Pepenasi de iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
kamelya spune:
Narcisa imi pare rau ptr Paka 

Dia noi am inceput diversificarea la 5 luni si de saptmana viitoare introduc si pieptul de pui ca facem 6 luni si tot atunci si branzica de casa
sursula
da nepotul se trezise a mancat si acum sa ne pozam dar l-a luat somnul
eu in pireul de legume pun:morcov,cartof,pastarnac,dovlecel.am pus si cateva picaturi de ulei de masline si voi pune si o ceapa mica pe care o voi scoate.azi i-am dat si eu avocado;l-a inceput sa strambat dar a papat totusi 15 lingurite si baut 90 de ml lapte.MANGO POT SA-I DAU? SI CUM? ca pe site-ul annabel karmel nu scrie nimik de mango
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
M&M spune:
Mina, felicitari pentru papat mar copt!!! De dormit cu noi in pat, Mihaita nu a dormit niciodata, in camera cu noi a dormit in primele 3 sapt, iar de atunci doarme la el in patut, in camera lui.
Ce frumos ninge afara!!!...As vrea sa iesim putin sa vedem cum reactioneaza Mihaita...![]()
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
Kimmy spune:
Mamica de gemeni,alexa teo,bine ai venit!
Ile bafta cu recoltatul.Sper sa fie bine gandacelul!
Marina,si noi am prestat una bucata aterizare din pat,acu vreo 2 saptamani.Ne-am speriat cu draci cu taica-su!
Pica Sebi e superb!
Anka pup scumpa de Erika!
Pfuu mai am vreo 10 pagini de recuperat
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Kimmy spune:
Mamica de gemeni,alexa teo,bine ai venit!
Ile bafta cu recoltatul.Sper sa fie bine gandacelul!
Marina,si noi am prestat una bucata aterizare din pat,acu vreo 2 saptamani.Ne-am speriat cu draci cu taica-su!
Pica Sebi e superb!
Anka pup scumpa de Erika!
Pfuu mai am vreo 10 pagini de recuperat
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
SunSmile spune:
Chiar ca ninge ca in basme! Si nu mi s-a mai parut nici asa frig ca dimineata...nici Theei nu i s-a parut dar cred si io, in marsupiu, lipita de mine, viata e frumoasa!:) (nu si pt spatele meu da' asta e o alta poveste)
Vic multumesc de atentionare.
Da, stiu, am citit atat eu cat si doamna dr. Insa mi se pare exagerat si neconvingator ca unui copil de 1 an jumate, sa zicem, sa-i dau o lingurita de carne. Desigur, noi probabil vom manca o lingurita de carne/saptamana muuulta vreme. La 1 an cred ca ajungem si noi la 3 lingurite. Dar asta din cauza proteinelor si a riscului ce-l reprezinta ele pt Thea. Crede-ma, are un program diferit fata de multi alti copii dar asta e, dermatita suprapusa pe ce a avut ea la nastere poate fi egal cu ceva extrem de nasol. Asa ca o luam incet. Insa ii va trebui carnita, putina acolo dar ii va trebui. Pestele la fel...noroc ca sunt de unde sunt si putem avea la orice ora peste proaspat, obligatoriu alb. Dar tocmai s-a gandit dna dr sa-l amanam si pe asta peste 1 an:). Saraca femeie, pe langa toti bebelusii din terapie intensiva, are si dansa o mare grija-Thea.
Cris nu stiu ce crede despre el si nici nu vreau sa stiu. Prefer sa nu ma gandesc decat atunci cand se mai scurge un an de la moartea unchiului meu. In rest e poveste inchisa.(problema dureroasa si tragica a fost ca moartea unchiului a cauzat moartea bunicului si cancerul maitzei mele...in fine...). Eu zic sa stai linistita, nu vor iesi dintii laterali primii.
Multumim de complimente vis-a-vis de diversificare! Speram sa mearga bine mereu, cat are ea voie sa manance, macar s-o faca asa cu pofta, ca acum. Astazi a mancat 200 gr piure cartof dulce+telina si 70 ml lapte. Unde-or intra frate atatea, ca ea nu e grasunica?:)
Fetele spor la slabit si spor la invatat! Si eu trebuie sa ma apuc si de una si de alta dar le mai aman putin, ca atata ciocolata trebuie terminata, nu?![]()
Iza hai ca sunteti pe drumul cel bun! Ma bucur ca Timi incepe sa-si reintre in drepturi!
Pfuua, am scris astazi cat pentru o saptamana! Scuzescu!:)
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
ankalaura spune:
LORI - deci si voi sunteti in clubul anti-legume.... Hmmm...
Si Erika facea la fel, si inca face, am procedat astfel:
- legume pasate de mine, nu sunt bune cu nici un chip, se ineaca, face urat de tot... Nu a vrut nimic - pastai, cartof, broccoli, morcov... Parca parca a fost asa si asa la morcov + conopida.
- borcanele, nu sunt bune nici astea....ca atare.
- am subtiat piureul de la borcanel, cu apa fierbinte, ca sa rezulte caldut.
> subtire ca un piure subtire nu e bun
> subtire ca un nectar mai merge, dar tot nu e bun
>> a mers oarecum subtire ca un nectar, dar nu cu lingurita (scoate imediat afara) ci cu seringa de la Nurofen.
Asa l-a acceptat, asa, cam 20 ml la o masa, nu mai mult ca e scarbos!
Am mentinut aceeasi combinatie 4-5 zile, fara sa o fortez. Acum am ajuns la 30 ml. Tot e bine, zic eu, decat deloc...
Fructe ar manca fara oprire...
DIA - eu intentionez sa ii introduc si carnita saptamana viitoare, cam cum spunea si Vicky, cu masura....
PICA - unde comanzi saniuta? Pentru Erika avem de cand era Eliza mica, dar pentru Eliza nu avem, si nici nu as vrea sa ii iau o pocitanie de-aia cum sunt prin hypermarketuri...
ANKU - s-a prins Pick ca de tine era vorba - a propos, stii ca si pe ea o cheama tot Anca?? ![]()
M&M spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_a
exact aceeasi nedumerire am avut-o si eu cu Stefan Sper ca te-ai linistit. ![]() gata, la treburi cu mine, mi-am intins hainele, am dat un refresh aici, acu fug la bucatarie ca indata se trezeste manzul si nu mi-am terminat treaba. ![]() Ana - mami de Stefan si Matei Ne jucam ![]() ![]() ![]() |
Ana_a, multumesc...Deci, alarma falsa!!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

turturica spune:
vicky, anka, voi ati pomenit de carucior in avion. Dar cu scoica avem voie sa venim? Ca noi am prefera sa aducem scoica in Ro, ca s-o transportam pe Mara in scoica in masina, ca nu cred ca o sa avem ocazia s-o plimbam cine stie ce prin Bucuresti cu caruciorul.
Taximetristii din Ro comenteaza daca vrei sa instalezi scoica in taxi cind mergi cu copil mic?
sun, mersi c-ai scris mai detaliat schema de diversificare, mi se pare de bun simt.
Noua ni s-a spus ca in afara de pui putem sa-i mai dam si carne de miel un pic mai incolo, pe aici se gasesc la farmacii ceva borcanase cu carne gata preparata pt bebei, asa mi=a zis moasa din sat.
O sa mai sap, ca eu am un pitic cu carnea de pui si hormonii, macar voi din Ro puteti lua carne naturala, eu nu stiu niciodata cit de tratata e carnea pe care o iau de la magazin.
vicky,
, cunosc, ca si eu mai am depresii din astea, desi imi dau seama ca nu m-as mai putea reacomoda nici acasa. Mai degraba depresiile mele sint legate de faptul ca nu mai am libertate si ca trebe sa ma responsabilizez ![]()
Incep sa cred ca tu si ile aveti dreptate cu starea de spirit a mamei si comportamentul copilului, de cind am inceput serviciul Mara doarme ingrozitor, dar ingrozitor de prost noaptea, sint efectiv terminata de oboseala. Si noapte de noapte avem show, iar Mara dormea foarte bine noptile, chiar si in perioada in care am avut o tona de musafiri.
Asa ca pun toanele astea pe seama faptului c-am inceput serviciul si ca inca nu reusesc sa gasesc un echilibru intre job si Mara, iar ea simte starea mea de spirit. Slava Domnului ca inca sintem doar pe lapte, daca ar trebui sa mai trebaluiesc si cu fiert de legume si alergat cu lingurita dupa ea cred ca mi-as lua cimpii.
ma retrag in birlog si ma duc sa mai balotez o ciucalata, asta apropo de dieta. Dar ieri am fost la sport si deseara mai bag o tura de step aerobic ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)
sursula spune:
ELLA-Alexandru are un zambet asa dulce!Si aveti scaun de masa exact ca al nostru!!![]()
ESTRELLA-am tot vrut sa-ti spun ca Maya mi se pare de o frumusete rara!
OOKA-si Tudor tot 150 gr legume sau fructe manaca+150 ml lapte...si imi era frica ca e prea mult...dar altfel nu se satura...eu ma gandeam ca masa de fructe sau legume ar trebui sa inlocuiasca masa de lapte,dar asta ar insemna sa-i dau 300 gr???!!!!
GINI-multumim de inviatatia la plimbare!Dar...tinem sa va reamintim cu cine aveti de-a face:cu o mama ce detine un nr record de pitici-nu l-am scos afara daca temperatura a fost sub 3 grade.Aerisesc bine casa si...that's all!
Cat as vrea sa am curajul tau si al lui SUN!!
PICA-sunt indragostita de Sebi!!!!

ILEANNA-si eu sterilizez !Cat despre scremut-detaliaza,te rog!!Pen' ca si Tudor o tine intr-un scremut continuu si nu stiu ce-l deranjeaza!!!!Or fi gazele ,o incerca sa faca kk mai des????of

ALEXA-BINE AI VENIT!
NARCISA-
cat de rau imi pare pt Paka!Te imbratisez...
MADA-mi se pare ca nu te-am pupat destul,ca nu ti-am multumit destul pt tot ce ai facut !!!

SUN-si pe te tine as vrea sa e imbratisez muuuuuult,mult si tare!!!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Stefan si
Matei