloc dar inainte ii dadeam sa manance in aceeasi pozitie in care dormea si adormea mancand.Nu vroiam sa o misc ca sa nu-i fuga somnul.Desi Raluca regurgiteaza dupa fiecare masa noaptea nu regurgita deloc probabil unde nu se mai agita.
Va pup si mai revin