Pepenasi de iulie-august 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

narci big big hug! si eu stiu cum este...si doare...

camy e de rasu plansu ce zici tu acolo ma bucurca buny e mai bine

eu tot daramata sunt...am citit tot da' nu am retinut cine ce a zis please forgive me

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

camy, hazlie intamplare

carnita la bebe..... eu stiu de pui si vita

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

DANA, tu stii cumva unde trebuie depusa declaratia de venituri la noi?Ca m-au sunat de la munca sa ma duc sa o iau , da n-am nici cea mai mica ide unde sa ma duc cu ea. Mai am o colega care e si ea in concediu, dar abia acum depune dosarul si au plimbat-o de colo colo de azi dimineata. , sper sa nu patesc si eu la fel.

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Hai ca am reusit in sfarsit sa termin de citit ce ati mai scris...

Am avut o noapte agitata, s-a trezit de cateva ori, nu vroia sa mai doarma, i-am dat san, mai mult rodea la el decat sa traga, cum il lasam jos sau ii scoteam tzitzi plangea rau...intr-un final am luat o suzeta si asa prin somn l-am desprins de la san si a acceptat-o, el care nu are nici o treaba cu ea.
Agitatia asta o fi de la vaccin? Ca dinti nu se vad, febra nu a facut deloc....

Narcis o imbratisare de la mine si multi pupici! Va fi de neinlocuit si iti vei aminti mereu de el! Doare acum, dar va trece!

Sun ce bine merge diversificarea, cred ca e mancacioasa, bravo!

Camy m-ai distrat cu aventura voastra, chiar daca nu e chiar de ras....

Am supica lui David pe foc, revin...

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si din congelatorul numit Miercurea Ciuc
Mai frate, da' frig mai poate fi..

Narci un mare sa treaca supararea si durerea.
Camy m-am distrat cand am citit ce ati patit. Dar daca eram in locul tau cu cred ca aveam chef de distractie...Oricum, ma bucurca bunica ta e mai bne.
Sun si eu am gasit-o pe Denisa cu un picior scos din sacul de dormit. diferenta e ca la al nostru nu este o piedica asa ca....
Mada succes in continuare cu olita. Ati progresat ceva.

Si Denisa e foarte incantata cand ma apucade par. Dar e de jale cand isi baga mana in parul Biancai...sa vedeti atunci urlete si tipete. Bianca se trage de langa Denisa, asta mica nu ii da drumul...e ca in filme.

Legat de diversificare, si la noi merge foarte bine. Eu i-am introdus deja si piept de pui (e adevarat ca pui de la tara) si e foarte incantata. A gustat si ceva ficatel. I-a placut si ala ca era cu morcv si dovlecel.
Denisa mea a descoperit cum sa "se dea" cu premergatorul, asa ca defileaza prin casa. Intr-o zi ne-am trezit cu eain bucatarie. Acum o aud la usa de la baie. Si trage tot. Nu mai pot tine lucruri la care sa ajunga. Aseara chiar ne-am distrat ca era caruciorul pt papusi al Biancai in camera si Denisa s-a dus spre el, l-a apucat si apoi se plimba asa prin casa.
Sa va spun ce a facut bianca azi-noapte. Merg eu la ea pe la 2 sa o invelesc, sau...dupa caz sa o pun in pat (camai are obiceiul sa doarma e langa pat) si surpiza. fata nu era in pat, dar nici nu dormeape jos. Dormea pe olita. S-a trezit, cred, si-a luat paturica, sa- pus pe olita, si-a pus capul pe picioare unde aveapatura, si a adormit. Nu stiu de cand era acolo, dar dormea dusa. Nu va spun ce greu mi-a fost sa o ridic, sa ii ridic pantalonii si sa o pun in pat...are 17 kg. Si cum dormea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

A.cicel ce tare, am vazut doar in reclame tv copil adormit pe olita

Si eu stiu ca se incepe tot cu piept de pui, apoi vita si pestele.

Marina super descoperire!

Eu inca le fierb in oala, ma bate gandula la un steamer dar nu prea am unde sa-l pus, off

Noua tocmai ne-a oprit apa calda si caldura, au mai facut asa pe 30 decembrie, si apa e rece ca gheata, brrrr....

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata,
Va invit la un pahar de vin fiert cu scortisoara!
In sf am mancat si noi marul azi mai putin ultima lingurita.L-a mancat as spune cu placere spre deosebire de alte dati cand inchidea efecti gurita.
Voiam de mult sa intreb,mai doarme vreun pepenas in pat cu mami sau numai noi?2 nopti am dormit in patut in 5 luni:).De sapt viitoare daca-i trece la tati raceala se muta iar inapoi in dormitor si o pun si eu patut daca o vrea sa doarma:)
Cris,eu nu cred ca ar fi posibil sa-i iasa caninii prima data dar cine stie?Eu una n-am auzit.La un moment dat sunt umflate gingiile aproape peste tot si ai impresia ca acum acum pocneste.Pupam Mihaita
Vicky,fruntea sus,trec toate incet si cu credinta.
Sunt totali copii care dorm pe olita,am si eu pe undeva o poza cu Bogdan ,trebuie sa o caut.
Flo,si noi ne foim si ne sucim pana pe la 3 noaptea.Nu stiu ce are.
Revin mai incolo!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

SUN unt fara sare folosim multumesc!!!
Cunosc fff binbe durerea Narcisei pt ca am trecut prin ea acum 4 ani, nici nu vreau sa-mi amintesc si nici nu-mi voi mai lua vreun animal in casa, decat daca cere Clara ....uof!!!
VIO Cristi al meu a fost ieri la Casa de munca, parca asa, aia de pe faleza si a luat de acolo 2 adev de completat tipizate, una cu veniturile si una cu nu stiu ce... apoi tb sa se duca si la Casa de pensii sa ia si de acolo o adev precum ca am cotizat la ei, si apoi cu toate astea mergem la depus...sper ca am fost coerenta
Adev cu nu stiu ce suna asa: CERERE SI DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE pt acordarea indemnizatiei pt cresterea copilului..

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

LA MULTI ANI !
Un an nou plin de sanatate si bucurii la toata lumea , la multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor , mai ales puiutului meu mic Ioan , i-am pus numele asta in amintirea bunicului meu care ne-a parasit si s-a dus la doamne doamne .
Noi am fost in vacanta si ne-a prins bine .
Iriss iti scriu tie special si tuturor mamicilor care se plang ca bb. nu a facut nu stiu ce sau nu e nu stiu cum .
Asa am fost si eu la Mandy , acum nu , stiu si vad cat de diferit pot fii fratii intre ei d-apai alti copii . Mandy a avut primul dinte la un an , Rayan la 6 luni . Mandy a facut si s-a intors pe toate partile devreme , Rayan face acusi 7 luni si nu face decat sa isi duca picioarele la gura dar nu si le baga inca in gurita , in rest nimic , nu sta in fund , nu da semne ca vrea sa se intoarca , daca il pun pe burta nici capul nu vrea sa si-l ridice d-apoi mainile sa se inpoinga in ele , nicidecum .
Nu vrea nimic , e copilul meu mai prejos , NU !
In schimb e mai constient de multe lucruri decat era Mandy , plange daca nu ma vede , imi rade la multe faze pe care le recunoaste , prinde jucariile si le smotoceste de numai numai .
Cam atat despre noi , azi ma duc pt. ultima data la servici in tura de dupamaiaza , de saptamana viitoare incep dimineata , Mandy merge la scoala dimineata , Rayan merge la camin dimineata iar la ora 13.00 suntem toti 3 acasa impreuna . O sa incep servicul la 7.30 deci ma voi scula de la 6.30 cvaci lucrez la 5 minute cu masina .

Va pup si mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Maytrei tu ce patisi?Fugi de langa butoi!
Super pozele cu pepenasi!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput