Pepenasi de iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
Marina_1609 spune:
iriss nu cred ca e posibil sa pui diagnostic de tensiune intracraniana uitandu-te doar la niste vene.... eu iti redcomand sa faceti o encefalograma. acolo se va vedea clar. si iti mai recomand sa te duci la Bagdasar ca acolo ar fi cei mai buni medici neuro.
Despre consultul lunar la neuro in Moldova habar nu am....as putea sa intreb o mamica de acolo sa vad ce zice
diarux parca tu intrebai ce-i cu tensiunea asta ca nu ai inteles nimic. pai iti explic asa cum ma duce capul pe mine ca nu stiu in termeni medicali. Lichidul care se gaseste intre creier si craniu fiind prea mult exercita o presiune asupra creierului si de aici dureri mari care nu cedeaza la analgezice, in plus pot aparea convulsii, varsaturi, tulburari de vedere... Se trateaza cu Magneziu pentru ca imbunatateste circulatia sangvina si se iriga creierul mai bine. ma rog, sunt mai multe chichite dar nu mi le amintesc pe toate. oricum nu cred ca David de iriss are asa ceva
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
ana_a spune:
'neatza!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna Anka, tare faza cu dintii Elizei. Imi aduci aminte de o alta poveste cu fetita unui amic. Au realizat ca merge in picioare intr-o seara cand stateau linistiti la teveu, au auzit pasi si a aparut aia mica la usa . Bine, mi se pare oleaca sf.mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
ba nu este de loc sf
obijnuita cu el in 4 labe. El era si descult deci a venit tiptil iar cu dintii la fel! m-am trezit pe la 8 luni jumate ca mi se agatza lingurita de ceva
sunt cu matei in brate care imi da peste taste. Nu mai sta singur deloc si imi este tare greu sa tin pasul cu voi.
am admirat cu el in brate toate pozele insa nu pot nominaliza ca imi este greu sa scriu cu o mana si sa pot si face slalom printre manutzele lui curioase.
pentru Matei de capri
sa va aduca numai bucurii!
pentru toate Ioanele si Ioniide ieri!
Ana - mami de
Stefan si
Matei Ne jucam

marimar spune:
Narcisa, multe multe imbratisari si 

. Sa treaca tristetea si sa te vedem din nou 

Sun felicitari pentru diversificare, v-am admirat pozele si bradutul rosu-auriu . Thea este o minunata copie a taticului ei si ii sta asa de bine in rosu ! Poza cu suzetele este de milioane !!
-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
SunSmile spune:
Cris 21 de ani avea cel care mi-a ucis unchiul! Cu dintisorii, da, se poate sa iasa inainte celorlalti dar din cate stiu eu nu e tocmai indicat, cica ar fi semn de rahitism. Acum, nu stiu, asa am mai citit dar nu sunt convinsa ca e o informatie reala.
Danuta doamna dr ne-a zis piept de pui si rasol de vita, la inceput. Apoi ii voi baga treptat si pulpita de pui si pieptul de curcan. Dar la inceput va fi fadul:) piept de pui. Ah, vroiam sa-ti dau un "ajutor", poate iti foloseste. Am citit ieri ca i-ai pus unt Clarei in piure si ma gandeam sa-ti zic. Eu am unt fara sare de la president si mi se pare mult mai indicat pt bebelusi. Poate incerci daca ti se pare buna ideea. Succes cu marul! Noi astazi mancam cartof dulce cu un pic de telina si un strop de ulei de masline. Maine introducem fasolea verde...sa vedem daca vin gazele alea faimoase:))
Mai fata asta a noastra e micul Houdini, zau. Deci:) are un sac de dormit cu fermoar pe mijloc si fermoarul are o chestie de siguranta pe care apesi si ura si la gara, nu-l mai poti trage decat daca apesi pe aia. Si eu reusesc greu sa fac asta. Ei bine, ieri dimineata Thea noastra era cu fermoarul la buric, cu cracul drept scos din sac si atarnat asa peste si cu laba piciorului scoasa printre capsele pijamalutei:)). Deci clar, Houdini!
Ahh, ai vostri au asa o pasiune teribila pentru par? Ca a noastra imi ia suvita cu suvita si se uita la el, il mangaie si deodata paaac, se inclesteaza si trage si imi smulge 20jde fire. Claaar, asa slabesc, raman cheala:)).
Ca sa nu mai vorbim de french-kiss-ul pe care l-am primit ieri. Ma jucam cu ea, o tineam pe burta mea. Dragos o gadila si ea incerca sa ma suga de obraji. Ei si m-a luat deodata cu manutele de fatza si mi-a aplicat o gurita pliiina de bale pe gura mea, de n-am mai avut aer!:) Greu nene, tre sa ma feresc ca la popice sa nu ma pupe fi-mea pe gura!
Gata, v-am facut capul calendar, sunt multumita!:)
Nu stiu daca am voie sa spun dar sper ca Narcisa sa inteleaga de ce o fac! Ca sa fiti langa ea.
Poate pentru unii pare pueril dar nu e deloc, doare tare de tot. A murit Paka, scumpul catelus!:( Si e greu, stiu asta, am trait asta!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
Gini75 spune:
Narcisa, un milion de
Ileanna, nu ma mai opream din ras cu gazele.
Gabriela, ce vrei sa faci, un master?
Bobitamica, ce mai seamana Irinutele noastre. A mea face tare urat daca o pun pe burta.
Dia
Sun, ti-a zis medicul sa nu-i dai galbenus pana la 1 an?
Mai tii minte ca am avut un accident rutier cand eram in luna a 7-a? Ei, soferul ala care ne-a intrat in fata si care avea sub 25 de ani si o masina puternica nici macar nu si-a recunoscut vina. Pentru ca masina lui nu avea nimic a mutat-o de la locul accidentului si a negat totul. Eu tot vreau sa-l iert, dar, spre rusinea mea, tot mai am ceva acolo care nu mi-a trecut. Asta poate pentru ca nu eram doar noi, dar a mai pus in pericol si viata micutei mele din burtica.
Va doresc o zi buna.
estrella80 spune:
Buna dimineata si de la noi!
In ultimele 2-3 zile nu am mai apucat sa va scriu, desi in mare parte am cam citit tot!!
Incep prin a le ura La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Ion, celor ale caror rude, prieteni si bebei au acest nume sfant... va doresc numai bine !!!
Alexa bine ai venit printre noi!Wowww, ai doua fetite!!!Gemene!!!!Sa va traiasca!!!
Ileanna, am vazut ca tu vrei sa mergi la doctorul Stanciu!!Daca ai nevoie de cvea informatii nu ezita sa ma contactezi, eu am fost cu Maya la el!Trebuie sa suni doar in anumite zile din saptamana, dupa ora 12 si iti face programare doar pt saptamana in curs sau viitoare... pt alte saptamani nu!!!Am si nr de telefon, daca il vrei!! Si eu mai sterilizez biberoane!!
tECKY, felicitari pt greutatea fetitei... ei lasa ca va creste si in lungime, daca are cu cine semana!!!
Revin ca s-a trezit fi-mea!!!![]()
ana_a spune:
cristina, in dreptul caninilor asa este o mica umflatura si se simte la pipait. este ceva normal si no s a iasa mai repede!
narci
imi pare rau de cele intamplate!
ileanna si matei are gaze ![]()
sun matei este fff fascinat de suvitele mele! Le ia pe rand una cate una, le mangaie, le atinge si ar vrea sa le bage in gurita insa nu-l las si este foarte necajit.
sper sa ma lase azi sa va scriu si micile lui performante si sa pun si cateva poze noi facute chiar ieri.
tot cu el in brate sunt, trage de firul telefonului.mergem sa ne jucam, este ca un pisoi sau un catelus jucaus!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

flo1980 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabriela82
ladymina eu i-am dat azi piersica din congelator, pusa din vara, poti folosi si din compot dar dupa 6-7 luni....am incercat gutui si mar, coapte.... He he Si eu i-am dat piersica de la conge dimineata dar nu prea i-a placut. Gabi de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani. proverb indian |
Pai lui i-a placut ca am amestecat-o cu cereale
noi
un fulguletz
un pepenash
Marina_1609 spune:
eu am facut o mega-descoperire
pe cand cercetam piata si analizam ce fel de steamer sa cumpar, imi iese in cale cutia de la sterilizator si vad frumos poza pe ea:legume la abur...
. iau carticica, citesc si 

habar nu aveam ce stie sa faca
, noi l-am imprumutat de la niste prieteni si ei ne-au zis doar de sterilizat asa ca nu m-am obosit sa mai citesc ce si cum
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
maitreyi spune:
carnita pt bebe...eu stiam ca se incepe cu piept de gaina si nu pui si cu manzat. cica gaina ar fi mai buna decat puiu'
cum o fi acu? eu i-am inlocuit alexandrei mesele de lapte de la 12 si 15 chia daca nu contin si carnita pt simplul motiv ca nu vrea completare. mananca cam 200 g din fiecare (fructe la 12 si legume la 15) si credca ii ajunge ca nu da semne de foame. insa abia astept sa ii bag si carnita sa stiu eu ca mananca ceva mai consistent.
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008